Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem, ha nem keres?
ő már 30..
én vagyok a nő fiatalabb
...csak neki legális keresnie téged? Te őt miért nem keresed? Ugye nem valami "az a férfi dolga" jellegű őskövület elv áll emögött?
Ha igen, akkor meg is érdemled.
És ajánlom, hogy az elvet gondold át, mert így az egyetlen férfitípus akinek esélyt adsz azok pont a múltszázad közepén leragadt soviniszták, akik ugyan megtesznek mindenféle lovagias dolgot - de tőled is az akkori szerepet várják majd ("irány a konyha").
Kell ez neked?
Uh, ember... Meg is érdemled.
De lehet, éppen ő is arra vár, hogy keresd. Amúgy nem gondolom, hogy akár ismerkedés alatt ilyen nyögvenyelősen kéne működnie a dolgoknak.
Ha prejudikálni akarok, akkor szerintem ez valami Tinder-connection lesz.
Én akkor nem írok valakinek ha elegem lett abból, hogy mindig én írjak, aki akar keres.
A másik kapcsolatban azért szoktam írni, de ha nem írok, akkor elfoglalt vagyok. Munka, barátok, program, család, játék, alszom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!