Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?
Huh. Ez elég elgondolkodtató kérdés :D
Most így visszaolvasva az összes kommenteket elég viccesek is vannak x D Én ha mondjuk találkoznék egy idegennel, és nem nézne ki bűn rondán, akkor előszőr csak megijednék de próbálnék kijózanodni. Aztán megkérdezném tőle, hogy békés,vagy ellenséges szándékkal jött e?:DXD ( bár ha ellenséges nekem már akk is mindegy,mert vagy elrabol vagy kinyír xD szóval még futni se igazán tudnék )
Viszont ha békés szándékai lennének, akkor próbálnék hozzá közeledni,már amennyire sikerülne félelmemben . Előszőr megkérdezném tőle,hogy honnan jöttek, és miért pont Ide.
Aztán ha jól összebarátkozunk hazavinném és bemutatnám a szüleimnek, Főleg Apámnak ( aki nem hisz az ufok-ban ) xD
Ő biztos sokkos lenne. Anya meg...Ő is:D Ja és készítenék közös fotókat :P Meg persze leülnénk egy asztalhoz és kérdezősködnék tőle. Aztán megkínálnám kajával :D Hátha ízlene neki,de mondjuk azt se szeretném ha a mi földi ételünkbe pusztulna bele,mondván,hogy az neki idegen anyag xD. Tehát akkor marad éhen:D:D:D Aztán megkérdezném tőle ,hogy megmutatja e az űrhajóját. De persze belülről nem szívesen nézném meg,mert ki tudja lehet elrabolna,Bár ha mondjuk visszahozna sértetlenül a Földre,akkor azt se bánnám.:P Legalább látnám Bolygónkat :D És készítenék Fotót róla.:P
Jaj és ha ilyen történne velem, akkor megosztanám Veletek, még a fotókat is , és kíváncsian várnám a szkeptikusok és hitetlenek kommentjeit ,mint pl "biztosan photoshoppal csináltad." ," neked szükséged lenne egy diliházra", "mennyit szívtál" :D és a többi... ->Én pedig nevetnék magamba, hogy dikk ezek nem tudjak semmit, csak ÉN tudom az igazságot :P Én pedig órákat nevetnék azon,hogy hogy tudnának engem ócsárolni xD.:P Nem lenne rossz. :P:) és mondjuk az se igazán érdekelne, ha senki se hinne nekem,mert én tudom mi az igazság és elég ha a bizalmasaim hisznek nekem.;):)
Nagyon jó kérdés. Érdekes: azt senki nem írta, hogy megállna, és azt várná, hogy a földönkívüli kezdeményezzen, hisz ő a vendég. És szerintem ez a valószínűbb. Akármilyen okos vagy hülye lennne, biztos (60%>becslés:)), hogy ő kezdeményezne hamarabb:D:D
Ha támad:
Lehet, hogy tiszta gyöpös,béndzsa, és kirúgod a farkát a helyéről:D:D:D
Vagy már a puszta gondolattal kinyír.
A másik eset az, hogy neked kell kezdeményezned:
Én megállnék, és ott elkezdenék telefonálni, és úgy nézném őket, mint a pitbullokat (=mindenhova, csak a szemébe ne). Ő úgysem tudná, hogy én mit csinálok, nem ismeri a földi szokásokat -hacsak nem tanulmányozták korábban az embereket. És az biztos, hogy valami spanomat hívnám föl. Most kérdezhetitek, hogy miért, de hát ki az a hülye, aki egyedül "szembeszáll" egy ufóval...
Mindent összevetve szerintm mindenki életben maradna.
Végre valami okosság!
Tehát a fajtánk életben maradása szempontjából aranyérmes gondolat, hogy továbbadni az infot, hogy megjöttek!
Meg a saját életben maradásod szempontjából is.
Jő hogy nem nézni a szembe, és ehhez hozzátenném, hogy csigavér+és gondolataink egyfajta moderált leárnyékolása, azaz megadott kordában tartása(defensiv brain shield)
Ha így jön nem kell vérengzésre gondolni, de csak 55%, hogy ö kezdeményez.
LEGJOBB csak megfigyelni, ha lehet.
NE INDITS EGYBŐL AGRESSZIÓVAL, de fél szemed legyen ott, hogy merre meneküljél!!
Ha minden kötél szakad, a leghatalmasabb ellenfélnek is lehet gyenge pontja, racionálisan meg kell ítélni a lehetőségeket, ha nem lehet elkerülni a harcot, akkor sem kell feladni, nem kell pánikba esni, és nem kell beszarni!
Először enyhén beszärnék. Ezután mondanám neki, hogy ha tud, váltson már alakot, mert elég brutálisan néz ki. Ha nem tud magyarul, akkor próbálom németül, angolul, lengyelül elmondani neki. Ha nem érti, és át sem változik, akkor inkább elsétálok másfele (jobb a békesség).
Ha tudok vele dumálni, akkor megkérdezem, mi járatban, meló vagy szabi?
Adnék neki egy sört, leülnénk valami padra azt hajnalig sztorizgatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!