Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem, ha nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem, ha nem keres?

Figyelt kérdés
Randiztunk már párszor..kb mondhatni együtt is vagyunk. De már lassan 24 órája nem keresett sehol.Nem hívott,nem írt. Tudom kereshetem én is,de én nem akarom ,mert mi van ha kiábrándult belőlem?nem szívesen alázkodom meg ,hogy ja meggondoltad magad..?gondolom ,ha nem fog keresni inkább hagyjom:)
2019. júl. 25. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
hány éves?
2019. júl. 25. 13:35
 2/14 A kérdező kommentje:

ő már 30..

én vagyok a nő fiatalabb

2019. júl. 25. 13:36
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Eddig milyen arányban kerested te őt, csak úgy, magadtól? Mert ha eddig csak ő keresett, akkor teljes joggal gondolhatja azt, hogy nem érdekled és lehet, hogy arra vár, hogy te keresd. Nem fog leesni az aranykorona a fejedről, ha egy kicsit megerőlteted magad, egy üzenetben nincsen semmi megalázó. Az viszont nagyon is megalázó az ő szemszögéből, ha te soha nem írsz neki magadtól. Írom nőként.
2019. júl. 25. 13:37
 4/14 A kérdező kommentje:
na jó...írok neki valami semlegeset.....de azért jelzés értékű szerintem,ha a pasi nem ír :DDD de többet én biztos nem kezdeményezek így az elején.....
2019. júl. 25. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

...csak neki legális keresnie téged? Te őt miért nem keresed? Ugye nem valami "az a férfi dolga" jellegű őskövület elv áll emögött?

Ha igen, akkor meg is érdemled.

És ajánlom, hogy az elvet gondold át, mert így az egyetlen férfitípus akinek esélyt adsz azok pont a múltszázad közepén leragadt soviniszták, akik ugyan megtesznek mindenféle lovagias dolgot - de tőled is az akkori szerepet várják majd ("irány a konyha").

Kell ez neked?

2019. júl. 25. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
27%

Uh, ember... Meg is érdemled.

2019. júl. 25. 13:42
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

De lehet, éppen ő is arra vár, hogy keresd. Amúgy nem gondolom, hogy akár ismerkedés alatt ilyen nyögvenyelősen kéne működnie a dolgoknak.

Ha prejudikálni akarok, akkor szerintem ez valami Tinder-connection lesz.

2019. júl. 25. 13:53
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanolyan jelzésértékű, ha TE nem írsz neki. Undorító ez a játszmázás, amit művelsz, úgy 16 éves korodra ki kellett volna nőnöd.
2019. júl. 25. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Én akkor nem írok valakinek ha elegem lett abból, hogy mindig én írjak, aki akar keres.

A másik kapcsolatban azért szoktam írni, de ha nem írok, akkor elfoglalt vagyok. Munka, barátok, program, család, játék, alszom.....

2019. júl. 25. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerinte is együtt vagytok?
2019. júl. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!