Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez, hogy ilyenkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, hogy ilyenkor a másik a hibás?

Figyelt kérdés

Van egy fiú még januárban rám írt egy oldalon,hogy szívesen megismerkedne velem,mert látja,hogy sok közös kedvenceink vannak.Én mondtam oké legyen. Nem nagyon beszélgettünk,csak párszor azt cső, most júniusban volt egy másik srác aki rám szállt,és hiába mondtam neki szépen,hogy nem akarok tőle semmit nem értette meg. Ez a fiú akit január óta ismerek felajánlotta,hogy segít leszállítani a gyereket,beadtuk,hogy mi járunk.. Sikerült azt az érthetetlen fiút leszerelni.

Erre ő elkezdte pedzegetni,hogy mi lenne ha találkoznánk?stb. Én mondtam,hogy hát nem szokásom olyanokkal találkozni akik nem ismerek személyesen.. Akkor utána azt kérdezte,hogy mikor lesz valami elintézni valóm az ö városukban? Mondtam,hogy az unoka tesómhoz be kell mennem a kórházba meglátogatni.

Erre ő ezt annak vette,hogy én megígértem neki,hogy megyek Zalaegerszegre..

Olyan miatt megsértődött,hogy nem 2perc múlva hanem 8perc múlva válaszoltam neki.. Elhúzta a csíkot,mondom jól van,nem kerestem,aztán rám írt,hogy "Na mi van akkor ezentúl nem is beszélünk ??" Megmondtam neki finoman,burkoltam amit gondoltam ez neki nem tetszett.

Kérdezte akkor megyek holnap Zalaegerszegre?O: Mondom nem holnap. Elkezdte mondogatni,hogy tudta,hogy ebből nem lesz semmi,meg ilyenek.

Tegnap előtt nagyon jó kedvem volt,és mindenkivel hülyéskedtem,mindenki vette a lapot csak ő nem,hogy hülyéskedek,a szívére vette a hülyeségeket,elkezdett sértegetni,hogy mi az,hogy én azt ígérgetem neki,hogy találkozok vele holnap,de mégsem megyek el,nem tudja mi a k. anyám bajom van,hogy hülyülök ma,sajnálja a k.anyámat,hogy ilyen hülye gyereket szült meg ilyenek...

Meg ő érett 18 éves férfi!Én meg sz*r taknyos 16éves és nem csodálkozik azon,hogy nincs senkim.. (De mégis ő siránkozott nekem,hogy a 18év alatt egy p*nát sem kapott,meg hogy milyen szemetek a nők..)

A mai világban már ha elmegyek egy rokonomat meglátogatni,akkor én mindenkinek megígértem,hogy megyek hozzájuk?Vagy hogy van ez? Ő kezdeményezett nem én,mégis én vagyok most a h*lye p*csa... Miért én vagyok a hibás??

2011. jún. 18. 00:06
 1/6 Moszuke ***** válasza:
hibásnak érzed magad?
2011. jún. 18. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:
nem,de zavar,hogy ilyenekkel vádol egy hülye idióta..
2011. jún. 18. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis nyomingerekkel minek foglalkozol?? Ez egy igazi kis seg.dugó. Szánalmasan szar élete lesz, hogy ha minden hibájáért mást fog okolni. Nem veszítettél semmit. sőt.
2011. jún. 18. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:

:D istenem nem csodálkozok, hogy megsértődött rá már ne is hatagudj, Az ilyen éretlen lányokra szokás is.

Ugyanis kivan belőled kódolva az őszinteség..Nem tudtad neki megmondani, hogy nem megyek oda, hanem a rokonaimhoz megyek? És akkor teljessen igazad van! de ííígy. Hát nem tudom, tény, hogy azzal foglalkozol csak aki neked fontos. De ha ő képes volt megtenni érted egy szívességet azt szerintem illik viszonyozni, ha nem mással őszinteséggel.

És hiába volt jó napod nem ez a megoldás, hogy mindenkivel hülyéskedsz, mert lehet , hogy pont azzal hülyéskedsz aki teljessen bele élte magát abba, hogy valami lehet te meg ezáltal nem mást csinálsz ezzel a hülyéskedéssel, minthogy hülyítesz. Én 60%-ba tartalak hibásnak 40-be a csávót.

Azért van a szád szerintem , hogy beszélj:S és azzal azt kell mondani amit akarsz..de szerintem még te se tudod 16 évessen a lányok ilyenek.(tiszelet a blablabla.)

18/f

2011. jún. 18. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj az intő jelre és időben kerüld el az őrülteket. Remélem, már letiltottad.
2011. jún. 18. 00:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Amit kértem szívességet,megháláltam,megcsináltam neki azt a progit amivel bajlódott,azt meg megmondtam,neki nem is egyszer,hogy nem találkozok olyanokkal,akiket személyesen nem ismerek,és csak az unoka tesómhoz megyek,meglátogatni..
2011. jún. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!