Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú vagyok.35 éves FÉRJES,1 gyerekes nővel randizgatok. Igazából csak heti 1 sexről van szó, de én már érzek valamit. Elképzelhető, hogy belémszeret, és elválna miattam esetleg?
Minimális az esélye (legyen mondjuk nagy jóindulattal 1%).
Apucinak otthon már kicsi és ráncos a kukija, ezért vagy te, a fiatal döfi dákó nagy és kemény répával. Semmi másra nem kellesz.
Értelmes 35 éves nő amúgy sem vállalna a gyerek mellé pótapának egy 20 éves fiúcskát...
Már bocs,de fordítva meg miért normális?
Egy 20 éves csaj-35 éves pasi felálláson nem akad fenn senki...Ennyit az egyenjogúságról...:-/
Senik nem mondja,hogy értelmes 35 éves pasi nem akar maga mellé 20 éves kislányt...
"Már bocs,de fordítva meg miért normális?"
Ki mondja, hogy az normális? Az ugyanolyan necces!
Nem kizárt, én máig férjes, gyerekes nőket kefélek már évek óta és nem egyszer azért lett vége, mert ott akarta hagyni a családját:O
Hihetetlen, h el tud menni a nők esze!!??wtf??!
Ott a pont :D
Nekem is ugyan ez a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!