Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van annyi negatív...

Miért van annyi negatív sztereotípia a skorpió jegyűekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt lehet olvasni hogy egy ravasz, alattomos és pénzsóvár emberek. Ha már találkoznak egy ilyen emberrel rögtön elkönyvelik őt skorpiónak.

2012. márc. 26. 18:44
1 2 3
 1/21 Diavolino44 ***** válasza:
A legtobb ember akikkel kevesbe jovok ki az skorpio, de lehet hogy csak veletlen. Talalkoztam mar nagyon jofej skorpioval is szoval nem latom bizonyitottnak. :)
2012. márc. 26. 19:05
 2/21 anonim ***** válasza:
Ők gerjesztik, tudod annyi igaz a horoszkópbol hogy próbálunk megfelelni a rólunk kialakitott képnek jelen esetben egy állat vélt tulajdonságai, az én ismerőseim is ilyenek......
2012. márc. 26. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
18%

Az én személyes tapasztalatom szerint ahány skorpióval találkoztam eddig, mindegyik fájdalmat okozott a szeretteinek és unszimpatikus viselkedést mutatott...ezért. De nem zárom ki, hogy vannak kedvesek is, de én még nem láttam olyat.

23N (oroszlán)

2012. márc. 26. 19:34
 4/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Azért is kérdeztem ezt, mert a kérdések közt nézegetve a skorpiókról szinte soha nem láttam pozitív megnyilvánulást. Szerintem ez azért is valószínű, mert már szinte mindenki elkezdte terjeszteni a skorpiókról ezeket a dolgokat (ami sajnos néha tényleg igaz) így már azok is mondják ezt akiknek semmilyen negatív élmény nem volt még velük.

2012. márc. 26. 21:05
 5/21 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon ez divattá vált.

Ha mondjuk a vízöntők esetében is szinte kizárólag a negatív tulajdonságokat hangsúlyoznák, akkor ők is elviselhetetlen, alattomos, sunyi, bla-bla-bla hírében állnának. Nincs semmi értelme, de legalább van min csámcsogni - az értelmes ember hozzáállása :D

2012. márc. 27. 17:01
 6/21 anonim ***** válasza:
Mert már ez van több ezer éve. Lusta vagyok rajta változtatni. Úgy hogy inkább csak maradj csendben te alattomos kis pénzsóvár...
2012. márc. 28. 14:27
 7/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenem hogy attól még hogy az értelmi szintje nem haladja meg az átlagot nem kéne rólam ilyeneket írni, hisz én sem mondtam róla semmi rosszat (eddig).
2012. márc. 28. 14:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Azt próbáltam érzékeltetni enyhe szarkazmussal hogy az emberek inkább "leskórpiózzák" az másikat és elkönyvelik aljas jellemnek ahelyett hogy egy picit is megismernék a személyiségét. Mindezt egy olyan bolondság miatt ami már több ezer éve hülyiti és mérgezi az emberiséget, ami már számtalanszor megbukott, bizonyitani lehetetlen és teljesen irreveláns szabályoknak engedelmeskedik. Ez ami probléma. Meg az hogy nem érted a szarkazmust... Inkább menj és számold meg mennyi pénzed van te kis spúr skorpió...
2012. márc. 28. 20:27
 9/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon is jól értettem amit írtál...csak az az utolsó mondat.... szánalmas.Honnan gondolod h én egyáltalán skorpió vagyok? Nagyon is látszódik h te is egy bunkó ember vagy h úgy mondod el az embert mindennek h azt se tudod h ki egyáltalán . De ha már te is dobálózol a szavakkal akkor te meg egy egoista, okoskodó barom vagy és amit írtál lehet h úgy gondolod h szarkasztikus de én inkább egy humor nélküli ember szánalmas írását látom benne.
2012. márc. 29. 12:41
 10/21 anonim ***** válasza:
Menthetetlen vagy. :D tipikus skorpió....
2012. márc. 29. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!