Miben merülhet ki egy XXI. sz-i Ufológus tevékenysége?
Egyszerűnek gondoljuk, hogy az ufológus az ufólógiával foglalkozik = ufó tőrténelem ismerete + UFÓ kutatás.
De vajon az UFO kutatás alatt, hogyan lehet valaki sikeres ?
Figyeld csak ....
1 VERZIÓ - Valaki őszintén összegyűjti az összes amatör ufótőrténeteket és képeket, amiket piroska néni látott és fényképezett. Ezeket beküldi a Blikkbe és ufómagazinba. Pont azért hogy szélesebb néprétegekhez eljussanak, hogy az emberek tudják, hogy köztünk járnak !
Az a baj, hogy a Blikk ha nem véres vagy nyálas a tőrténet nem közli le. Az ufómagazin sem.
Nincs sikerélmény, nincs siker és senki sem tudja, hogy vannak ufók és ufó kutató az ember.
2. (VERZIO) - Ugyanúgy információgyűjtés mint az elsőnél + kiszinezi a tőrténeteket és kimontírozza állatcsonkítással, marhaelrablással meg hasonló marhasággal, hozzáírja, hogy Csupakabrát is láttak a helyszínen és gyárt valami hamis tárgyi bizonyítékot, majd a photoshoppos igazi ufó képpel meg a szenzációs álhírrel elmegy a Naplóba, Blikkbe meg Ufómagazinba, ahol mivel érdekes a szenzáció miatt leközlik.
Sikerélmény egy hamis tudat, hogy átverés, ráadásúl azt hiszik a népek hogy a Szűrkék, akik eredetileg pozitív lények a tőrténetben mert kioperálták Piroska néni májdaganatát, most kiszinezve magzatrabló, meg DNS rabló, marhacsonkító vérleszívó fenevadakként szerepelnek, így mindenki fél és negatív lényekként kezeli a Szűrkéket. (Ez megtőrtént)
Pozitív dolog : Sikerül hírverést csapni az ufóknak. Tudják az emberek hogy itt vannak és híres lesz aki ezt kutatja, azaz eltudja adni a könyveit és tovább finanszírozza a kutatását, mint pl Soós Tibor meg Kriston Endre. A nevek csak illusztrációk, de pont ilyen tőrténeteket írtak le a könyveikben egyszer, hogy a ufók kiszedték a májrákják máskor meg leszívták az agyát az illetőnek a DNS-el :P Nylíván mindegyik nem lehet igaz...
3 (VERZIO)- Anoním oldalakon mesél az elrablásairól meg ufós boncolásairól és várja, hogy akikbe beletettek implantátumokat meg csippeket azok felvegyék vele a kapcsolatot és ő kiszedje belőlük, mint 404 féleségek vagy mi.
siker : Lesz tárgyi bizonyíték, implantátum, ismertség
Negatív : Minden normális ember bolondnak nézi, ha beviszi a implantátumát a MTA-ba elveszik és azt mondják a vizsgálat itán, hogy csak egy májdaganakból leszakadt bélrész és nem adják vissza, csak valami rá hasnolító dolgot.
Azaz ellentmondásokba torkollik az ufó kutatás. Hogyan legyen az ember IGAZI ufológus? Mit tanácsolsz?
szerintem kifog merülni egy 10 év múlva amikor már nem lesz olaj, és az emberek úja ölni fogják egymást hogy olajra leljenek vagy valamilyen energia forrásra .
Kb 5 év múlva akár 1000 forint is lehet az olaj.
Tehát a 21 század negyedében már elfog kezdődni a káosz kezdete.
Aztán majd nézhetnek az ufólogusok hogy mennyire akarnak sikeresek lenni :D
Lehetne értelmes választ ?
A mannaggéppel milliárdokat láthatnánk el zéró energiabefektetéssel mindennpi táplálkékkal.
Szia kérdező!
Egy ufológusnak elég sok mindennel kell foglalkoznia, nem csak az általános tudományokkal, hanem nyitottnak kell lennie a határtudományokra is. Ezalatt azt értem, hogy bele kell merülnie az ezotériába is (nem az ezo-show-ra gondolok), a fizikai szemmel nem látható világba.
"Pont azért hogy szélesebb néprétegekhez eljussanak, hogy az emberek tudják, hogy köztünk járnak !
"
Hát igen, tudd, hogy a földönkívüliek bizony köztünk járnak, emberi testben! Ezzel kapcsolatban volt már tapasztalatom, de nem szívesen beszélek róla, legfeljebb privátban, mert kinevetnek, pedig példákat is írtam a művészek közül...
Szerintem az ufológus jelentené a kapcsot az emberek és az idegenek között.
Üdv. Evele
@7/7
"Persze ha valaki már nagyon profi UFO kutató az úgy is rájön ha valaki hazudik."
Egyetértek veled csak amit fent idéztem tőled, szerintem nem jön be mindig.
Mert sok mindent ugyan ki lehet szűrni, de, ha nincs konkrét bizonyíték vagy legalább több ember, aki plusz bizonyítékkal szolgál, akkor a legjobb emberismerőt is be lehet csapni.
Majdnem minden írónak voltak ilyen kellemetlen kudarcai, pl.B.Hoppkins. Aki pedig csak levélen/email/chat által keres kapcsolatot, az végképp nem kontrolálható. Lehet, hogy igaz, de ugyanúgy lehet sajnos kamu is. Ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!