Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?
Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.2010. máj. 23. 18:39
21/80 anonim válasza:
Nem tudom még sosem történt meg velem.
22/80 anonim válasza:
Hát sok minden történhetne szerintem elsőnek kérnék tőle egy szál cigit és meg mondanám hogy a farsang májusban van és nem decemberben :D , meg aztán tökön rugnám náluk ez a köszönés :D és utána pedig ellopnám az örhajoját , és a ürhajoját eladnám a názának mondjuk ugy 1000 millió dollárért és élném az életem :DD hát ezt csinálnám :D
23/80 kayl18 válasza:
ha ők olyan fejlettek, hogy eltudnak jönni sok-sok fényévről akkor én nem próbálkoznék azzal hogy ellopjam az úúúhajót, én egyszerűen tovább mennék, ugyan is nem tudhatjuk hogy rossz vagy jó szándékkal jönnek, eleve ha fejlettek lehet olyan radarjuk van hogy ha elbújsz akkor is tudják hol vagy, ha viszont nem foglalkozol velük akkor azt látják hogy nem félsz tőlük és nem is vagy ellenség, különben is ha nincs ellenfél, akitől megfutamodsz, akkor nincs ellenség, aki erősebb lenne nálad.
24/80 anonim válasza:
Anyukám azt mondta, köszönjek mindenkinek, mert bárki lehet a vér szerinti apukám, úgyhogy rendesen köszönnék neki, és továbbmennék..
25/80 anonim válasza:
Jót nevettem néhány "válaszon",pedig ez egy igazán elgondolkodtató kérdés!
Az apudnak igaza van,csak hát mégis egy földönkívüliről van szó!Azonnal harciaskodjunk?
26/80 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy húzzon el.
27/80 anonim válasza:
Gyorsan elbújnék, és figyelném, hogy hova megy,közben a telómmal levideóznám és követném, hátha elvezet az űrhajójához, és fellopakodnék rá.
28/80 elitestars válasza:
Addig sikítanék, míg szét nem robbanna a feje!
:D
29/80 anonim válasza:
Kérnék töle egy autogramot!!!!!!!
30/80 anonim válasza:
először is összesz...rnám magam...elszaladnék aztán messzebbről nézném mit csinál.ha megpróbálna komunikálni velem,és nem sejtenék ártó szándékot akkor beszélnék vele,hogy kicsoda,honnan jött,mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!