Te jó Isten! A Marson ezeket rejti el előlünk a NASA. Egy hacker felfedte a videókat. Hogyan gondólkodsz ezek után a Marsról?
mi van akkor ha már több ezer éve lakott a Mars, csak mi előlünk van elrejtve az igazság?
Egy lelkes amatőr hacker megmutatja, hogy mit is rejt a cenzúra. Ugyanis erre nem gondoltak a NASA-nál, hogy ezt el is kellet vonla rejteniük. Vélhetően azért nem jutott ilyen az eszükbe, mert ki gondolta volna, hogy valaki az egész Mars átvizsgálására nem sajnál közel egy évet az életéből, hogy megtalálja az összes elrejtett objektumot.
Egy tesztábrán kijelöltem egy területet, amelyen 1 pixeles életlenítést végeztem. Piros keret mutatja a határait.
Ezen a területen belül egy részt jelentősen élesítettem. Zöld keret mutatja a határait.
Hát ilyen eredményt lehet elérni elmosódott részek élesítésével, kedveseim!
10-es hozzászóló!!
Nem ártana kicsit jobban utána nézz a Holdra szállás fotóknak,ha egy kicsit jobban tanulmányozod őket akkor rájössz,hogy bőven van olyan amiről teljes bizonyossággal állítom hogy kamu!!Valamint van egy youtube-os videó is ahol a "Holdra" leszállt apolló űrhajó mellett az asztronauta sisak nélkül van,valamint kamerások veszik körül,és pechükre az őket körülvevő "Nap" azaz a reflektorokat tartó állvány is leszakad
Nézd meg ez nem kamu felvétel!!
valamint még pár érdekes kép:
Itt van pár kép a Nasa-tól ,hol is vannak a holdautó keréknyomai? ja tényleg lehet megfogta a két erős űrhajós és kézben vitték oda az autót :D elvégre a Holdon kisebb gravitáció van :D
első kép:
második kép:
ti láttok keréknyomot? mert én még mindig nem...
harmadik kép:
jó volna nekem is ilyen kocsi,biztos keveset fogyaszthat elvégre sehol nem hagy kerék nyomokat :D
Valamint még annyi,hogy amikor ilyen fotókkal szúrja ki a Nasa az emberek szemét amit még a bolond is lát ,hogy kamu,akkor erősen megkérdőjelezem ezt a társaságot,hogy a Marsról is ködösítenek és hazudnak....de mindenki vonja le a fentiekből a konzekvenciát azután gondolkozzon el egy kicsit,még mielőtt a másik torkának ugrik!!!
Én levontam a következtetéseket, ahogy kérted, helyetted is:
1. Nem kéne mindent elhiggyél, amit találsz a neten "real footage" felirattal mellette.
2. Ha találsz két ellentmondásos anyagot, pl egyik azt állítja kell látható keréknyom 6-szor kisebb gravitáció mellett egy könnyű alumíniumszerkezetnek, a másik meg azt hogy nem, akkor higgy annak, amelyik tudományos körökben jobban elfogadott.
(Csak hogy tisztázzuk, a bólogató GYIKesek nem számítanak tudományos köröknek, ufólógusok, meg természetgyógyászok sem azok, csak a példa kedvéért)
3. Utána kellene nézned az angol "Credibility" szónak és értelmezned kéne.
4. Az angol nyelvet kéne még úgy általában tanulmányozni, ugyanis a linkelt videód már ott hibádzik, hogy a nyitó képen az áll: "spacecraft description". Ami annyit takar, hogy űrhajó leírás. Az utána következő jelenetek egyáltalán nem írott szövegnek látszódnak. Ebből is látszik, hogy a kedves videószerkesztő kevés időt töltött a NASA dokumentumok nyitóoldalainak a kimásolásával és átretusálásával.
5. Kicsit nézz jobban utána az egész Apollo-programnak, mert akkor azonnal leesne, hogy melyik videót vágták ki a valódi felvételekből, és melyek az újraforgatott kamu részek.
Mellesleg ki ez az operationnorthwoodz, hogy minden videóját szent igaznak veszed? Tényleg kíváncsi volnék. Rokon? Esetleg volt barátnő? Talán a vallási vezetőd, hogy így hiszel benne?
U.i.: Én megértem, hogy az összes uralkodónkat, meg az uralkodásuk évszámát betéve kell tudni a mai világban, mert ugye hasznos és a villanykortét milyen ismeretekkel kell becsavarni, ha nem ezzel, de szánom a jövő "értelmiségeit", hogy nem tanítják meg őket forrást elemezni.
A videó az egy dolog,tegyük fel hogy igazad van és kamu legyen úgy,de a keréknyomokat nekem ne magyarázd azzal,hogy egyhatoda a gravitáció a földinek és nem hagy a kocsi nyomokat,nekem ne gyere ekkora sületlenséggel,mert ezt könnyen meg lehet cáfolni!
Egy:
az űrhajósok lábnyoma mindenhol ott van ,mindent össze topogtak ,hány kiló lehetett egy űrhajós kb 80? és mély lábnyomokat hagyott ...a Holdautó még ha hiperszuper titán ötvözetből lett volna akkor is kell hogy hagyjon nyomokat ugyanúgy mint az emberek lábnyoma.
Azért nem kicsi autóról beszélünk,akármilyen űr technológia ott a négy gumi a felnik a váz az ülések az egyéb műszerek stb stb,ja és amikor az emberek beleülnek akkor még az ő súlyuk is hozzá adódik az autó száraz tömegéhez!!!
Tehát kellett volna legyenek nyomok (lehet hogy nem olyan mély nyomok mint a földön,de kellett volna legyenek)!!
kettő:
vannak olyan képek,amiken vannak nyomok!!
Akkor erre mit mondasz? nyilván mivel a saját csapdádba esnél az előzőleg felvetett egyhatod gravitáció null keréknyom elméleteddel ezért azt mondanád ,hogy hamisak a képek,amiben még mondjuk igazad is lenne...a Nasa rájött a hibára és próbált keréknyomot photoshoppal rávarázsolni pár képre,csak az a baj,hogy az eredeti képekből ahol nincs nyom abból már temérdek volt forgalomban!!
Rendben van ,hogy próbálsz lejáratni itt engem a gyakorizók előtt a hiányos angol tudásra hivatkozva stb stb,de ne nézz madárnak nem tollas a hátam,de nem csak nekem hanem számos fórumtársnak sem!!
Elegem van abból,hogy az olyan jellemű emberek ,mint te
kiforgatják a másik ember szavait és próbálják lejáratni azokat akik tudják az igazságot és próbálják megosztani az emberekkel!!
Áruld már el,hogy kit védesz a saját kis jól berendezett világnézetedet félted,hogy összedől vagy a Nasa-t véded esetleg? (azt a társaságot aki folyton hazugságot nyom le az emberek torkán,aki kiszúrja az emberek szemét kiretusált képekkel stb stb).
Érdekességnek csak annyi még: volt itt olyan Vitéz a gyakorin aki azt mondta azért nincsenek keréknyomok,mert ahogy az űrhajósok toporogtak a Hold felszínén ,úgy akkora por kavarodott fel hogy ellepte a keréknyomokat mindenhol!! (ezt szerintem ő sem gondolta komolyan csak nem tudott mit mondani és meg akarta győzni a többieket,hogy ő megmondja a tutit...)
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem kell keréknyom. Mondtam én ilyet? Azt mondtam mérlegelj a források között. Mert ugye nyomjátok a maszlagot, hogy a NASA hazudik, de eddig semmi komoly forrást nem találtatok rá. Csak a kisiskolások fizikához nem értését is túlszárnyaló érveket hoztok fel ellene, vagy kamuvideókat linkeltek be, általában ezért nem lehet titeket komolyan venni.
Egy autó sem hagy mindenhol nyomot a Földön. Egyrészt ha a kerék kavicsos talajon megy (amiből akad pár a Holdon), akkor ott nem hagy. Ha vékony porrétegben megy, akkor igen. Ha nagy porrétegben megy, akkor az ember úgy gondolná, hogy tényleg hagy, de mégsem, mert a kerék által felkavart por utána újra leülepszik, ami elveszi a nyomnak a kontúrjait. Nem kell ecseteljem, hogy kontúrok nélkül egy megfelelő szögből kapott természetes megvilágítással (vagy elég csak megfelelően nagy szögből) teljesen láthatatlanná tehetők ezek a nyomok egy kamera számára, próbáld ki.
Igazad van, az űrhajós tényleg kb 80 kg-ot nyomhat, a szkafandere és a backpackje úgy kétszer ennyit.
Az űrhajós nem rugdossa fel a port séta közben, ezért a lábnyoma ott marad. Ráadásul kicsit kisebb felületen éri a talajt, mint négy darab kerék. Na jó, a kerekes székesekről most ne beszéljünk. Így a nyomás mégnagyobb a talajra.
Emellett nem tudom láttad-e, majd belinkelek valami megbízhatóbb videót is, de a holdjáró nem ugrál... vagy ilyen "real footage" videó is felkerült már? Lehet haladnom kéne a korral. Az űrhajós viszont igen, az érkezésnél pedig elég nagy erőviszonyok lépnek fel.
Ezek alapján az, hogy látszik-e kerék nyom (egy fekete-fehér képen) szinte véletlenszerű.
Mellesleg, mivel még senki nem bizonyította be, hogy a Holdra szállás nem történt meg (persze, hogy is tehették volna, ha megtörtént) ezért a képek amiken néhol látszik, néhol meg nem a keréknyom... ezek a bizonyítékok rá, hogy nem is kell. Mert ha kéne akkor látszódnának.
Figyelj,igazából nem azért linkeltem a videót és a képeket,hogy téged vagy a te álláspontodon lévő embereket meggyőzzek,mert ez lehetetlen dolog...olyan embereknek szántam az infót akik nem dugják homokba a fejüket és hajlandóak befogadni az új információt!
A videónak van esélye ,hogy esetleg összevágott,bár megjegyzem elég nehéz apolló kompot meg komplett űrruhákat gyártani...
Lehet valóban nem beszéltél a kerék nyomokról,de például amit most állítasz róluk az komplett baromság.
Nézd meg a képeket sőt nézz meg nagyon sok képet,van olyan amikor a holdautó előtt mellett mindenhol lábnyomok vannak,és pont te írtad az űrruha még 80kg akkor 80+80+az autó súlya az már elég tetemes súly és hagyna kerék nyomot!
De amúgy igazából semmi értelme ennek az eszme cserének ,mert úgyis pártatlan vita,mondhatnám úgy is ,hogy csak az időnket pazaroljuk egymásra.
Vannak dolgok amiben igazad van és igazad lehet,de a keréknyomokban nem és aki jobban átgondolja valamint sok fényképet átbogarászik és lát is nem csak néz az nekem fog igazat adni (persze akadnak olyanok is akik folyton cáfolnak meg tudósokra médiára hivatkoznak,na ők természetesen a te oldaladon lesznek!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!