Hogy áldozott le a "híres" magyar "ufológus" csillaga?
1. lehetőség: Mert nem normális.
2. lehetőség: Azért, mert bár semmi anyagi haszna nem származik belőle de ennél sokkal fontosabbnak tartja azt, hogy ő van a középpontban és szinte istenítik. Élvezettel talál ki újabb és újabb hülyeségeket, amit természetesen elhisznek a legelfogultabb hívei. És ő nézi és élvezi, ahogy isszák minden egyes szavát.
Ezt el is neveztem róla "404 szindrómának", ami sajnos más egyéneknél is megfigyelhető a mai világban.
HELP! Valaki elmondané részletesen, hogy ki volt ez a 404?!?
Már jóideje olvasom itt a nevét, de részletesen nem merültem még bele.
még itt van köztünk, álnéven mostmár csak nagyritkán ír ki kérdéseket, legutoljára amit láttam hogy a snickers csillagrendszerben valami bolygón felfedezte a gurhamukat,
csak hát a reptoid moderátorok törlik a kérdéseit és a válaszait aki elég gyors néha megtalálhatja őket, a régi felhasználói fiókját meg kibannolták a krixkraxiak az oldalról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!