Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Te jó Isten! A Marson ezeket...

Te jó Isten! A Marson ezeket rejti el előlünk a NASA. Egy hacker felfedte a videókat. Hogyan gondólkodsz ezek után a Marsról?

Figyelt kérdés

mi van akkor ha már több ezer éve lakott a Mars, csak mi előlünk van elrejtve az igazság?

Egy lelkes amatőr hacker megmutatja, hogy mit is rejt a cenzúra. Ugyanis erre nem gondoltak a NASA-nál, hogy ezt el is kellet vonla rejteniük. Vélhetően azért nem jutott ilyen az eszükbe, mert ki gondolta volna, hogy valaki az egész Mars átvizsgálására nem sajnál közel egy évet az életéből, hogy megtalálja az összes elrejtett objektumot.

[link]

#idegen #Mars #marsarc
2015. aug. 27. 14:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
4%

Hidd el megfordult sok minden a fejemben és agyaltam rajta eleget, nem utasítom el a cáfolatokat,de akkor is mindig ugyan oda jutok....teljesen mindegy hogy hány kiló volt a Holdon az autó ,mert ugye egy csómó helyen igen mély nyomot hagyott még egyenes útvonalon is,nem is akarom már ezt feszegetni ,mert szélmalom harc..már eleve azt megnézném,hogy az apolló kompon hol fért el a Holdautó,na mindegy az a lényeg hogy számomra túl sok a különös rejtélyes dolog ezzel kapcsolatban.

Ám egy valami érdekelne Con troll neked van valami olyan ezotériás esetleg más misztikus stb. dolog amit elhiszel azaz amiben hiszel vagy úgy gondolod,hogy igaz? Mert nem kicsit tűnsz full materialistának!

2015. szept. 5. 21:03
 32/37 anonim ***** válasza:
95%

Nem írtam olyat hogy nem hagy nyomot a holdjáró (csak eszembe jutott végre a magyar neve). Van nyoma, csak ott nem látszik ahol az űrhajósok felverték a port.

A holdjáró összehajtogatva fért el az űrkompon.

https://www.youtube.com/watch?v=NBNhUNROV5U

https://www.youtube.com/watch?v=-ShauSWcTC4

Itt a legelterjedtebb "rejtélyekre" választ adnak a holdra szállással kapcsolatban:

https://www.youtube.com/watch?v=yv4qwII2fZY

És akkor már beteszek egy érvet a holdra szállás mellett. Ez pedig a gravitáció, amit nem lehet hamisítani. És még a zene is kellemes. :)

https://www.youtube.com/watch?v=NxZMjpMhwNE

Több itteni ezoterikus szerint full materialista vagyok. Én nem osztályozom magamat ilyenek alapján, de talán igazuk van. :) Csak szkeptikus vagyok és ateista. Nincs bajom az ezotériával, régen - mint szinte mindenki aki találkozott ezotériával - én próbálkoztam vele, érdekes volt meg jó volt, de mikor szkeptikus vizsgálat alá vettem akkor önbecsapásnak bizonyult, csak addig nem voltam hajlandó tudomásul venni.

Ezért az ezotériával nincs bajom, mindenki azt hisz amit akar, de azzal bajom van ha olyat állítanak ami már az anyagi világban is bizonyítható lenne. Innentől ugyanis van egy "közös világunk" amiben elvárom hogy az illető bizonyítani tudja az állítását, de persze ez még senkinek sem sikerült. Se nekem, se más kételkedőnek.

Tehát ha valaki meditál vagy hisz valami vallásban az oké, ilyenekbe bele sem szólok, de ha szerinte ettől megváltozik a szeme színe, átírja a DNS-ét a tudatával vagy ez a sokadik élete és ufó haverjai vannak, akkor sajnálom hogy a hülyeség nem annak fáj aki kijelenti, hanem annak aki hallja azt. :)

Illetve beleszólok még ha

- az illető teljesen bolond (pl. állítása szerint az ördög mászkál a testvére auráján, 170+ IQ-ja van és a jövőbe lát)

- vagy úgy gondolom szekta kezébe került (tagokat kell gyűjtenie, új nevet kap és a vallását nem követő személyekkel nem barátkozhat)

- vagy olyan nézetet vall ami szerintem őrültség (pl.: mivel az ember a születése előtt dönt a sorsáról, ha valakit megerőszakolnak azt az ő döntése volt)

2015. szept. 5. 22:47
 33/37 anonim ***** válasza:
29%
Te jó Isten! Urisssssten! Hovabujjak ?! Jönnek az élienek! Urisssssten!
2015. szept. 25. 18:48
 34/37 anonim ***** válasza:
Na ne bassz már ki velem atya úr isten ezt nem hiszem el. Fake
2015. nov. 2. 16:50
 35/37 anonim ***** válasza:
12%
Tény, hogy azbizonyos réteg (pl. Rotshield) már terraformálta a Marsot és bázisokat hozott létr rajta de az a link amit bemásoltál kb. annyira hiteles mint az a hír fél éve hogy Pákó felakasztotta magát.
2016. ápr. 19. 18:02
 36/37 anonim ***** válasza:
Én már rég tudtam 404től hogy ott laknak a reptoidok, krixkraxok meg a lumbulábiak és mindjárt leinváziózzák a Földet! Na...mindjárt, már csak egy picit kell várni...! Szkeptikuskák mit léptek? :D
2017. jún. 21. 23:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Szkeptikusók. Szkeptikusók mindenhól...
2017. aug. 23. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!