Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Te jó Isten! A Marson ezeket...

Te jó Isten! A Marson ezeket rejti el előlünk a NASA. Egy hacker felfedte a videókat. Hogyan gondólkodsz ezek után a Marsról?

Figyelt kérdés

mi van akkor ha már több ezer éve lakott a Mars, csak mi előlünk van elrejtve az igazság?

Egy lelkes amatőr hacker megmutatja, hogy mit is rejt a cenzúra. Ugyanis erre nem gondoltak a NASA-nál, hogy ezt el is kellet vonla rejteniük. Vélhetően azért nem jutott ilyen az eszükbe, mert ki gondolta volna, hogy valaki az egész Mars átvizsgálására nem sajnál közel egy évet az életéből, hogy megtalálja az összes elrejtett objektumot.

[link]

#idegen #Mars #marsarc
2015. aug. 27. 14:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

És még annyi ,hogy légyszi nézd már meg ezt a képet és nagyítsd ki!!

[link]

tökéletesen látszik lábnyom akár a kerék előtt,továbbá az is látszik,hogy a kocsi bal első kereke bele van süllyedve a talajba (tehát ott por van és nem a te általadd említett keményebb talaj)és ugye a lábnyom ott van de keréknyom nincs sem a bal első kerék mögött sem a hátsó kerekek mögött,és ha azt mondod hogy a kisiskolások fizikához nem értését én túlszárnyalom,akkor ezek alapján pont magadról állítasz ki egy olyan bizonyítványt,hogy te nem értesz a fizikához!!! Ott van a kép minden egyértelmű rajta,ki lehet nagyítani minden tökéletesen látszik,és a keréknyom hiánya tökéletesen megcáfolja a fizika tanait.

Ne haragudj nem sértésből írom,de te vagy nagyon elvakult-meggyőzhetetlen lehetsz vagy a dezinformálást részesíted előnyben!!

2015. aug. 31. 12:58
 22/37 kori80 ***** válasza:
100%

Ha annyira nem látszik a keréknyom, akkor a jobb-első keréktől rögtön balra az a sötétebb terület minek az árnyéka? Szerintem a kerék által kivájt "meder" szélének. A bál hátsó keréktől is indul sötétebb csík, egészen addig a furán feltúrt területig, ráadásul kettő is, ami akár a bal első kerék nyoma is lehet.

A feltúrást pedig egyértelműen a jobb első kerék okozhatta, amíg kanyarodott a rover, valószínűleg egy helyben lett forgatva a kormány, indulásnál pedig jól félretolta a port. Ha tovább követed, akkor láthatod a túrásból balra kiindul egy ugyan olyan csík, mint ami addig vezetett.

A jobb oldalról pedig ne nagyon beszéljünk, mert az árnyékvetés szinte teljesen elrejti a domborzat részleteit. De ha találgatnom kéne, akkor a jobb-első keréktől a képen balra pont egy mélyedést látok, a kereszt környékén. Hol tévedek?

A személyeskedés részét kihagyom, hogy megtörjem a gyik hagyományt.

2015. aug. 31. 13:48
 23/37 kori80 ***** válasza:
100%
Bocsánat, az elején bal-első kereket akartam írni.
2015. aug. 31. 13:49
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

okés és ezekhez mit szólsz? :

[link]

[link]

[link]

[link]

mennyi képet keressek még?

amúgy ha személyeskedni akarok akkor nem írom oda hogy "ne vedd sértésnek" ...csak leírtam amit felfedezni véltem látásmódoddal kapcsolatosan!

2015. aug. 31. 14:18
 25/37 kori80 ***** válasza:
100%

Na és te ezekhez?

[link]

[link]

[link]

[link]

Nézd, ezzel nem fogunk sokra menni, és én sem a legjobb ember vagyok bebizonyítani, hogy nem mindig kell nyomnak látszódnia.

Amúgy meg a személyeskedés nem sértés, hanem sértő, ezért is állok le vele inkább, mert nem visz előbbre.

2015. aug. 31. 14:57
 26/37 anonim ***** válasza:
5%

Láttam már ezeket a képeket,viszont itt egy fő kérdés van az a következő:

vajon miért ad ki hivatalosan olyan képeket a Nasa amin nincsenek keréknyomok,mert az ugye természetes,hogy olyanok vannak amin vannak keréknyomok,természetesen lehetne a photoshopot említeni vica-verza,na de erről sincs igazán senkinek bizonyítéka...

2015. aug. 31. 15:31
 27/37 anonim ***** válasza:
95%

Számomra inkább az a kérdés hogy a összeesküvés elméletnek mi a magyarázata a "nyomok hiányára"?

A kocsit a csaló NASAsok daruval letették hogy ne legyen nyoma és lebukjanak, először letették a kocsit majd körbehordták földdel és díszletekkel hogy nyom híján lebukjanak vagy a kocsi nyomait gondosan eltüntették miután begurult a felvételhez, hogy lebukjanak? Mert ugye nem mindegy hogy akkor a NASA emberei kicsit hülyék, nagyon hülyék vagy nagyon-nagyon hülyék! Ellenben az összeesküvés-elméletesekkel, természetesen.

2015. szept. 4. 22:44
 28/37 anonim ***** válasza:
90%
Már kicsit kezd unalmas lenni, hogy a NASA mindent eltitkol egy kis money-ért.... nem egyértelmű, hogy ezekkel csak leakarják járatni a NASA-t? A NASA az egy becsületes, jó munkát végző űrügynökség, akit pár hülye leakar járatni az ilyen hülyeségeivel, és a többi még nagyobb hülye meg hisz is nekik.... ENNYI.
2015. szept. 4. 23:01
 29/37 anonim ***** válasza:
5%

Ezt már százszor mondtam én is ,hogy felettébb gyanús ,hogy nincsenek keréknyomok,ennyire nem lehet hülye a Nasa sem,az oké ,hogy daruval engedték le a kocsit,de vajon miért nem mentek ott vele pár kört,olyan mintha direkt csináltak volna a kiadott képekre hibákat amit még egy óvodás is észre vesz...a kérdés,hogy miért tették ezt...és piszkosul nem érdekel a véleményed törpicsek arról,hogy te a Nasa-t egy gerinces korrekt cégnek tünteted fel,hidd el nekem nagy sunyi cég az.

Valamint többen írták itt,hogy van egy régi 1978-as film a címe: "Földi űrutazás" érdekes film,pont ezt a kamu Holdra szállás témát feszegeti azaz a Filmben a Marsra szállást hamisítják meg....kicsit olyan érzésem van a film megnézése után,mintha a filmet kiadók célja a gondolat ébresztés lett volna a filmmel kapcsolatban,azaz,hogy kezdjenek el az emberek nyomokat-bizonyítékokat keresni a kamu Holdra szállással kapcsolatban.

Én soha nem állítottam amúgy hogy nem járt ember a Holdon,de azok a képek amit a Nasa közszemlére bocsájtott azokkal rettentő sok dolog nem stimmel.

És a leglényegesebb kérdés,hogy vajon miért tették ,miért mutattak olyan fényképeket amiken hatalmas hibákat hagytak?? ennyire hülyék lennének?? nem hinném...

Ezen viszont el lehet gondolkozni mindenkinek!!

2015. szept. 5. 17:58
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Az már megfordult a fejedben hogy azért nem stimmel sok minden, mert nem értesz hozzá ahogy mi sem? Ezek nem a Földön készült felvételek és ennek megfelelően egy csomó minden más lesz. Nincs olyan légköre ami szétszórja a fényt, tehát ne várj olyan árnyékot mint a Földön. A por is másképp szóródik a lábak és a kerék alatt a légkör szinte teljes hiánya miatt és a kisebb gravitáció miatt.

A következőket találtam a neten:

- a kocsi a holdon 35 kilót nyomott és a képek jó része azután készült hogy az űrhajósok lerakták a holdra és a kocsi még nem ment sehova, ezért nincs keréknyom.

- amikor az űrhajósok sétáltak a kocsi körül a felcsapódó por eltakarta a keréknyomokat és a lábnyomok egy részét is. A távolabbról készült képeken látszanak a keréknyomok csak a kocsi közelében nem. Viszont a legtöbb kép közeli.

[link]

[link]

2015. szept. 5. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!