Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eszedbe jutott már, h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszedbe jutott már, h nem mindig a másik nem a hibás?

Figyelt kérdés

Kb minden második kérdés arról szól,h 'az átlag pasiknak miért nincs csajuk' vagy a 'helyes srácok miért nem vesznek észre', 'miért olyan beképzelt mindenki' stb

Talán egy olyan kérdést olvastam,ahol az volt a téma,h mi benned a hiba,amiért nincs kapcsolatod...

Van itt olyan,aki nem csak kesereg és másban keresi a hibát, hanem próbál is valamit változtatni az életén,amivel nem elégedett??

2012. dec. 16. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon próbálok. És nem is okoltam soha a másik nemet.
2012. dec. 16. 23:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez tök jó!!!akkor nyilván nem is Rád gondoltam :)

de gondolom Te is látod,h kényelmesebb mindig másra fogni,panaszkodni,mint változtatni

2012. dec. 16. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy nálam siklott félre valami, amiért boldogtalan vagyok.. Csak egyelőre nem találtam meg a módját, hogy hogyan állítsam helyre az életem. De ebben a nők nem hibásak, inkább a szocializációm, meg az élmények, amiket magammal hoztam korábbról. Imádom a lányokat, szerintem kedvesek, aranyosak (legalábbis a normálisabbja), ha nem így lenne, nem is akarnék barátnőt. És nem az ő hibájuk, hogy folyton elbénázom a dolgokat. De ettől még jó lenne, ha az egyik esélyt adna annak ellenére is, hogy egyelőre nem tudok tökéletesen határozott férfiként viselkedni, mert amíg valamelyik nem siklik el a hibáim fölött, addig nem is lesz nagyobb az önbizalmam :/
2012. dec. 16. 23:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a baj,h ez egy ördögi kör..akkor lenne több önbizalmad,ha találnál egy lányt,de több esélyed lenne,ha kicsit pozitívabban állnál a dolgokhoz..

Tudod,a gyerekvállalásnál is azt mondják,h akkor sikerül,ha az ember nem görcsöl rajta :))

kitartás:)

2012. dec. 16. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Én kb tisztában vagyok vele ha én vagyok a hibás valamiben és be is szoktam ismerni, a párom értékeli ismer, tudja milyen nyakas vagyok, de ez a kapcsolat megér nekem annyit hogy néha lenyeljem a büszkeségem. Néha bizony pokolian nehéz...
2012. dec. 17. 00:05
 6/10 A kérdező kommentje:
sokszor inkább én is csak hallgatok,mert nem akarok vitát...bár mostanában ez már nem ment annyira,amit egyébként nem bánok,mert úgy tűnik pozitív irányba változtatja a dolgokat :)
2012. dec. 17. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hanem... az Igen?
2012. dec. 17. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Az ember (ha elég művelt ahhoz), nem mindig a másikban keresi a hibát, de állandóan magát hibáztatni sem éri meg. Pl. jelen esetemben (ami kissé hosszú történet, így nem fárasztanék vele most senkit) nem mondanám, h kimondottan az én hibámból alakult minden úgy ahogy. :( Minden két emberen múlik egy kapcsolatban, olyan ez, mint a tenisz, vagy egyéb páros sportok: egyedül nem megy.
2012. dec. 17. 08:35
 9/10 anonim ***** válasza:

természetesen igen! a nők nem tehetnek róla, hogy olyanok amilyenek, a genetikájukban van a gazság. pláne, hogy ehhez a nagyfokú arroganciához a férfiak aszisztálása is szükséges. Ha a Kedves Ferenc és a hasonlóan gazdag férfiak nem tömnék pénzzel a szép lányokat például a Zimány Lindát akkor kevésbé gondolnák-gondolná azt, hogy Ő annyival jobb mint egy átlag ember és a fas*zibálás helyett még a végén el is kellene mennie dolgozni...

a tényektől eltekintve akármilyen semmirekellőek és emberileg értéktelenek is a nők, szükség van rájuk! nincs mit tenni...

2012. dec. 17. 11:05
 10/10 A kérdező kommentje:

ezen az utolsó hozzászóláson csak nevetni tudok... :DDD

Köszönöm,tökéletes példa arra,amiről beszéltem:) (#9)

Persze,hogy az ember magát sem hibáztathatja állandóan,az ugyanúgy nem megoldás,ahogy az ellenkezője (lsd. 9. komment)...de tény,hogy itt is, és a környezetemben is,több olyan ember van,aki meg sem próbál elgondolkozni azon,h esetleg nem csak másokkal lehet a probléma..lehet,h ő nem csinál valamit jól..mindig csak panaszkodik mindenki,de nem tesznek a rossz helyzet ellen semmit. kb. mint a fogyókúra: csokievés közben megy a hiszti,h túlsúlyos,milyen jó lenne lefogyni, szid mindenkit,akinek sikerült..ahelyett,h elkezdene sportolni...

Őszintén szólva nem gondoltam volna,h több lesz a normális hozzászólás,de örülök!:)

2012. dec. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!