Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?
Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.2010. máj. 23. 18:39
11/80 anonim válasza:
Először lezsibbadnék és nem bírnék megmozdulni aztán nagyon gyorsan elfutnék.
12/80 anonim válasza:
gyorsan felkeresnék egy pszihiátert :D
13/80 anonim válasza:
ha látszik rajta a relax, mindenképp lefotóznám vagy le kameráznám, esetleg bemutatkoznék neki...
kezet nem fognék vele mert az biztos olyan mint a palacsinta, nomeg nem véletlen h olyan véznák, gondolom semmivel nem kerülnek közvetlen fizikai érintkezésbe és ha kezet fognék vele, azt a szorítást már fenyegetőnek gondolhatná és beleszúrhatna egy kék indát a köldök tájékomba, aminek a vége kéken izzik és belülről kifelé fénnyé válnék... ezzel aztán fuccs minden világi ambíciómnak... egy műtő asztalon ébrednék de nem emberként.. szóval nem.
nem hiszem hogy kezet fognék vele.
14/80 anonim válasza:
Hát én szerintem szerintem összefosnám magam, azzal el is riasztanám sztem...
15/80 anonim válasza:
megerőszakolnám, utánna ellopnám az űrhajóját és elmennék a bolygójára és örökkön örökké uralkodnék felettük. aki pedig ellenszegül azt is megerőszakolnám
16/80 anonim válasza:
Megkérdezném hogy kér-e egy szál cigit.
18/80 anonim válasza:
Megfolytogatnám, aztán tökön rúgnám és meg is volt a köszönés, elköszönés... (lsd[nem, nem LSD] Horrorra Akadva 3)
19/80 anonim válasza:
ha egyedül lenne és fegyvertelen, nem látnék benne nagyobb veszélyt mint bármelyik embertársamban
tehát potenciális gyilkosként tekintenék rá
20/80 anonim válasza:
Én mondanám neki hogy ET. már otthon van. Da ha éppen vezetek, akkor mondanám neki, hogy "Jegyeket bérleteket.". :D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!