Autódidakta ufológus magán kutatással, rájöhet önmagától olyan dologra, amiért megölik?
Rengeteg Ufómagazinokat, (több fajtát is), ufós könyveket, ufós siteokat olvastam életemben részben kedvtelésből, másrészt érdekel az igazság, mint minden embert. Igazán elmondhatom, hogy minden elméletet olvastam már. Nem tud nekem senki újat mondani az ufókról, ami a feltevéseket, elméleteket illeti. Egészen onnan, hogy az idegenek a pokolból, interdimenziókból odáig, hogy mesterséges intelligencia gyártotta biorobotok lennénekig, mindent olvastam már.
Ugyanis ezeket az elméleteket nem magam találtam ki, hanem mások megírták. Mégis élek, azok is élnek. Az elmélet szerint van olyan, még csak profi kutatónak sem számító ember, aki rájött valami újra, ami ráadásul igaz is, erre megölték. Nem hiszem, hogy talált volna valami idegen technológiát, hiszen magyarországon már találtak fémtiszta magnéziumrudat, ami 100% Mg, ráadásul transzurán van a közepén és mégsem halt meg senki. Ma is él az eltéritett ember, akinek a párnáján hagyták a szürkék a pálcájukat, amit fel is darabolt, végül elásta a kertben.
Mit tudhatott a szerencsétlen?
Kedves kérdező!
Túl sokat tudsz, holnap megyünk érted is.
Tisztelettel:
Földönkívüli Vilmos
Mindíg tudtam, hogy David Ickenak van igaza !
Szóval alakváltó reptoidek vagytok. :XD
a linken alig van valami iras
nem lehet hogy inkabb valalta s halalt is azert hogy sz osszeeskuves elmeletet "nepszerusitse"? nem lenne benne semmi meglepo
de akar egy csoport meg is szervezhete
megjatszottak a halalat o meg kint el valahol Honolulun halalaig (mert sok penzt kapott erte)
NEM!
Hiszen te vagy az élő példa:
"Nem tud nekem senki újat mondani az ufókról, ami a feltevéseket, elméleteket illeti."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!