Miért van annyi negatív sztereotípia a skorpió jegyűekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt lehet olvasni hogy egy ravasz, alattomos és pénzsóvár emberek. Ha már találkoznak egy ilyen emberrel rögtön elkönyvelik őt skorpiónak.2012. márc. 26. 18:44
21/21 anonim válasza:
en skorpio vagyok,es imadom ezt a jegyet. ram sok tipikus tulajdonsag ramillik. pl szarkasztikus vagyok,es soha nem engedek a velemenyembol. bosszuallo,fondorlatos is vagyok.
nem epp a legszebb tulajdonsagok,de ezek ellenere sok baratom van,es vannak olyan emberkek,akik nem birnak. mindenkinek megmondom a velemenyem,es akik igy is elfogadnak,azok az igazi baratok! az ilyen jellemtelen,mindenkivel kedves,olykor mar nyajas emberektol kiraz a hideg!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!