Te jó Isten! A Marson ezeket rejti el előlünk a NASA. Egy hacker felfedte a videókat. Hogyan gondólkodsz ezek után a Marsról?
mi van akkor ha már több ezer éve lakott a Mars, csak mi előlünk van elrejtve az igazság?
Egy lelkes amatőr hacker megmutatja, hogy mit is rejt a cenzúra. Ugyanis erre nem gondoltak a NASA-nál, hogy ezt el is kellet vonla rejteniük. Vélhetően azért nem jutott ilyen az eszükbe, mert ki gondolta volna, hogy valaki az egész Mars átvizsgálására nem sajnál közel egy évet az életéből, hogy megtalálja az összes elrejtett objektumot.
Te Jo isten!!!
Azt hallotam a neten hogy a Magyarok igazabols savanyu uborkoid lenyek csak kitoroltek az agyunkat es a rajtunk levo bor csak egy szep alca!!!!"! Te jo eg!!!!!
ez a NASA ez a NASA, de csúnya titkolódzó!
De a gyakorizók előtt nincs titok!
Még hány év kell neked, hogy minimális szinten megtanulj magyarul írni? Kivétel nélkül mindig hosszú óval írod a gondolkodsz szót.
Egyébként marhaság ez az egész. A hacker jelentését sem ismered. Profi képfeldolgozó vagyok, oktatom is ezt a szakmát. Ez a kiélesítés dolog viccnek is gyenge.
A NASAról mondtak már mindent, hgoy hazudik, a holdra szállás is kamu volt, felvették egy stúdióban. NAgy baromság, komoly intézet amely a költségvetés függvényében kutatja a világűrt, és ehhez nincs köze az ezotériának. Ez tudomány!!
Nem is értem hogy ez az oldal is miért pazarolja az időt ilyen hülye témák indítására. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!