Ti mit gondoltok az ufó jelenségről? Egyre több ember látja már énes láttam meg apám is annak jele hogy már látogatják bolygonkat felakarják hívni ránk a figyelmed hogy itt vannak? Csak a véleményedekre vagyok kíváncsi.
Tömegpszichózis.
Minél többen mondják, hogy láttak idegenek űrhajóját, annál többen lesznek azok, akik nem akarnak kevesebbnek látszani, tehát ők is fognak látni.
Minél több gyerek születik, pár év múlva annál többen fognak hinni Hófehérkében és a Pókemberben.
Amikor már a marsról is tűéles képek jönnek és mindenki 10-20 megapixeles kamerával rohangál a telefonjában, senki sem képes egy éles képet készíteni az ufokról. Mindig csak elmosódott ócska fotókba próbálnak belemagyarázni valamit. Általában nem látsz mást mint egy fényesebb foltot a ködben.
Ettől kicsit bizonytalan vagyok a témában.
Az olcsó videofelvevő eszközök elterjedése óta ez a kérdés nem kérdés.
Hiteles, egymástól független felvételek tömegének kellene léteznie. De nincsenek sehol.
Nem véletlen, hogy egyre több ember látja a jeleit a közelgő inváziónak. Az Ellenállásnak esélye sincs, a legjobb embereiteket fogva tartjuk. Csak Lázár Róbert és a Guargumik az utolsó védővonalaitok, őket könnyűszerrel kiiktatjuk.
Üdv, Reptoid És Plejád Alakulat (R.É.P.A.) vezetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!