Hogy néznek ki a plejádok? Nagyon érdekelne mivel kerestem rá a neten de semmit nem találtam hátha nektek sikerül valami.
http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY
Ittvan ugyanaz az üzenet, magyar felirattal. Rengeteg nyelvre feliratozták, szerintem ez már önmagában is valószínűsítheti azt, hogy valódi. Hacsak nem ennyi nemzetiségű ember próbálna csalni :).
A második videóban, ha minden igaz egy plejádi ember látható, aki 2008-ban ( a videó akkor lett feltöltve ) Argentínában tartózkodott. Beszélt arról, hogy az a hely, ahol most van, természetes, szép környezet ideális hely a meditálásra, kikapcsolódásra. Beszélt a 2012-es eseményekről, illetve, hogy a hamis valóságot, és azokat a farkastörvényeket, amikben élünk mi teremtettük magunknak, és hogy ez remélhetőleg meg fog változni hamarosan, a kataklizma után. Maga a külleme szerintem szokatlan, szerintem északi, skandináv embertípus. De nem tudom megmondani, hogy ő valóban egy plejádokbeli ember-e.
A videót amin a rajzok voltak, sajnos már nem találom, nem emlékszem hogy hogyan találtam rá, de ha megtalálom akkor linkelni fogom.
Köszi!A videót megnéztem. Sok érdekes dolgot mond, szerintem van némi igaza is, csak szétkell nézni a világban:S
Szóval akkor a plejádok akkor tök ugyanúgy néznek ki,mint mi?:D MOndjuk ha a videóban szereplő pali nem is plejád akkor is érdekes amit mond 2012-ről is...Én szívem szerint már várom 2012-őt még akkor is ha esetleg nem is lesz igaz semmi,mondjuk én nem abban hiszek,hogy katasztrófa lesz 2012-ben:)
Az a Nibiru?? Én arról azt hallottam, hogy nem is létezik ilyen,azt hiszem a Nasa is megerősítette.
De ha lesz ilyen katasztrófa, akkor egyáltalán kik fogják ezt túlélni??:S
Hm ez érdekes dolog.
Azt tudom,vagyis eddig is sejtettem, hogy mindent elhallgatnak, de nemcsak a Nasa...De hogy ezt miért kell elhallgatni???! És ha már márc környékén még közelebb lesz a Nibiru, azt lehet majd látni szabad szemmel(?)Mert ha igen, akkor már kicsit érdekes lesz az, ha a Nasa továbbra is tagadni fogja a Nibirut.Ja persze ők túl fogják élni mi?:)
Hát akkor én lehet megfogok halni ha igaz lesz:):D
nem dőlsz be a sok média hazugságnak, a mai rendszer ellen kell fordulni és megvilágosodsz:D
am nem tom, majd lesz valami, én úgy hallottam, ha ilyen lelki felemelkedés lesz( értsd megváltoznak a fizika törvényei) akkor sokan megfognak halni, de ez szerintem 1 nagyon lassú folyamat, ami évtizedekbe is beletelik
Nagyon szépen köszönöm a választ , bocsánatot kérek hogy eddig nem tudtam írni, ez azért van mert sajnos letiltottak.
Az az igazság hogy a plejádok nem emberként néznek ki igaziból, csak itt születek újjá a földön azért hogy az emberiséget segítsék a fénylényekkel.Szóval akkor még mindig van ez a kérdésem hogyan néznek ki valójában a plejádok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!