Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek az ufókban? Mit...

Ti hisztek az ufókban? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Esténként furcsa dolgok történnek nálunk, velem, velünk és megfordult már minden a fejemben.. Ufóra vagy valami természetfeletti állhat a történetek mögött vagy csak csak furcsa véletlenek nem tudom. Leírom azért hátha tudtok okosat mondani. Leszögezem viszont hogy tényleg mindenki válasza érdekel, hátha valaki szkeptikus nyugtat majd meg :)

Tehát. Csak rövid távlatban, pl 7-8 napja este nem tudtam elaludni, majd hirtelen eszméletlen félelem tört rám, mert úgy éreztem van valaki rajtam és a páromon kívül a szobában. Majd egyszercsak azt éreztem hogy valami nyomja le a combomnél a lábamat, szabályosan súlyt éreztem rajta. Közben megpróbáltam mozdulni ami sikerült is, de nagyon mereven. 3x volt összesen ez a "súly a lábamon" érzés, majd hirtelen elaludtam.

Ez nem nagy dolog, de pár napja arra keltem hogy nagyon rosszul vagyok. A szívem iszonyatosan vert, levegőt csak a számon kaptam. Mikor felültem egyszer, forgott vele a világ, zavartnak éreztem magamat.Egy fél órát félig ülő helyzetben feküdtem, közben pedig megint rámjött hogy van valami furcsa itt ami nem stimmel.Nem akartam felkelteni a párom, ittam egy kis vizet, majd kib 10 percre rá felugrott az ágyban hogy mi volt ez? Én mondtam neki hogy rosszul vagyok, de utána közvetlenül nagy nyugalom lett rajtam urrá és elaludtam hirtelen. Párom arra sem emlékszik hogy hogyan aludtunk el.

Nagymamámnál lakunk, s ma reggel azt kérdezte mamám hogy éjjel miért visítoztam, talán egér volt a házban? Nagyon félelmetes volt neki, s nekem ebben csupán az a furcsa hogy ha valaha is felriadtam este azt azért párom észre vette, de ő nem tapasztalt semmi ilyet ezért is furcsa ez nekem.

Valamint a napokban volt olyan is hogy párom keltett fel hogy látom e a nagy fényt a nappali felé és hogy mi az, vagy esetleg úgyhagytunk valami villanyt? Tudom hogy párom ki akart szállni megnézni, vagyis a takarót lefordította magáról még a telefont is bekapcsolta hogy lásson ha feláll nehogy megbotoljon valamiben. Erre innen megszakadt a dolog és ő erre megint csak nem emlékszik.

Szerintetek?

2016. júl. 11. 13:42
1 2 3
 11/23 Fingkirály ***** válasza:

Amúgy a fenti illúziórombolás ellenére én azt mondom, hogy igen, valószínűleg létezik a Földön kívül is élet, mert az univerzum túl nagy ahhoz, hogy márcsak véletlenül is ne fordulhasson elő benne valamilyen formában legalább még egy helyen. Sőt, talán leginkább több ezres vagy milliós nagyságrendben.

De a legnagyobb valószínűséggel az ilyen sok földönkívüli életforma 99,9 százaléka jóval primitívebb, mint a mi földi életünk, a maradék 0,1 százalék pedig vagy annyira messze van, hogy soha nem fogunk találkozni velük, az a nagyon kevés, amelyik meg sokkal fejlettebb nálunk (pl akár "ufókat" is építgethet, meg integlakatikus utazásokat tud tenni), az meg magasról lesz*r minket :)

2016. júl. 13. 09:59
 12/23 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy itt ez a csodálatos Föld bolygó tele élettel, akkor miért ne lehetne több hasonló is ebben az óriási Világegyetemben. Nem jönnek/jöttek? Mi sem megyünk. Nem tudhatjuk milyen technológiával/technikával rendelkeznek stb... Arról meg aztán halvány fogalmunk sincs, hogy egy többmillió évvel fejlettebb civilizáció milyen technikával/technológiával rendelkezhet, vagy egyáltalán mit/miből csinál. Semmi bizonyíték nincsen arra, hogy velünk egyidejűleg - ez az "egyidejűleg" a Világegyetem mérete és kora miatt különösen érdekes - velünk azonos fejlettségű, vagy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció(k) léteznek és virulnak, mi több, vannak olyan fejlett civilizációk - vagy legalább egy van -, amelyik képes a szülőbolygójától sok-sok fényévnyi távolságot átszelni, hogy meglátogasson minket a Földön. Természetesen ettől még létezhetnek és feltehetően léteznek is valahol. Természetesen abból, hogy valószínűleg van máshol is értelmes élet, nem következik az, hogy ez az életforma képes a csillagközi, galaxisközi utazásra,(ahogy mi sem!) az pedig pláne nem, hogy pont ide jönnének pontos koordináták nélkül. Valamint a fizikai törvények az ő levesüket is megkeveri nem kicsit, mert azok a csúnya természettudományos törvények az egész Univerzumra érvényesek.

Hát igen! A fizika! -Az energiamegmaradás törvénye szerint zárt rendszer(Univerzum) teljes energiája, azaz az egyes összetevők energiájának összege nem változik. A modern fizikában minden energia tömeget is kifejez, és minden tömeg az energia egy formája. Ez a megmaradási törvény valójában az időeltolási szimmetria (a fizikai törvények függetlensége a folyamatok megtörténtének időpontjától) következménye. Általános érvényű elv, ami magában foglalja az összes energiaforma együttesét.- Tehát sajnos az idegenek sem tudnak a semmiből óriási ingyenenergiát varázsolni(10-20 m-es űrhajóban!) egy Galaxis-közi utazáshoz. Pedig ehhez azért óriási kakaóra lenne szükség mindenképpen és még nagyon sok mindenre! Másrészről: Nem olyan magától értetődő felismerni, hogy az emberi faj értelmes, és érdemes a kapcsolatteremtésre. A távolabbi civilizációk a Földet még ősibb állapotában észlelik esetleg, a távolságtól függően.

Elmondhatjuk azt a tényt is, hogy a Galaxisunk és nyilván az egész Univerzum nagyon sok bolygót tartalmaz és egy szuper-civilizációnak, mely csillagközi, netán Galaxis-közi utazásra is képes, semmi oka, hogy éppen a Földet vegye célba. Maga az utazás mai ismereteink szerint - és ez aligha fog változni - technikailag lehetetlen, ha pedig lehetséges is lenne a jövőben, időben olyan hosszan tartana, hogy nincs értelme kimozdulni a naprendszerünkből, ami 1 fényév. Naprendszeren belül lenne értelme terraformálni, viszont nincs alkalmas bolygó számunkra e célra.

2016. júl. 13. 16:45
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
szerintem a nagyid azt a sikoltozást hallotta, amikor épp szerelmeskedtetek:)
2016. júl. 17. 22:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló esetem, azóta miujs?
2016. júl. 25. 23:49
 15/23 A kérdező kommentje:
...azóta nem sok dolog történt. 1 x volt még ez a nehéz nyomás érzést a takarómon de más egyéb semmi.
2016. júl. 29. 21:02
 16/23 A kérdező kommentje:
Megint történnek számomra hátborzongató események, de most másfajták. 2x fordult elő este hogy párom elment zuhanyozni én pedig a számítógép előtt ültem, mint most. Hallottam hogy párom visszajött a szobába, majd megállt a hátamnál, még a suszpitolás is hallatszott. Biztos voltam benne hogy még az ágyra is lefeküdt, mert nem nyikorgós az ágyunk s azt nem nagyon hallani.De mikor odanéztem az ágyra hogy szóljak hozzá, nem volt ott senki, ki is mentem őt megkeresni de inkább nem mondtam neki semmit. Egyébként mindkettő esetben fürdött a párom, még a mésodiknéál reménykedtem is hogy pl a konyhába eszik és tényleg bent volt a szobába, de nem. Az első esetnél átrázott a hideg, de gondoltam csak egyszerű tévedés, de a másodiknál már nagyon megijedtem.
2016. aug. 1. 10:54
 17/23 A kérdező kommentje:
Tegnap délután a nálunk nagy meleg volt, és pihentemm az ágyon. Gondoltam relaxálok picit becsukott szemmel, s azután jött egy fura ötlet hogy próbáljak meg kommunikálni a körülöttem lévő valamivel. Fél óra alatt eléggé ellazultam, majd elkezdtem magamban kiabálni -gondolatban- hogy hahó, van itt valaki? Egyszer csak két csillogó szemet láttam meg magam előtt és egyből kinyitottam a szememet és felriadtam.
2016. aug. 1. 10:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Valamint az előbb is hallottam suszpitolást, de a nappalink felől. Gondoltam hátha mamám jött meg mert elment itthonról, de nem ő volt. Helyette az én járásom hangja a nappaliban ugyan olyan volt mint a nemrég hallott, de azóta nincs semmi. Esküszöm basszus mintha lenne itt valami nálunk, csak nem látnám :O
2016. aug. 1. 11:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez az egész már kísértetjelenséggel is felér szerintem.
2016. aug. 1. 21:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, bőven benne lehet a pakliban bármi, hiszen semmi ufó szerűvel nem találkoztunk-találkoztam eddig. Most éjjel is történt egy fúrcsa dolog nálunk, de nem tudom, lehet csupán alvásparalízis volt, sőt.De azért nagyon megijedtem. Szóval éjjel felébredtem, wc-re kellett mennem nagyon mert lefekvés előtt dinnyét ettem :) Háton feküdtem és mikor így van máskor is szétnézek félig kinyitott szemmel míg megfordulok s eldöntöm hogy kimegyek e vagy reggelig kibírom. Nem tudtam mennyi lehet az idő, olyan hajnal 3 ra tippeltem. Erre mikor úgy félig kinyitottam a szemem olyat láttam hogy egyből észhez tértem. Az szobaajtóbol 3 fénysugár kúszott el az ajtóval szemben lévő fotelig. A fénysugarak görbék voltak, olyan hagyma szerű formát alkottak mintha egy hagyma kontúrját alkották volna. Éles, fények voltak és mindhárom különböző színű. Kék, piros, zöld. Mikor felnéztem, s úgymond észrevettem lassan a forrásából visszakúsztak a fénnyalábok. Valamiért az az érzés volt bennem hogy most nem nálunk vannak hanem mamámnál így nincs félni valóm, tudom butaság... Mire eltűnt a fény tudatosult bennem hogy ezt most tényleg láttam ez megtörtént, s utána már csak rettegni tudtam hogy most idejön majd valami nemtudom.Féltem, a szívem úgy vert mint soha. Nem láttam semmit a sötétben már, de nem is mertem a telefon fényét sem felkapcsolni. Olyan 15-20 perc múlva viszont már annyira wc-znem kellett hogy csak kimentem,pedig nagyon sokat gondolkoztam rajta, de hála istennek nem történt semmi. Éjfél múlt 22 percel mikor kimentem a mosdóba.
2016. aug. 2. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!