Ti hisztek az ufókban? Mit gondoltok erről?
Esténként furcsa dolgok történnek nálunk, velem, velünk és megfordult már minden a fejemben.. Ufóra vagy valami természetfeletti állhat a történetek mögött vagy csak csak furcsa véletlenek nem tudom. Leírom azért hátha tudtok okosat mondani. Leszögezem viszont hogy tényleg mindenki válasza érdekel, hátha valaki szkeptikus nyugtat majd meg :)
Tehát. Csak rövid távlatban, pl 7-8 napja este nem tudtam elaludni, majd hirtelen eszméletlen félelem tört rám, mert úgy éreztem van valaki rajtam és a páromon kívül a szobában. Majd egyszercsak azt éreztem hogy valami nyomja le a combomnél a lábamat, szabályosan súlyt éreztem rajta. Közben megpróbáltam mozdulni ami sikerült is, de nagyon mereven. 3x volt összesen ez a "súly a lábamon" érzés, majd hirtelen elaludtam.
Ez nem nagy dolog, de pár napja arra keltem hogy nagyon rosszul vagyok. A szívem iszonyatosan vert, levegőt csak a számon kaptam. Mikor felültem egyszer, forgott vele a világ, zavartnak éreztem magamat.Egy fél órát félig ülő helyzetben feküdtem, közben pedig megint rámjött hogy van valami furcsa itt ami nem stimmel.Nem akartam felkelteni a párom, ittam egy kis vizet, majd kib 10 percre rá felugrott az ágyban hogy mi volt ez? Én mondtam neki hogy rosszul vagyok, de utána közvetlenül nagy nyugalom lett rajtam urrá és elaludtam hirtelen. Párom arra sem emlékszik hogy hogyan aludtunk el.
Nagymamámnál lakunk, s ma reggel azt kérdezte mamám hogy éjjel miért visítoztam, talán egér volt a házban? Nagyon félelmetes volt neki, s nekem ebben csupán az a furcsa hogy ha valaha is felriadtam este azt azért párom észre vette, de ő nem tapasztalt semmi ilyet ezért is furcsa ez nekem.
Valamint a napokban volt olyan is hogy párom keltett fel hogy látom e a nagy fényt a nappali felé és hogy mi az, vagy esetleg úgyhagytunk valami villanyt? Tudom hogy párom ki akart szállni megnézni, vagyis a takarót lefordította magáról még a telefont is bekapcsolta hogy lásson ha feláll nehogy megbotoljon valamiben. Erre innen megszakadt a dolog és ő erre megint csak nem emlékszik.
Szerintetek?
Én hiszek az ufókban és az idegen lényekben, ismizek is ilyeneket!
Szinte biztos h idegenek állnak a háttérben, azt kellene tudnod h melyik faj!
Elrablásokat a gujmánok és a szürkék szoktak végezni, de több faj is van akik elrablás nálkül tanulmányozzák az embereket.
A reptiliánok nem szoktak csak úgy elrabolni senki ha mégis akkor meg nem hozzák vissza ezért nem ök voltak! :D :D
Lehet, hogy valami lappangó betegséged van, vagy alvászavar, vagy bármilyen kialakuloban lévő egészségügyi dolog, bár remélem nem.
Az félkómás cuccokra én sem emlékszem, van olyan, hogy másnap mondják nekem, hogy mit tettem, de nem vagy csak alig emlékszek rá.
A fények becsaposak, autó, lámpa, de még a Hold is szépen tud világítani.
Ha ugyan ezt a kérdést felrakod a természetfeletti lényekhez , akkor olyan választ kapsz, h demon vagy kisördög...
Ha mágia , akkor rontásos kombokat írnának
Ha UFOkhoz irod akkor földönkívüliek.
Vagy nagymami trollkodik :P
Magas vérnyomás, szívritmuszavar vagy egyéb szív- és érrendszeri probléma lesz az.
A fény meg valszeg valami elhaladó jármű.
Ufók nincsenek. Habár, akár isten(ek) meg egyéb természetfeletti dolgokra is vonatkozik, persze az sincs bebizonyítva, hogy NEM léteznek, viszont észrevettem, hogy az ufók aranykorában, a hetvenes-nyolcvanas, sőt kilencvenes években (hozzánk akkorra jutott el a rendszerváltásnak köszönhetően ez a hülyeség) az összes médiára lavinaszerűen ömlött a sok "bizonyíték", nemcsak az egyértelműen kitalált mesék,sztorik, de fényképek képében is, ahol mindenhol "eredeti" ufóról készült fényképeket mutogattak.
Ma 2016 van. A vécédeszkában meg a fogpiszkálóban is tizenmegapixeles kamerák vannak, és ráadásul már csak a mobiltelefonokat is nézve, a lakosság 70-80 százalékának bármikor, bárhol a kezében van egy fényképezőgép.
Valahogy mégis eltűntek az ufófényképek meg az ezekről szóló sztorik, pontosan emiatt. Ma már filléres, bárki által hozzáférhető technológia a (digitális) fényképezés, valamint a képszerkesztés is (fotosop, gimp, paintnet és társai), így egyrészt már nem is olyan nagy gond igen élethű ufófényképet retusálni, másrészt most már a retusbajnokok is nagy bajban vannak, hiszem ha valaki kiposztolna egy "eredeti ufófényképet" az internetre, pillanatok alatt körbe lenne röhögve, amikor válasznak kap pár órán belül kb 70-80 más idegen ember által ugyanakkor, ugyanott, csak éppen más szögből készült fényképet, amin....nem látható SEMMI.
Amíg nem volt mindenkinek a kezében bizonyító dokumentumok készítésére alkalmas eszköz, sokkal inkább és sokkal mélyebben hittek az emberek.
Hittek a boszorkányokban is, elég volt, ha valaki a pap előtt megesküdött az élő Istenre (aki szintén egy kitalált mesealak...), hogy látta a Ragyás Marit seprűn lovagolni, már ment is Ragyás Mari a máglyára.
Bármiféle természetfeletti, deisztikus vagy "földön kívüli" dolog létezése pont annyira komoly, mint a Mikulás vagy a Pókember létezésébe vetett hit.
És ugye, hogy mindenki nevet, hogy a Mikulás, meg a Pókember csak mese? Na, hát a többi is mind az.
A mesék szórakoztató dolgok felnőttként is, nem véletlenül olvasunk meg járunk moziba.
De hitet, erkölcsöt, életvitelt felnőtt emberként mesékre alapozni azért manapság már csak buta, tanulatlan emberek szoktak. Inkább tanuljatok, és tegyétek jobbá a világot, ne a mikulástól vagy a szürke földönkívüliektől várjátok, hogy majd ő helyettetek jobbá teszi. Csak ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!