Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennetek, ha ejjel egy...

Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?

Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.
2010. máj. 23. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%
nem, mer ez hülyeség:D
2010. aug. 28. 18:18
 62/80 anonim válasza:
100%

"ha több száz fényévnyiról idejött, vagy olyan erős, hogy hiába csinálok bármit, vagy már olyan öreg, hogy sajnálnám bántani :D"

nem tudom pontosan h hány fényévvel kell haladni pontosan, de elviekben nem öregedne akkora sebességnél. Illetve ha tegyük fel h a mi időszámításunk szerint 1200ban indult el, ide jött, majd visszament, akkor már 2400ban járunk és ő ugyan annyi idős. :) csak egy példa volt. amúgy pedig szépen megkérném h tanítsa meg az embereket arra h kell értelmes, szerető, érző lény ként viselkedni. :) Aztán elmennék vele az anyabolygójára. etc

2010. aug. 28. 18:35
 63/80 anonim ***** válasza:
80%
SZIPPANTANÉK MÉGEGYET, hátha jön a haverja is... de én szerintem a futás nem hasznos. Inkább szájj el ;)
2010. aug. 28. 22:45
 64/80 anonim ***** válasza:
100%

Húú, hát jó kérdés.

Először tutira kinyomnám a szemem, hogy biztosan jól látok-e. Aztán csak állnék, és nézném, mit fog csinálni. Ha nem látom rajta az agresszió jeleit, akkor folytatom a tanulmányozását, csinálnék pár fotótm videót. Ellenkező esetben futásnak erednék. Bár ilyenkor két lehetőség van: vagy olyan a technikája, hogy fabatkát sem ér az emberi szervezet ellen, vagy azonnal halott ember leszek (felteszem, ez utóbbi az esélyesebb :D).

Ha esetleg épp ellenkezőleg cselekedne, tehát kezdeményezne felém, akkor én is megnyílnék, és megpróbálkoznék valamilyen kommunikációval. Ha ez sikerül, akkor jó kis dumapartitit tartanánk. Bemutatnám neki a világunkat, stb. :D

2010. aug. 28. 23:06
 65/80 anonim válasza:
100%
Beajánlanám az MTv-nek, Elvis is sokra vitte.
2010. aug. 29. 00:10
 66/80 anonim válasza:
100%
hát ha abban a pillanatban hogy meglátjuk egymást nem nyír ki. akkor megpróbálnám neki elmagyarázni hogy én vagyok Dart Vader és elhagytam a fénykardomat amiért Sidius nagyúr nagyon megfog verni. Aztán megpróbálnám lehúzni egy fénykarddal. Lehetőleg pirossal. Megköszönném. Meghívnám egy tekilára... kettőre... háromra. Amikor kifeküdt akkor meg lelépek gyorsan :D:D:D:D:D
2010. aug. 29. 09:19
 67/80 anonim ***** válasza:
100%
olyan állatok vagytok, sokan irtátok azt hogy beszélnétek vele de ha csak marsiul tud?
2010. aug. 29. 10:09
 68/80 anonim válasza:
100%

Valszeg ha már idelátogat akkor megtanul előtte valami földi nyelvet :)

De az is tuti, hogy nem Magyarországon száll le hanem az USÁ-ba ahogy az amcsi filmekből megtanulhattuk :D

2010. aug. 29. 10:46
 69/80 anonim válasza:

Jeremiás az üzletember válasza:

Ha egy UFO-val találkoznék eme nemes világban biztos hogy nyitnánk egy utazási irodát aztán távolsági járatokat indítanánk jó pénzért, majd mikor mindenkiről lehúztuk a pénzt akkor az utazásirodát is bezárnánk. Aztán ha megunta a földön akkor, legyártatnám az űrhajóját de nem a német másolatot adnám neki hanem a kínait mert az olcsóbb ergo több marad a zsebbe. Aztán kit érdekel hogy hazaér-e?

2010. aug. 30. 14:08
 70/80 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudnátok tenni basszus, előbb ébrednétek fel a saját ágyatokban kitörölt emlékekkel, minthogy sikítani tudnátok, a tarkótokat minden ébredéskor ellenőrizzétek, nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb kis dudort fogtok érezni ott, aztán mire megnézetnétek és megtudnátok, hogy - nem meglepő - ismeretlen eredetű kis fémtárgyat találtak, nem tudni, hogy került oda, már kész az agytumor, a szürkék pedig távolról figyelnék fájdalmas haldoklásotok.

TRUE STORY.

2010. aug. 31. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!