Autódidakta ufológus magán kutatással, rájöhet önmagától olyan dologra, amiért megölik?
Rengeteg Ufómagazinokat, (több fajtát is), ufós könyveket, ufós siteokat olvastam életemben részben kedvtelésből, másrészt érdekel az igazság, mint minden embert. Igazán elmondhatom, hogy minden elméletet olvastam már. Nem tud nekem senki újat mondani az ufókról, ami a feltevéseket, elméleteket illeti. Egészen onnan, hogy az idegenek a pokolból, interdimenziókból odáig, hogy mesterséges intelligencia gyártotta biorobotok lennénekig, mindent olvastam már.
Ugyanis ezeket az elméleteket nem magam találtam ki, hanem mások megírták. Mégis élek, azok is élnek. Az elmélet szerint van olyan, még csak profi kutatónak sem számító ember, aki rájött valami újra, ami ráadásul igaz is, erre megölték. Nem hiszem, hogy talált volna valami idegen technológiát, hiszen magyarországon már találtak fémtiszta magnéziumrudat, ami 100% Mg, ráadásul transzurán van a közepén és mégsem halt meg senki. Ma is él az eltéritett ember, akinek a párnáján hagyták a szürkék a pálcájukat, amit fel is darabolt, végül elásta a kertben.
Mit tudhatott a szerencsétlen?
"Pokolbol? reszletesebben? az Ordog kuldi oket?"
Konkrétan igen. Nem véletlen az elmélet szerint, hogy a Greyek feje a démonokéhoz hasonlít és csak azután rabolgattak embereket, miután Alexis de Crowley megidézte őket, akiket pont úgy rajzolt le, mint a Zéta Reticuiliiaiakat. Vannak ennek árnyalatai, mely szerint Jézus idegen volt és az angyalok is egy faj, meg a démonok is és Isten büntetései idegen technológia alkalmazása, hogy kiírtsa a negatív idegeneket. Nem sikerült nekik látjuk
"a linken alig van valami iras "
Én sem tudok többet
"nem lehet hogy inkabb valalta s halalt is azert hogy sz osszeeskuves elmeletet "nepszerusitse"? nem lenne benne semmi meglepo
de akar egy csoport meg is szervezhete"
Mondjuk ezt nem hiszem, de semmi sem zárható ki
"Szerinted azokat akik megveszik a zufómagazint azokat mind elviszik te agyas?"
Látszik, hogy nem fogtad fel, fuss neki mégegyszer !
"o rajott beloluk egy eddig ismeretlen tenyre"
Valamire rájött. De mire ?
"ahhoz te porszem maradsz mindig is hogy kinyírjanak."
Minden ember egy porszem lehet, de hegyeket mozgathatok meg az információval. Feltéve, ha birtokában vagyunk :)
"elképzelhető, 404 sztoriját ismered?"
404 egy ember aki idegen idegen künyüket gyűjt és eladja más fajnak jó pénzért.
"NEM!
Hiszen te vagy az élő példa:
"Nem tud nekem senki újat mondani az ufókról, ami a feltevéseket, elméleteket illeti.""
Én is így gondolom, hisz ezt írtam le a kérdésben, de ugye szerinted mi ufó kutatók tévedni szoktunk ! :XD.
#11 en rad gondoltam:D
hat ha a meghalt krapi nem irta le akkor nem fogjuk megtudni
de te mar mindent tudsz ahogy mindenki mas is, de csak sodrodik mindenki az arral...
#12 de melyik elmelet az igaz? amiket ismersz
ufokutato dolga nem ez lenne hogy megmondja?
netan mind? par? sok?
egyik sem? es akkor mi az amit meg mindeg nem tud senki?
a minap volt egy hír egyébként, hogy egy ufó jelenséget komolyan kutató személy, valami fekete cuccot hányt halála előtt, valszeg megmérgezték..nem ez az egyetlen egy sztori van ha jobban utánajársz
csak egy gond van, hogy 100% hitelességét soha sem fogod meg tudni, csak akkor ha látod, szagolod tapintod érzed 5 érzékszerveddel legalább
#11 tökéletesen értem, olvastál pár cikket az avilágtitkai meg hasonló agyhalott blogokon.
Az is mutatja a butaságokat, hogy állításod szerint mindent tudsz az ufókról, fogadunk, hogy kitalálok neked olyan elméletet, amit még nem hallottál sehol?
"elmélet szerint, hogy a Greyek feje a démonokéhoz hasonlít és csak azután rabolgattak embereket, miután Alexis de Crowley megidézte őket, akiket pont úgy rajzolt le, mint a Zéta Reticuiliiaiakat"
Ezért nem nyírtak még ki kérdező, mert amíg ezeket a marhaságokat elhiszed, mert bizonyíték egy szál se, addig sem vagy útban.
Ha azt mondanám neked, hogy földönkívüliek nem léteznek, és az UFO jelenség csak része egy központi pszichikai jelenségnek, akkor legalább elgondolkodnál rajta?
Mert ha valóban olvasott vagy a témát illetően, akkor rájöhettél volna a földönkívüli hipotézis tarthatatlanságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!