Én egyszer láttam repülőt, de nem tudtam levideózni. Szerintem emberek ültek benne, de lehet, hogy csak egy titkos kísérlet volt, és abban is csak mi, kvaxerqutyiakik ültünk.
2015. ápr. 27. 16:44
3/21 anonim válasza:
Az igazi kérdés, hogy tudják-e egyáltalán, hogy létezünk. Szerinted tudják?
2015. ápr. 27. 17:28
4/21 anonim válasza:
Attól függ mennyire feklettek.... Lehet hogy elég primitívek és még önálló gondolkodásra sem képesek. De talán már rég meg is találtak minket...
2015. ápr. 27. 17:55
5/21 anonim válasza:
Hát ha a földönkívüliek idejárnak a Földre több ezer éve, akkor tán csak elhiszik, hogy vannak emberek! :)
2015. ápr. 27. 18:22
6/21 anonim válasza:
Nagyon primitív kérdés.
Kérem töröljék.
40 IQ alatt ne lehessen kérdést kiírni.
2015. ápr. 27. 18:44
7/21 anonim válasza:
#4 Miből gondolod, hogy tudják hol kell keresni minket? Szerinted mennyi ennek a valószínűlege? Még, ha képesek lennének az űrutazásra még akkor se tudnák hol kell keresni minket! Nagyobb a valószínűlege, hogy az emberiség kipusztul, mielőtt találkozna bármilyen földönkívüli idegennel.
#5 Te honnan tudod, hogy ide járnak? Honnan lehet arra következtetni egy azonosítatlan repülő tárgyról, hogy az idegen eredetű, hogy ha nem tudtad azonosítani?
2015. ápr. 27. 18:48
8/21 anonim válasza:
Szerinted a legtöbb ember hisz az emberekben?.:D
2015. ápr. 27. 19:09
9/21 anonim válasza:
A földönkívüliek számára mi csak földönkívüliek vagyunk. A föld helyébe helyettesítsd be a bolygójuk nevét! Én kétlem hogy konkrétan a mi fajunk létezésébe hinnének. Vagy tudják hogy létezünk vagy nem.
2015. ápr. 27. 20:19
10/21 anonim válasza:
HA van földönkívüli élet,
HA elég fejlettek,
AKKOR hihetik, hogy rajtuk kívü is van a Világegyetemben élet.
HA annyira alacsony szellemi fejlettségi fokon állnak, mint az ember, azt HISZIK, hogy a tőlük távoli , godolkodásra képes élőlényeknek is hat lábuk és két kezük van, mint nekik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!