Ujabb UFO-t fotóztak Nagy-Britanniában? Melyik idegen faj látogatják íly hevesen nagyhatalmainkat?
Már írtam, hogy pár hónapja a Kanadai védelmi miniszter kiteregetése után egyre több UFÓ eset van a nagyhatalmakban. Itt egy újabb. Mi a véleményed ? Most nem költöznél angliába vagy usába, igaz ?
Ilyet én is csinálok neked. A képek semmit se jelentenek.
Ha nem hiszel nekem akkor nézegess ezek közül párat:
Senki nem mondta, hogy nem lehet ilyet csinálni photoshoppal, de nem kell mindent a képszerkesztőkre fogni.
Ilyen alapon egy fotót se higgy el, nem csak ufó téma témában, hanem akármi másban se, mert már oda lehet tenni a képre akármit.
Pl. ez sem photoshop amit kedves trollkodónk linkelt be.
Csak egy madár, még pedig ezért:
Üdv, George Adamski
Egyszer azt érnénk már meg, hogy egy fél nap eltelik a hülyeséged nélkül. Hidd el, hogy gyógykezelésedben mi nem tudunk segíteni. Három szót nem tudsz leírni helyesen.
Kedvenc fostalicska oldalon is nézem a bejegyzéseket. Ott is kiröhögik a jó népek ezeket a „bizonyítékokat”.
De igen oda költöznék mert nekem semmi bajom az UFO-kkal.
Mellesleg, ez hülyeség. A photoshop-nál egyszerűbb szerkesztőprogramokkal is lehet ilyet csinálni pár perc alatt. Tessék most csináltam neked, ha kicsiben nézed a képet egész élethű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!