Zsarolást, fenyegetést hogyan lehetne leállítani?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy mindketten 15-16 évesek vagyunk,régebben jóban voltunk megbíztam benne,aztán kiderült hogy végig csak játszadozott velem még az orrom alá is dörgölte hogy mennyire jót is szórakozott rajtam..jelen pillanatban pedig azt képzeli be magának hogy valamit tervezek ellene ,és pont ezért zsarol ,fenyegetőzik ...Én jelen pillanatban csak jól megöklözném a fejét hogy észhez térjen már ,és nem facebookon keresztül játsza a nagymenőt közben a valóéletben egy "életnagyságú punci"..de tudom jól hogy ez nem megoldás,pont ezért kérdem én ..mi ilyenkor a megoldás ?2017. márc. 17. 17:57
1/4 anonim válasza:
A legjobb az ha levegőnek nézed, egy idő után ha nem reagálsz az üzeneteire meg a beszólásaira elfelejt. Reakciót akar kiváltani ezért ír,mondd mocsok dolgokat és ha te ezekre reagálsz akkor 1-0 neki mert megkapja a várt reakciót.
2/4 anonim válasza:
egyetértek 1-sel. nézd levegőnek.
3/4 A kérdező kommentje:
eddig is azt tettem,de a helyzet csak romlott most jelenleg azzal fenyegetőzik hogy kitálal az egész sulinak egy személyes titkomról,és még át is írta az egészet hogy még rosszabbul jöjjek ki belőle .
2017. márc. 17. 20:21
4/4 anonim válasza:
Bizonyára te is tudsz róla kellemetlent, így emlékeztessed és színesítsed, ha szükséges számára...továbbá biztosan nem szeretne beégni ő sem ennél, annál az embernél-szülőknél...stb.
A faceről meg töröld magad, idióták és agykárosodottak gyűjtőhelye...felesleges időtöltés.
Normális kapcsolatok nem ott élnek, hanem a személyes találkozókban.
Persze, ha személyesen is zaklat...1.feljelentheted zaklatásért-jó cirkusz neki...2.lecsaphatod...és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!