Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennetek, ha ejjel egy...

Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?

Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.
2010. máj. 23. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
85%
Először lezsibbadnék és nem bírnék megmozdulni aztán nagyon gyorsan elfutnék.
2010. máj. 23. 20:59
 12/80 anonim ***** válasza:
70%
gyorsan felkeresnék egy pszihiátert :D
2010. máj. 23. 21:38
 13/80 anonim válasza:
90%

ha látszik rajta a relax, mindenképp lefotóznám vagy le kameráznám, esetleg bemutatkoznék neki...

kezet nem fognék vele mert az biztos olyan mint a palacsinta, nomeg nem véletlen h olyan véznák, gondolom semmivel nem kerülnek közvetlen fizikai érintkezésbe és ha kezet fognék vele, azt a szorítást már fenyegetőnek gondolhatná és beleszúrhatna egy kék indát a köldök tájékomba, aminek a vége kéken izzik és belülről kifelé fénnyé válnék... ezzel aztán fuccs minden világi ambíciómnak... egy műtő asztalon ébrednék de nem emberként.. szóval nem.

nem hiszem hogy kezet fognék vele.

2010. máj. 23. 21:55
 14/80 anonim ***** válasza:
89%
Hát én szerintem szerintem összefosnám magam, azzal el is riasztanám sztem...
2010. máj. 23. 22:40
 15/80 anonim válasza:
84%
megerőszakolnám, utánna ellopnám az űrhajóját és elmennék a bolygójára és örökkön örökké uralkodnék felettük. aki pedig ellenszegül azt is megerőszakolnám
2010. máj. 23. 23:27
 16/80 anonim ***** válasza:
82%
Megkérdezném hogy kér-e egy szál cigit.
2010. máj. 23. 23:59
 17/80 anonim ***** válasza:
80%
Kölcsön kérnék tőle..
2010. máj. 24. 09:00
 18/80 anonim ***** válasza:
55%
Megfolytogatnám, aztán tökön rúgnám és meg is volt a köszönés, elköszönés... (lsd[nem, nem LSD] Horrorra Akadva 3)
2010. máj. 24. 11:37
 19/80 anonim ***** válasza:
97%

ha egyedül lenne és fegyvertelen, nem látnék benne nagyobb veszélyt mint bármelyik embertársamban

tehát potenciális gyilkosként tekintenék rá

2010. máj. 24. 13:05
 20/80 anonim válasza:
82%
Én mondanám neki hogy ET. már otthon van. Da ha éppen vezetek, akkor mondanám neki, hogy "Jegyeket bérleteket.". :D:P
2010. máj. 24. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!