Autódidakta ufológus magán kutatással, rájöhet önmagától olyan dologra, amiért megölik?
Rengeteg Ufómagazinokat, (több fajtát is), ufós könyveket, ufós siteokat olvastam életemben részben kedvtelésből, másrészt érdekel az igazság, mint minden embert. Igazán elmondhatom, hogy minden elméletet olvastam már. Nem tud nekem senki újat mondani az ufókról, ami a feltevéseket, elméleteket illeti. Egészen onnan, hogy az idegenek a pokolból, interdimenziókból odáig, hogy mesterséges intelligencia gyártotta biorobotok lennénekig, mindent olvastam már.
Ugyanis ezeket az elméleteket nem magam találtam ki, hanem mások megírták. Mégis élek, azok is élnek. Az elmélet szerint van olyan, még csak profi kutatónak sem számító ember, aki rájött valami újra, ami ráadásul igaz is, erre megölték. Nem hiszem, hogy talált volna valami idegen technológiát, hiszen magyarországon már találtak fémtiszta magnéziumrudat, ami 100% Mg, ráadásul transzurán van a közepén és mégsem halt meg senki. Ma is él az eltéritett ember, akinek a párnáján hagyták a szürkék a pálcájukat, amit fel is darabolt, végül elásta a kertben.
Mit tudhatott a szerencsétlen?
"kitalálok neked olyan elméletet, amit még nem hallottál sehol?"
Elméletet nem kitalálni kellene, az minden szélhámos blogírónak megy, hanem a meglévő tudásunkat felhasználva létrehozni egyet.
Na ez az ami eddig még senkinek sem sikerült, még az igazán profiknak sem.
most meg tilos
kerdezo ide is irhatod az "Etalon" konyved amirol privatban kerdeztem, hogy szerinted melyik a legigazabb (meg persze privatban is)
engem erdekelne
23-mas, hallottál már e arról, hogy az Intel cég milyen magasfokú védelmet állít azért, hogy ne tudódjon ki semmiképp sem, hogyan csinálják a CPU-kat, ez szimpla üzleti titok
de amikor valami olyan radikális változásokat rejtő információk birtokában van valaki, pl egy energiaforrás ami kiváltaná az olajat, ami világszerte óriási veszteséget generálna az olaj cégeknek, azt nem néznék jó szemmel, ez csak egy példa volt
Persze ezen példák újabb kérdéseket vetnének fel, ezért kell az elején elkapni az ilyen illetőt, vagy megfenyíteni rendesen, hogy még csak ne is gondolkodjon róla
gondolod mennyire támogatnák a nagyhatalmú ám csökönyös és önző gondolkodású emberek?
Ennek ellenére a változás egyszer eljön, csak nem mindegy, hogy még mielőtt a földet szénné füstöljük, vagy előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!