Mi lehet a horoszkópja az RTL-en futó Teresa című sorozat főszereplőjének Bak vagy Skorpió?
Mi lehet a horoszkópja Teresa-nak?
Határozott, céltudatos, anyagias, becsvágyó, féltékeny, irigy érzékeny, kétszínű, ravasz, okos, csinos.
Melyik csillagjegyre illenek jobban ezek a tulajdonságok, Bak vagy Skorpió, esetleg más?
Köszi
Én jó magam is skorpió vagyok ezért mertem ilyen határozottan kijelenteni ezt. Ezek a tulajdonságok mind rám illenek. Van még 2 barátnőm akik szintén skorpiók és rájuk is jellemzőek ezek a tulajdonságok.
Ennek ellenére tény és való ,hogy a bika is hasonló vonásokkal rendelkezik. Ez a 2 jegy nagyon karakteres és erős jellem. Ezért is imádom őket.:)
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy a végére befutottak az értelmes válaszok is!
Bikára nem gondoltam, mert nincs Bika ismerősöm, de ha Ti mondjátok, elhiszem.. Tehát lehet Bika, Skorpió és Bak is. :D
Jelentősége nincs, csak érdekelt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!