Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió jegyű lányok. Mit...

Skorpió jegyű lányok. Mit gondoltok skorpió jegyű fiúról, hogy jöttök ki? Mennyire illetek össze? Mennyire hisztek a kapcsolatban velük?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy asztrológia hit, mégis én inkább azt hiszem el, hogy régen az embereket megfigyelték és úgy kapták horoszkóp tulajdonságait és a csillagképeket, bolygóikat.
2012. máj. 1. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem volt még olyan, hogy valamelyikünk ne akart volna többet a másiktól :D Így aztán eléggé nehéz barátságokat kialakítanom velük. Egyébként eddigi tapasztalataim szerint jól elvagyunk egymással... tisztelet a kivételnek. Ha az észjárása gyors, és hagy kibontakozni, akkor nagyon is klappol a dolog. A humorunk legtöbbször összecseng, csupa fülek vagyunk, amikor a másik beszél, és javarészt minden tevékenységünket teljes szívvel végzünk - ezeket a párhuzamokat fedeztem fel köztem meg a skori férfiak közt. Néha nekem túl agresszívek, de ettől eltekintve lehet, hogy működőképes lenne egy párkapcsolat, még nem volt hozzá szerencsém.

Skorpió nő

2012. máj. 1. 08:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Én még skorpió nőt sose tudtam úgymond felszedni.

Vagy elzavart vagy egyszerűen nem értette a közeledésem vagy a korkülönbség volt neki sok vagy szimplán nem jöttem be neki :)

24 éves skorpió férfi (azaz a kérdező)

2012. máj. 2. 21:40
 3/7 anonim válasza:

Hosszútávú kapcsolat esélytelen mert nem bírják elviselni egymást hosszútávon mert mindkettő nagyon akaratos és nem jutnak 1-ről a 2-re... ezt onnan tudom mert én is skorpió vagyok...

19/L

2012. máj. 5. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy skorpió nő udvarolt, úgymond, alig tudtam levakarni, szerintem elég rossz természetük van. Skorpió fiú, na az meg a másik, pia, buli, pia, semmi kötelességtudat, őket se bírom. Halak/F
2012. máj. 16. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg kerestek-e skorpió férfit? ;)
2012. aug. 31. 16:21
 6/7 anonim válasza:
Skorpió a párom, én is skorpió vagyok, sőt, még a szülinapunk is egyszerre van! :D
2012. nov. 19. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:

azt, hogy sosem tudom mit akarnak igazán

egyszer közelednek, aztán távolodnak és várják hogy fejtsem meg őket

de a saját érzéseimet is nehéz, így el szoktam veszíteni a türelmemet és hagyom az egészet

skorpió L

2012. nov. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!