Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor ki a hibás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A bátyáméknál most derült ki, hogy bátyámnak a sógornőm mellett már egy éve van valakije. Korábban is tudtam, hogy volt közöttük ilyen probléma, a sógornőm is félrelépett, meg bátyám is, de számomra úgy tűnt, hogy megbeszélték és túlléptek rajta. Bátyám arra hivatkozik, hogy a felesége már jó ideje (több, mint egy éve) hozzá sem nyúlt "úgy", Ő hiába próbálkozott, mindig valami kifogással elhajtotta, emelett nem foglalkozott a dolgaival, gyakorlatilag sz*rt bele, hogy testvéremmel mi van. Majd megismerkedett valakivel, akiktől megkapta azt, amit a feleségétől nem.

Hozzátenném, hogy ez a bátyám véleménye, sógornőmmel erről nem beszéltem, az Ő véleményét nem ismerem, meg bántani sem akarom, mert nem örülnék annak, ha szétmennének. Persze, minden esetben az ember a testvére mellett áll, meg részrehajló, stb., mégis érdekelne a véleményetek. Előre is köszönöm.

2010. febr. 5. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
sztem mindketten tettek azért hogy ez a házasság meghaljon.
2010. febr. 5. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebben tényleg mind a ketten hibásak.Ahol már be tud lépni egy harmadik,ott már erősen repedeznek a falak.Ahol pedig többször is van harmadik,ott már romok vannak.Ebbe sajnos nem szólhatsz bele,de ha így folytatják,akkor végérvényesen kimúlik a kapcsolatuk.Az ujjal mutogatásnak nincs értelme,hogy te kezdted,én kezdtem stb.A lényeg az,hogy van-e még bennük annyi,hogy meg akarják menteni a dolgokat.Ha igen,akkor a sérelmeket meg kell beszélni,változtatni kell az eddigi dolgokon és egy életképes jövőt kell elképzelniük,ahol adok kapok van és azt egymástól várják,nem egy harmadiktól.
2010. febr. 5. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kb. ennyi hasznos tanácsot tudtam én is adni, hogy beszéljék meg, hogyan tovább, ha végleg nem megy, akkor meg ne erőltessék. Nem törtem pálcát senki feje felett, szerintem is mindketten hibásak, bár bátyám elmondása szerint sógornőm meg van győződve, hogy egyedül az "új belépő" tehet mindenről, ezt meg én annyira nem osztom...
2010. febr. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!