Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennetek, ha ejjel egy...

Mit tennetek, ha ejjel egy foldonkivuli lennyel talalkoznatok az utcan es egyedul volnatok?

Figyelt kérdés
Ez a leny ugy nezne ki,mint amilyent manapsag a teveben mutogatnak.Tehat:a fej also resze vekony es a felso szeles,a szemek kiduledtek.a "bore" rancos.(Apam azt mondta nekem,hogy akkorat behuzna neki amekkorat csak tudna,hisz nem szabad hagyni,hogy elobb tamadjon.)Elore szolok,hogy akik apamrol akarnak velemenyt mondani azok ne irjanak erre a kerdesre egy valaszt se.
2010. máj. 23. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim válasza:
100%
na szóval..szerintem adnék neki egy telefont. biztosan haza szeretne telefonálni, de ha telefonfülkébe lenne akkor pénzt adnék neki, de sokat mert hát nem belföldi számot hívni..gondolom. kb ez a véleményem :D
2010. máj. 29. 21:44
 32/80 anonim ***** válasza:
95%
Bejelenteném a bevándorlási hivatalnál.
2010. máj. 30. 01:15
 33/80 A kérdező kommentje:
Kedves 11:57,a farsang februarban van!
2010. máj. 30. 13:37
 34/80 anonim válasza:
86%

Ahogy ismerem magam, azonnal elájulnék... aztán felébrednék az anyahajójukon, hót meztelenül. :/

Lehet inkább gyorsan elfutnék. Esetleg előtte az arcába villantanék egy vakus fényképezőt, hogy érezze a vendégszeretetet... :D:D De lehet ezt támadásnak venné, és visszavillantana valami fegyverrel... :/ xD

2010. máj. 30. 15:37
 35/80 anonim ***** válasza:
88%
Hát szerintem én id adnák neki pénzt mert biztos haza akar telefonálni :DDD, aztán meg lehet kéne rá adni ruhát is mert kint van a micsodája , minden nő azt nézi, és hát enyit csinálnék :DDDDDDD
2010. máj. 30. 17:49
 36/80 anonim ***** válasza:
87%
nagyon megijednék, alig bírnék mozdulni. valszeg felhívnák mindnekit, és elsírnám magam.
2010. máj. 31. 13:57
 37/80 anonim ***** válasza:
91%

Egy mosoly, köszönés, és meghívnám egy nagy beszélgetésre. Valószínűleg belehalna a kérdésözönbe :D :D

Amúgy is mit tehetne az ember, ha mondjuk rossz szándékúba fut bele? :D Akkor már elfutni sem lehet :D

2010. máj. 31. 15:02
 38/80 anonim válasza:
87%
hát először dumálnék vele vagy megijednék. szal megkérném h vigyen el ebből az ocsmány világból, és elmesélném neki h mi folyik itt. aztán a többi az már részlet kérdése
2010. máj. 31. 20:08
 39/80 anonim ***** válasza:
100%
Ti mit tennétek, ha űrhajósok volnátok és egy olyan bolygóra kerülnétek, ahol kb olyan szintű élőlények élnek mint az ősemberek és teljesen mások, mint amit elképzelni bírsz. Minek örülnél, mit csináljon? Leigáznád őket? Gonosz. Segítenél nekik? Asse tudnák mivan. Én személy szerint csak figyelném, hogy élnek. Na de ha én látnék egy ufót? Kifejezném, hogy félek és hazamennék, hadd tudják meg, hogy ők itt nagyon idegenek.
2010. máj. 31. 22:48
 40/80 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek apáddal, különben is ő a gyengébb, nem?

Mondjuk tuti ő lenne gyorsabb és kicsinálna valami lézeres kütyüvel.

De így elnézve ezt a lédigagát, az idegenek már rég köztünk járnak, és szó mi szó, baromi ocsmányak.

2010. jún. 1. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!