Van nagyapámnak egy igen régi Longines karórája, érdekelne hogy hol, vagy hogyan tudok meggyőződni az eredetiségéről, és az értékéről? A googlen kerestem, de nem találtam hasonló modellt sehol.
Milyen modell?
Ha régi tuti értékes.
Nekem egy Bulova volt régen, de nem tudtam mi az és elajándékoztam... :-(
A Longines az baromi jó árban van. Épp most vettem apukámnak órát, voltam pár üzletben, hát a Longines az aranyárban van :)
Könnyebb szerintem, ha órás-ékszerészhez mész (vagy szimpla óráshoz), és megnézeted. Vagy ha van rajta egyéb felségjelzés (a típusa, a modell neve), akkor a vaterán vagy e-bay-en, esetleg a Longines honlapján utána tudsz nézni.
Vazze, mért van az, hogy a mai emberek úgy általában egy konzervdobozt nem tudnak kinyitni, ha nem mesélik el nekik, hogy hogyan kell? :(
Itt van a hivatalos honlapjuk:
Ott van az a national distributers alatt, hogy
KZM KFT.
Kiraly utca 52
1061 BUDAPEST
Phone : +36 1 413 38 60
Be kell hozzájuk menni. De ha nem hozzájuk, akkor valamelyikbe a többi nagyvárosban levő képviseleteik közül. Meg kell kérdezni, hogy ez milyen óra. Megmondják. Örülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!