Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha valaki megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha valaki megcsal valakit akkor másik fél is hibás?

Figyelt kérdés
Azért is tehetik mert valamit nem kap meg az aktuális párjátol?
2011. aug. 14. 20:10
1 2
 1/15 escrogar ***** válasza:
100%
nem. a hűtlen ember egy gerinctelen féreg, aki nem képes szembenézni az élet adta gondokkal. ennyi.
2011. aug. 14. 20:11
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
a kapcsolat megromlása 2 emberen múlik...megcsalni a másikat csak olyan tudja, aki nem tiszteli a párját annyira, hogy megmondja, hogy vége
2011. aug. 14. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
nem mindig az a hibás aki félrelép.. jó nem azt mondom h nem hibás mert az.. de a másik fél is okozhatja hogy ez megtörténjen... ha nem foglalkozik vele nem ad neki elég szeretetet és még az ágyban se tud neki nyújtani... :/ hiába van szerelem.. az ember képes megtenni mert érzi hogy kaphat ennél jobbat is és próbálja megtalálni :)
2011. aug. 14. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Azért is tehetik mert valamit nem kap meg az aktuális párjától?"

Aki ezt mondja az csak megideologizálja a saját gyengeségét, de a valóságot nem fedi. Ha valamit nem kap meg az aktuálistól vele beszélje meg, oldják meg vagy szakítsanak.

Véleményem egyezik az elsővel.

2011. aug. 14. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
a hűtlen tényleg gerinctelen, ahogy az előző válaszoló írja, és szerintem gyáva is, hisz barátnője háta mögött kavar. A megcsaló abban hibás, hogy a másik elől titkolózik, viszont a megcsalt, akkor hibás, ha észre veszi és nem tesz ellene semmit.
2011. aug. 14. 20:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fedi a valóságot.. hidd el tapasztalat :) mert velem hiába próbálta a párom megbeszélni nem vettem komolyan.. aztán egyszer csak bevallotta mit tett.. nagyon mérges voltam rá de rájöttem hogy én nem foglalkoztam vele.. nem engedtem sehova.. éveken keresztül úgy használtam mint ha egy megszokott tárgy lenne az életemben.. és próbált ebből kitörni.. de mind ezek után átbeszéltünk minden. most már sokkal jobban odafigyelek rá és rendben van közöttünk minden. úgyhogy igen is fedi a valóságot.. mert itt én voltam az aki kiváltotta ennek az egésznek az elejét..
2011. aug. 14. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk a megcsalt fél nem törődik a párjával, lekezeli, nem fontos számára a véleménye, öröme stb, akkor ha megcsalják, szerintem tehet róla. De ha pl a megcsaló fél azért lép félre, mert otthon mondjuk nincs orál, de ő akar orált, és ezt nem bírja elviselni az szemétség. Ha ő nem tud orál nélkül élni, akkor lépjen le tisztességgel, hogy szivi bocs, de orál nélkül nem megy, de a megcsalás ezestben nem a megcsalt fél hibája, hisz ő mondta, hogy mondjuk nem akarja az orált. (vagy akármi mást, most csak mondtam vmit)
2011. aug. 14. 20:22
 8/15 A kérdező kommentje:
sokáig én is azona véleményen voltam, hogy gerincetelen, de most már úgy ondolom, hogy igenis kettön áll a vásár. Mi van akkor ha az egyik fél szex mániás a másik meg nem?Az én véleményem is az, hogy ha valéami nem müködik akkor le kell ülni és meg kell beszélni. És így kell komprmisszumra jutni...
2011. aug. 14. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:
lehet. például ha nagyon elhanyyaolt az illető
2011. aug. 14. 20:31
 10/15 anonim ***** válasza:
én akkor is azt mondom,hogy egy részeg férfi nem józan...
2011. aug. 14. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!