Mi lehet a horoszkópja az RTL-en futó Teresa című sorozat főszereplőjének Bak vagy Skorpió?
Mi lehet a horoszkópja Teresa-nak?
Határozott, céltudatos, anyagias, becsvágyó, féltékeny, irigy érzékeny, kétszínű, ravasz, okos, csinos.
Melyik csillagjegyre illenek jobban ezek a tulajdonságok, Bak vagy Skorpió, esetleg más?
Köszi
én skorpió vagyok és ki kérem magamnak, nem kéne minket ilyen aljas embereknek nézni!
Már máskor is tapasztaltam!
A filmbeli karaktere nem az igazi énje :)
amúgy rák a horoszkópja :)
"Bár én most, 22 évesen élem fénykorom, szóval ezzel megcáfolom a horoszkópban megírtakat, tini koromban kevésbé voltam nőies, csinos, inkább átlagos.."
Hát ha te így, 22 évesen ki tudod jelenteni, hogy ma van a fénykorod, és innen már csak lefelé visz az út a lejtőn, akkor jós vagy!!! :D Na csak arra utaltam, hogy nem tudod még, mi lesz 40-50 évesen ;)
Amint írtam is, tini koromhoz viszonyítva gondolom fénykoromnak a jelenlegi külső megjelenésemet. :)
most élvezem, szóval ki tudja mi lesz 20 év múlva, talán megunom, de most kétlem :)
#8 - tudom, hogy nem az igazi énje, illetve gondolom, mivel személyesen nem ismerem, de merek erre következtetni, hiszen egy sorozatszereplőről beszélünk ... :D
Én a sorozatban megformált tulajdonságok alapján vagyok kíváncsi arra, mi lehet Teresa horoszkópja, nem a főszereplőé (Angelique)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!