Apám kapuzárási pánikot kapott, vagy mi? Próbáljam leállítani?
A helyzet az, hogy anyám kiskoromban lelépett, ő nevelt/nevel fel. 10-en valahány év alatt 1 párkapcsolata volt, de az se tartott sokáig. Erre nemrég elkezdett felfigyelni a kisboltban dolgozó nőre ami néhány percre van innen. A nő 20-25 évesnek néz ki, apám pedig 50 éves. Nem tudom hányszor akartam, hogy találjon magának valakit, csakhogy válogatós, és egyszerűen senki nem jött be neki. Erre mondja ezt a nőcit. Itt a problémám az, hogy jobbik esetben is van 25 év korkülönbség. Kedves nő, de akkor is fiatal. Előtte az élet, biztos akar majd valakitől gyereket és még ami vár rá. Azt tervezi, hogy holnap bejelöli facen a nőt, aztán amikor visszajelöli, elkezd vele beszélgetni. Szóval nem nyomul rá meg semmi ilyesmi, teljesen normális... csak nekem böki a csőrömet ez a jobb esetben 25 év...
Eddig félúton voltam és próbáltam lebeszélni, egyben biztatni is, és az általam felsoroltakkal ő is tisztában van, de ha olyan jeleket ad amik visszautasítást jeleznek, nem vevő, akkor annyi, megpróbálta.
Az oké, hogy tetszik neki, de az más, hogy próbálkozik is. Nem híve az egyalkalmas kalandoknak, ezt ma leszögezte nekem, szóval kapcsolatot akarna vele, ha úgy alakulna. Ez kapuzárási pánik nála?
16/l
Egyébként máshogy fogalmazva már feltettem ma ezt a kérdést, csak azt hitték én vagyok az apa és társat keresni akarok, ezért törölték. Leszögezem még egyszer, nem vagyok se fiú/férfi, se szülő, pláne nem apa.
Nincs jogod ebbe beleszólni. Nem tudom hány olyan ismerősöm van, ahol a férfi javára legalább 20 év a korkülönbség, és mégis jól elvannak. Nem a pénzes pasi, pénzéhes ribizli felállásra gondolok. Hanem tök normális párok. Az ilyesmit nem feltétlenül a kor határozza meg.
Egyébként pedig nem gondolod, hogy nagyon előre szaladtál? Ha jól értelmezem a leírásból, az apukád, még semmiféle kapcsolatban nincs ezzel a nővel. Szóval ne haragudj, de ez így csak felesleges "károgás". Ha rá akar mozdulni a csajra, akkor az az ő dolga, ne szólj ebbe bele, hagyd őt élni.
Elöször is attól, hogy a nöt te 25 körülire saccolod, lehet akár 10 évvel idösebb is és akkor már nem akkora a korkülönbség.
Másodszor ha apádnak éppen ö tetszik, akkor miért nem próbálkozhatna nála?
Harmadszor attól, hogy esetleg most összejönnek, még nem biztos, hogy hosszú távú dolog lesz, de addig is apád legalább boldog lesz.
Negyedszer nem feltétlen akar minden nö gyereket, lehet, hogy éppen elöny, ha nem "kell" szülnie az adott kapcsolatban.
Ötödször ez kizárólag apád dolga, semmi esetre se szólj bele, ezt nekem egyszerüen el kell fogalni.
És végül, ez NEM kapuzárási pánik, az akkor lenne, ha alig 20 éves, "ragyogó" valakivel akarna összejönni csak azért, hogy fiatalnak tartsák öt is. Ez símán csak kezdödö szerelem, ami nagyon szép érzés, ne akard elvenni töle vagy megkeseríteni az ezzel kapcsolatos érzéseit.
Inkább örülnél a fater boldogságának, segitenéd.
Egyebként tényleg lehet a nő 35 éves vagy még több is, de semmit nem jelent. Ez kor csak régen volt nagyon fontos a paraszti családoknál hogy csak 3-5 év különbség lehet elfogadható.
5. válaszoló meg szerintem fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!