Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha tönkreteszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tönkreteszi magát miattam?

Figyelt kérdés
Van egy srác, és totál bekattant. Belémzúgott, én is szerettem, talán még szeretem is, de egyszerűen úgy érzem, hogy nem működne... Na most azóta folyamatosan próbálkozik, de szerintem kezd idegileg összeroppani, már elég rossz bőrben van. Mit tegyek?
2015. aug. 13. 03:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd figyelmen kívűl,majd megunja.
2015. aug. 13. 03:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azon túl higy teljesen egyértelműen elmondod hogy nem akarsz semmit tőle mást nem tehetsz. A többi az ő felelőssége. De ne szórakozz vele! Mondj nyíltan és határozottan nemet. Nagyon gáz a " talán szeretlek de úgyse működne".
2015. aug. 13. 04:21
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

"Belémzúgott, én is szerettem, talán még szeretem is, de egyszerűen úgy érzem, hogy nem működne... "

Szóval szereted, de nemet mondasz. Hát, Te teszed tönkre!

2015. aug. 13. 06:53
 4/6 Költőnő? ***** válasza:
100%
legyél következetes és kemény, HA TÉNYLEG NEM akarsz vele lenni. A többi már az ő felelőssége.
2015. aug. 13. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mégis működne, adj neki egy esélyt, ha még "talán" szereted is, megér egy próbát, de ha mégsem, akkor ajánlom neked a "Hogyan veszítsünk el a pasit 10 nap alatt" című filmet...
2015. aug. 13. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne játssz az érzéseivel, ha már ennyire oda van, ne hitegesd az csak rosszabb lesz. Ha nem akarsz tőle semmit mond meg, higgadtan, talán megérti.
2015. aug. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!