Skorpió jegyű lányok. Mit gondoltok skorpió jegyű fiúról, hogy jöttök ki? Mennyire illetek össze? Mennyire hisztek a kapcsolatban velük?
Nem volt még olyan, hogy valamelyikünk ne akart volna többet a másiktól :D Így aztán eléggé nehéz barátságokat kialakítanom velük. Egyébként eddigi tapasztalataim szerint jól elvagyunk egymással... tisztelet a kivételnek. Ha az észjárása gyors, és hagy kibontakozni, akkor nagyon is klappol a dolog. A humorunk legtöbbször összecseng, csupa fülek vagyunk, amikor a másik beszél, és javarészt minden tevékenységünket teljes szívvel végzünk - ezeket a párhuzamokat fedeztem fel köztem meg a skori férfiak közt. Néha nekem túl agresszívek, de ettől eltekintve lehet, hogy működőképes lenne egy párkapcsolat, még nem volt hozzá szerencsém.
Skorpió nő
Én még skorpió nőt sose tudtam úgymond felszedni.
Vagy elzavart vagy egyszerűen nem értette a közeledésem vagy a korkülönbség volt neki sok vagy szimplán nem jöttem be neki :)
24 éves skorpió férfi (azaz a kérdező)
Hosszútávú kapcsolat esélytelen mert nem bírják elviselni egymást hosszútávon mert mindkettő nagyon akaratos és nem jutnak 1-ről a 2-re... ezt onnan tudom mert én is skorpió vagyok...
19/L
azt, hogy sosem tudom mit akarnak igazán
egyszer közelednek, aztán távolodnak és várják hogy fejtsem meg őket
de a saját érzéseimet is nehéz, így el szoktam veszíteni a türelmemet és hagyom az egészet
skorpió L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!