Ti mit gondoltok az ufó jelenségről? Egyre több ember látja már énes láttam meg apám is annak jele hogy már látogatják bolygonkat felakarják hívni ránk a figyelmed hogy itt vannak? Csak a véleményedekre vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 20:23
11/12 anonim válasza:
A szokásos átsuhanó fényes folt. Tényleg meggyőző. Csak 1 darab ici-pici ÉLES képet mutass könyörgöm. Olyat amit nem kell magyarázni.
12/12 anonim válasza:
Nem volt az fényes folt, nekem feketésnek látszik és jól kivehetőnek. Mással nem szolgálhatok, ha ez kevés, akkor kevés. De azért, mert valamit nem hiszünk, attól még az lehet. De hiába lenne más, azt is megmagyaráznák, hogy az miért nem az. A rádióban volt egy tábla, hogy ufo-król tilos beszélni, mert fegyelmi lesz. Egy mta-s szaki mondta, ha leteszik neki az asztalára az ufonautát, akkor sem hiszi el. Erre mit lehet mondani? Van, akinek létezik, van, akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!