Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszedbe jutott már, h nem mindig a másik nem a hibás?
Kb minden második kérdés arról szól,h 'az átlag pasiknak miért nincs csajuk' vagy a 'helyes srácok miért nem vesznek észre', 'miért olyan beképzelt mindenki' stb
Talán egy olyan kérdést olvastam,ahol az volt a téma,h mi benned a hiba,amiért nincs kapcsolatod...
Van itt olyan,aki nem csak kesereg és másban keresi a hibát, hanem próbál is valamit változtatni az életén,amivel nem elégedett??
Ez tök jó!!!akkor nyilván nem is Rád gondoltam :)
de gondolom Te is látod,h kényelmesebb mindig másra fogni,panaszkodni,mint változtatni
Az a baj,h ez egy ördögi kör..akkor lenne több önbizalmad,ha találnál egy lányt,de több esélyed lenne,ha kicsit pozitívabban állnál a dolgokhoz..
Tudod,a gyerekvállalásnál is azt mondják,h akkor sikerül,ha az ember nem görcsöl rajta :))
kitartás:)
természetesen igen! a nők nem tehetnek róla, hogy olyanok amilyenek, a genetikájukban van a gazság. pláne, hogy ehhez a nagyfokú arroganciához a férfiak aszisztálása is szükséges. Ha a Kedves Ferenc és a hasonlóan gazdag férfiak nem tömnék pénzzel a szép lányokat például a Zimány Lindát akkor kevésbé gondolnák-gondolná azt, hogy Ő annyival jobb mint egy átlag ember és a fas*zibálás helyett még a végén el is kellene mennie dolgozni...
a tényektől eltekintve akármilyen semmirekellőek és emberileg értéktelenek is a nők, szükség van rájuk! nincs mit tenni...
ezen az utolsó hozzászóláson csak nevetni tudok... :DDD
Köszönöm,tökéletes példa arra,amiről beszéltem:) (#9)
Persze,hogy az ember magát sem hibáztathatja állandóan,az ugyanúgy nem megoldás,ahogy az ellenkezője (lsd. 9. komment)...de tény,hogy itt is, és a környezetemben is,több olyan ember van,aki meg sem próbál elgondolkozni azon,h esetleg nem csak másokkal lehet a probléma..lehet,h ő nem csinál valamit jól..mindig csak panaszkodik mindenki,de nem tesznek a rossz helyzet ellen semmit. kb. mint a fogyókúra: csokievés közben megy a hiszti,h túlsúlyos,milyen jó lenne lefogyni, szid mindenkit,akinek sikerült..ahelyett,h elkezdene sportolni...
Őszintén szólva nem gondoltam volna,h több lesz a normális hozzászólás,de örülök!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!