Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt az a lány, akivel randizgatok, hogy nekem már sok barátnőm volt és biztos tapasztalt vagyok?
Figyelt kérdés
Pedig szégyen vagy sem, de még sosem volt barátnőm, mert csúnya, félénk, gátlásos fiú vagyok. Nála persze nem volt nehéz megnyílni, de attól még ami tény az tény, semmi vonzó nincs a külsőmben szerintem, ritka ronda srác vagyok.2012. dec. 17. 12:33
1/3 anonim válasza:
Nincs semmi baj azzal ha ezt hiszi, te is felszabadultabb leszel tőle és jobban fognak menni a dolgaitok.
Vagy valami negatív dologgal jár, hogy ezt hiszi? Nem tetszenek neki az ilyen fiúk vagy azt hiszi, csak arra kellesz neki?
2/3 anonim válasza:
Csak az elsőt tudom megerősíteni, a csajok nem szeretik a balfék palikat, aki szerencsétlenkedik.
3/3 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csak a fényezésedet szeretnéd olvasni? ;)
Na jó:
1. Ha olyan bányarémnek látna, mint amilyennek hiszed magad, nem randizna veled.
2. Ezek szerint nem vagy olyan félénk, gátlásos, mint gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!