Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha kiderülne, hogy az UFO-k...

Haemorgen kérdése:

Ha kiderülne, hogy az UFO-k látogatják a Földet, mit okozna az a társadalomnak?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 14:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha ilyesmi egyáltalán létezik is, az biztos, hogy a felső vezetők a saját uralmukat féltve, elárulnának minket, s segítenének nekik az emberek felett át venni az uralmat!
2015. febr. 14. 22:41
 12/63 nontau válasza:
43%
Semmit. A politikusok elsimítanák az ügyet de a kérdés akadémikus mert nincsenek idegen lények akik ideutaznának fényévek távolságából és röpködnének, ill. figyelnek bennünket. Rengeteg távcső figyeli az Univerzumot, még több a Naprendszert, ha egy is lenne idegen repülő tárgy, az egyik azonosítaná.
2015. febr. 15. 09:06
 13/63 jikanv ***** válasza:
43%
kirabolnank oket es apeh meg elvenne az urhajojukat hogy hunnan van ennyi penzuk.
2015. febr. 15. 10:52
 14/63 anonim ***** válasza:
Ha kinyitod a szemed akkor láthatod. Ettől rosszabb már úgyse lesz.
2015. febr. 15. 16:13
 15/63 aries 2 ***** válasza:
Nem tudom. Kérdezd meg őket. De én megkérdezném őket, hogy ki küldte őket, ki az Istenük?
2015. febr. 16. 12:31
 16/63 anonim válasza:
77%

1.verzió: Képzeld: A Dél-amerikai indiánok pusztulását a spanyol konkvisztádorok idézték elő.Az Azték birodalom vetekedett az európai Római birodalom nagyságával. Az európai ember fejlett technológiájával, valamint a behurcolt kórokozókkal simán elpusztította a fejletlenebb társadalmat.

2.verzió: Ne gondold, hogy a 13,7 milliárd éves univerzumban mi vagyunk a legöregebb biológia faj. Valamint,azt se gondold, hogy csak a mi napunk körül kering földszerű bolygó. És még nem beszéltem az un: extremofil életmódokról. Képzeld, a mi civilizációnk 10-30 ezer éves múltra tekint vissza. Most képzelj el egy 1 milliárd éves civilizációt. Nos, ha ezek jönnek ide, nem biztos hogy a mi fajunk kiirtása a céljuk. Lehet, hogy van valami céljuk a mi fejletlen fajunkkal. Akár többre vinni minket, akár csatlakozhatunk hozzájuk. Az értelmes életformáknak, kell hogy legyen célja. Valami, ami miatt értelmet kaptunk.

3.verzió: Idejönnek, leigáznak, és nekik dolgozunk. Viszont jól élünk velük együtt.

Válassz Kedvesem!

Üdv Imre

2015. febr. 17. 20:56
 17/63 anonim ***** válasza:
Szégyelhetnénk a pofánkat előttük is, mert biztos nem ilyen romlottak.
2015. febr. 18. 17:44
 18/63 anonim ***** válasza:
46%

Ami azt illeti, ELÉG NAGY KAVAR VAN ITT A FEJEKBEN!

Először is, az „UFO” angol nyelvű rövidítés feloldása a következő: Unidentified Flying Object, ami magyarul annyit tesz: azonosítatlan repülő tárgy. Ilyenek (mármint azonosítatlan repülő tárgyak) pedig a következők lehetnek:

1.: KÜLÖNLEGES LÉGKÖRI és/vagy FIZIKAI JELENSÉGEK, amelyek a ritkaságuk miatt, vagy pedig azért, mert nem szakavatott személy(ek) észleli(k) azokat, AZONOSÍTATLANOK maradnak.

2.: METEOROK, METEORITOK. Ezek a Földünk légkörébe a külső térből (értsd: a Naprendszer külső, Földön kívüli részeiből) érkező objektumok (naponta akár több ezer is hullhat belőlük a Földre!), amelyek olyan kis méretűek, hogy bárki által észlelhetetlenül és nyomtalanul — tehát AZONOSÍTATLANUL — elégnek a légkörben.

3.: ASZTEROIDÁK (kisbolygók) és/vagy ÜSTÖKÖSÖK. — Ezek hasonlóan a kismeteoritokhoz, ugyancsak a külső térből érkeznek, de mert jóval nagyobb méretűek azoknál, ezért alaphelyzetben igen kevéssé valószínű, hogy a szakavatott emberek (értsd: csillagászok, űrkutatók, katonai űrszakemberek) által azonosítatlanok maradnának. Legfeljebb az lehetséges, hogy az(ok) aki(k) észleli(k), nem tudja (nem tudják), hogy valaki már azonosította őket. Ha viszont egy akkora méretű aszteroida vagy üstökös érkezik majd a Földre, ami a dinoszauruszok kihalását is okozta 65 millió évvel ezelőtt, akkor már nem is igen lenne értelme annak, hogy bárki is azonosítsa azt az objektumot…

4.: KÜLÖNLEGES (és esetleg TITKOS!) KATONAI REPÜLŐSZERKEZETEK (értsd: katonai repülők és/vagy űrhajók), amelyeket valamelyik földi nagyhatalom (leginkább az U.S.A., ill. Oroszország) bocsátott fel a légkörbe, vagy az űrbe, amelyek azonban annyira különleges szerkezetűek, és/vagy annyira új technológiájúak, hogy az, aki észleli őket, NEM TUDJA BEAZONOSÍTANI, hogy micsodát is látott.

5.: ŰRSZEMÉT (értsd: a Földről valamikor felbocsátott űrhajók, űrállomások, műholdak alkatrészei), amik vagy annyira kisméretűek, hogy senki sem észleli a földi légkörbe érkezésüket, vagy ha (a méretük okán) igen, akkor aki látja — szintén a szakavatatlanság miatt — NEM TUDJA BEAZONOSÍTANI, hogy micsodát is látott.

6.: ESV — Extra-Terrestrial Space Vehicle (földönkívüli űreszköz [űrhajó, felderítő automata, kutató modul stb.] AZONOSÍTATLAN, de irányított repülése földönkívüli intelligencia [itt értsd: értelmes földönkívüli élőlény]) által a Föld légkörében, vagy landolása bolygónkon.

A lényeg: Az első három kategóriába tartozó dolgok évmilliárdok óta megesnek e bolygón! Az első emberi civilizációk kialakulása óta (cca. 10-15 ezer éve) pedig már a mi fajunk is napi rendszerességgel szembesülhet ilyen jelenségekkel, ám úgy tűnik, ezek eddig még nem okoztak mélyreható társadalmi zavart.

Amennyire én tudom, az 1-es és 2-es kategóriákba tartozó jelenségek legfeljebb csak némi lokális ámuldozást és meglepődést okoztak eddig.

A 3-ik kategória előfordulása már okozott kisebb-nagyobb pánikot a történelemben, esetleg itt-ott világvége hangulat is kialakult, de az ilyesmi egyetlen-egyszer sem emelkedett az egész emberiség társadalmi létezését befolyásoló szintűvé.

A 4-ik és 5-ik kategória a II. Világháború befejeződése óta fordul elő gyakrabban, és ezek, valamint az 1-es kategória jelenségei azok, amelyek „közhírré” lesznek a világban. Nos, az 1-es kategóriába tartozó jelenségek akkor kerülhetnek az UFO-jelenségek csoportjába, ha olyasvalakik észlelik azokat, akiknek semmiféle szakavatottságuk sincs valamiféle légköri jelenséggel azonosítani a látottakat. A 4-ik és 5-ik kategóriába tartozó „dolgok” leginkább azért maradhatnak azonosítatlanok, mert azok hátterében valamely állam katonasága, vagy titkosszolgálata állnak, akiknek persze, egyáltalában nem érdeke, hogy az „eseményt” bárki beavatatlan beazonosítsa!...

És most rátérek a 6-ik kategóriára.

Valójában ez az a kategória, amelyre a kérdező utalt, csakhogy ROSSZUL FOGALMAZTA MEG A KÉRDÉSÉT! Amint ugyanis azt fentebb már megvilágítottam, az UFO az egy JELENSÉGKÖR, a kérdező viszont a FÖLDÖNKÍVÜLIEK LÁTOGATÁSÁNAK (a földi légkörbe érkezésének és/vagy Földre szállásának) HATÁSÁRA KÍVÁNCSI. A lényeg: Ilyesmi — véleményem szerint — nem fordult elő az emberi történelemben. (Messzire vezetne, ha kifejteném, miért ez az álláspontom, de szerintem ez az igazság.) Ha azonban mégis megtörténne valaha, annak hatása VALÓBAN MEGRENDÍTŐ EREJŰ LENNE AZ EMBERISÉGRE NÉZVE! Őszintén szólva, szkeptikus vagyok a rajtunk kívül esetlegesen létező intelligens civilizációkkal kapcsolatban. Egy olyan lény, amely képes áthidalni akár 1000 fényévnyi távolságot is, csakhogy lakható bolygóra leljen, NEM FOG OSZTOZKODNI VELÜNK AZON, HOGY MIT TEHET ÉS MIT NEM EZEN A BOLYGÓN!

2015. febr. 19. 01:36
 19/63 anonim ***** válasza:
egyedül vagyunk az univerzumban
2015. febr. 19. 08:10
 20/63 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos, nagyjából úgy 10-15 éve, én is inkább arra hajlok, hogy: vagy mi vagyunk a legfejlettebbek a Mindenségben, avagy pedig kivételesen egyedül valóak vagyunk…

Az ÉLET — mint az anyag legmagasabb megnyilvánulási és létezési formája — talán nem ritka „jelenség”, ámde annak ÉRTELMES szintre emelkedett manifesztációja minden bizonnyal az lehet, sőt, talán teljességgel egyedi és megismételhetetlen is egyben. (Legalább is néhány világegyetem-létezési cikluson keresztül meg nem ismétlődő valami… A hivatkozást lásd lejjebb!)

Ha létezne egy NÁLUNKNÁL LEGALÁBB EGY TECHNOLÓGIAI LÉPCSŐFOKKAL FEJLETTEBB (tehát a csillagközi térben gond nélkül mozogni képes) civilizáció a mindenségben (vagy legalább a saját galaxisunkban, a Tejútrendszerben), akkor annak „kalandozásáról” (és talán már a JELENVALÓSÁGÁRÓL IS) tudomást kellett volna szereznünk! Tehát: vagy egyedül vagyunk az Univerzumban (vagy legalább a saját galaxisunkban), vagy pedig mi vagyunk a legfejlettebbek ott, vagy akár az egész mindenségben.

Aki egyébiránt olvasta Murguly György: „Az idő nem múlik — Albert Einstein speciális relativitáselméletének cáfolata” c. lebilincselő könyvét, az azt is elfogadja talán, hogy MAGA AZ UNIVERZUM IS EGYEDÜLVALÓ, és EGY ÉS OSZTHATATLAN EGÉSZ!

Vagyis nem léteznek más univerzumok! A multiverzum teória tehát hamis, mert egyszerűen groteszkül blőd állítás! (Szerintem a feketelyukak elmélete is hibádzik valahol. Kérdem én: hogyan omolhat önmagába egy objektum, amely nem sokkal korábban elvesztette saját tömegének nagyjából 75-90%-át?!… Az úgynevezett „féreglyukak” létezéséről, melyekről egyes eszementek azt hiszik és állítják, hogy világegyetemeket köthetnek össze!..., pedig egy saját aforizmámat ide tűzve mondom el sommás véleményemet: „Szeretném én látni azt a mosó-centrifugát, amibe ha a 9. emeleten belehajítok egy pár koszos zoknit, akkor az három háztömbbel odébb, a földszinten jelenik meg — mondjuk 2 nappal korábban, párba állítva és tisztán!...”)

Folytatva: Murguly azt vázolja fel az említett könyvében, hogy a Mindenség CSAK EGYFAJTA „TERMÉKE” A VÉGTELEN ÉS ÖRÖKTŐL FOGVA LÉTEZŐ ENERGIATÉRNEK! Azt is állítja, hogy a mindenkori világegyetem a végtelen energiatér FÁZISÁTALAKULÁSAKÉNT jön létre (a fázisátalakulás halmazállapot-változást jelent, ilyen például: a víznek jéggé kristályosodási folyamata, és megfordítva, illetve egy gáz-halmazállapotú anyag-konglomerátumnak folyékonnyá válása vagy szilárd halmazállapotúvá tömörülése, és megfordítva), és a keletkezett világegyetem SOHASEM TÖLTHETI KI AZ EGÉSZ VÉGTELEN ENERGIATERET, annak csak részét képezi, tehát AZ ANYAGI UNIVERZUM NEM LEHET VÉGTELEN! (Ezt leginkább úgy lehet felfogni, amiként a Föld sem végtelen kiterjedésű, hanem csak részét képezi a Naprendszernek.) A mindenkori világegyetem pedig megszületik, létezik, majd elmúlik, és bizony könnyen meglehet, hogy a végtelen energiatér két olyan „életszakasza” között, amelyben világegyetemet „szül”, olyan felfoghatatlan mértékű „idő” telik el, ami akár milliárdszor-milliárdszor-millárd világegyetem létezési idejénél is milliárdszor-milliárdszor-millárdszor több! És egyáltalán nem biztos, hogy egy adott időben létező univerzumban élet is kialakul. Az értelmes életről, az UFO-król meg az ESV-kről már nem is beszélve…

2015. febr. 19. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!