Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennetek, ha ejjel egy...

Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?

Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.
2010. máj. 23. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
te is baglyokkal álmodsz?
2010. aug. 31. 12:32
 72/80 anonim ***** válasza:
Én általában részeg vagyok éjjel egyedül az utcán, valószinűleg ráüríteném a hólyagom tartalmátXD:D
2010. szept. 17. 20:13
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

nem érdekes hogy szinte mindenki ízt írta , hogy a hajóján ébredne egy asztalon? :D Én ezt csinálnám :

1. SIKITANÉK

2. MÉG MINDIG

3. elfutnék sikítva

4. aztán visszamennék fényképezővel

5. Klikk-klikk

6.Újra elfutnék sikítva xD

Sztem annyira meglepődne h inkább hazamegy

2010. okt. 9. 14:46
 74/80 anonim ***** válasza:

"okosan válaszoljatok! lehet hogy ezt a kérdést egy földönkívüli tette fel, hogy felmérje a reakciónkat. Ha primitívek vagyunk elpusztítja a földet, de ha értelmesek akkor kapcsolatot létesít velünk. erre nem gondoltatok????"

---Ha erre megy ki, akkor ennyit a Földről... =S

"Valszeg ha már idelátogat akkor megtanul előtte valami földi nyelvet :)

De az is tuti, hogy nem"

---Én már voltam úgy külföldön h egy k*va szót nem tudtam ottaniul.... bár hamár ennyit utazik, valamivel el kell ütni az időt....

Ha mégis találkoznék egyel, ha szimpatikus:

-autógrammot kérek

-javaslom neki, h ha nemakar lesűjedni a mi szintünkre távozzon (csupán jóindulatból)

ha nemszimpi:

-békénhagyom, majd Emese meg a többiek "gondoskodnak róla"

2010. nov. 2. 16:54
 75/80 anonim ***** válasza:
Ja,és bocs, de nem tudok írni......
2010. nov. 2. 16:55
 76/80 anonim válasza:
Meghívnám egy üveg sörre és ha ellenséges akkor székhez kötözném és két hétig barátok köztöt meg jóban rosszbant nézetnék vele, sztem a kedve full elmenne a bolygótól XD Vagy elhúzná a belét vagy felrobbantaná a francba xD
2010. nov. 4. 20:43
 77/80 A kérdező kommentje:
Nem vagyok foldonkivuli.
2010. nov. 9. 18:27
 78/80 anonim válasza:
megkernem h nyaljon ki, biztos hosszu nyelve van:)))
2010. dec. 26. 21:06
 79/80 anonim ***** válasza:
Hát lehánynám :D ha éjjel vagyok kint akkor biztos részeg vagyok utána meg KLIKK KLIKK vagy két három képet és lelépnék de jó gyorsan :D
2012. ápr. 24. 16:39
 80/80 anonim ***** válasza:
Ugy az agyamban osszeraktam a fent emlitett szemelyleiras utan az alakot. Semmi extra, napi szinten talalkozok veluk kifele a kocsmabol, enekelve megyunk hazafele ...
2015. febr. 15. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!