E. T. idegen elrablás nem egyenlő az alvásparalízissel! A tudomány embere is ezt állítja! Mit gondolsz?
Úgy látom sokan azt gondolják, hogy az idegen elrablások valójában csak alvásparalízisek.
Két részre szedném a kérdést:
1.) Miért lenne ugyanaz a leírások alapján egy és ugyanaz a két dolog, mikor eltérnek egymástól?
2.) A professzor állítása.
Tehát:
1.)
Nekem és még sok embernek volt alvásparalízise, mégsem láttam sosem földönkívülieket és nem is vízionáltam hogy elraboltak, meg hogy kísérleteztek rajtam. Pontosabban egyszer minden ember életében eljön az, hogy legalább egyszer alvásparalízise van.
Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig:
Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha ( nem mindig!) talán árnyakat, vagy emberi alak szerű figurákat látsz magad körül.
És ennyi, ki is merült a hasonlóság.
Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi.
Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, látod is a körülötted lévőket színtisztán nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda. Aki meg nem tudja, akkor nincs is megfelelő információ birtokában és fölösleges is tovább olvasnia a kérdést.
Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról nagyon sok esetben. De tegyük föl az autóban elalszol és pont akkor van: katasztrofális balesetet szenvednél rögtön...
És most a 2.)
És hogy ki állítja még ezt, hogy a kettőt külön lehet választani? Egy kanadai professzor,Don Crosbie Donderi. 47 éven keresztül tanított az egyetemi katedrán.
MAGYAR INTERJÚ:
Aki rinyál ismét azért, mert hogy ez magyar oldal, tessék, itt van egy külföldin is:
Aki úgy gondolja, hogy az úr nevét piszkolják be az álhírrel , mint ahogy látom sok kérdésnél ez vetődik fel,/ vagy hogy nem is létező személy, itt egy videó is vele:
Ha nem ad ki könyvet abba köttök bele, hogy eddig miért nem adott ki és miért nem publikált, amikor meg kiadott mittomén 6-ot, akkor meg abba hogy a pénzért adta ki meg üzletért! xD
Tudom, hogy régen már volt egyszer a kérdés abba is belekötöttetek hogy hol vannak az adatai. Hát itt.
Megvannak adva hol publikált, hol tanított stb. mindent meglehet találni, és utána nézni. A kiadványok címei amiben szerepel, az előadásai, a cikke MINDEN, leellenőrizhető.
Tehát meg van adva amibe mindig beleköttök:
-magyar oldal
-külföldi
-interjú vele hogy létező személy
-hivatalos tudomány embere
-több évtizednyi munka az egyetemen, tehát tapasztalt
-a hivatalos adatai, publikációi különböző tudományos újságokban, szóval simán le lehet ellenőrizni
De kíváncsi vagyok megint milyen kibúvók lesznek :)
Üdv, George Adamski
Direkt belinkeltem a referenciákat, hogy ne azzal kezdődjön a vita, hogy hol vannak.
Az utolsó a legfontosabb, mert korábban nem hitték el hogy ő egy létező személy ( ezért linkeltem live videót), valamint hogy tényleg a tudomány embere. Amit linkeltem ott van róla minden személyes adat, valamint a publikációi pontos feltüntetései is, hogy mely tudományos szakfolyóiratokba írt és hogy miről. :)
Azt is fontos megjegyezni, hogy a könyve megjelenése előtt fel lett töltve már ez a dokumentum 1 évvel.
A tudománynak az a lényeg, hogy mindenre ráhúzza a saját ostoba elméleteit.Teljesen összemosnak mindent.
Ki akarják sajátítani a kormányok maguknak az alien kapcsolatokat, így úgy állítatják be a tudósokkal a nép előtt, hogy ez minden csak nem UFÓ elrablás.
Az alvásparalízishez természetesen nem fogható az eltérítés, ami után implantátum marad az orrban, lábba, kézbe és furcsa hegek maradnak. Alvásparalízis után nem lesz beültetése senkinek sem !
Grielean:
Részben azért is tettem fel a kérdést, mert sokan azon vannak hogy a kettő ugyanaz. DE NEM!
Most azt írod, hogy ettől függetlenül em hitelesít semmilyen elrablásos sztorit. 1. Mi hitelesítené? 2. Ha nem az és nem is alvásparalízis, akkor micsoda?
Hogy mi hitelesítené? Pl amit a múltkor is ígértél, hogy olyan eseményeket is tudsz mutatni, amikor konkrét fizikai elváltozások történtek az emberek szervezetében.
Ha ilyenek valóban történtek, amit esetleg orvosszakértők is megerősítettek, hogy az elváltozás nem tudható be valami földi technológiának, az elég jó kiindulópont lenne.
"Hogy mi hitelesítené? Pl amit a múltkor is ígértél, hogy olyan eseményeket is tudsz mutatni, amikor konkrét fizikai elváltozások történtek az emberek szervezetében.
Ha ilyenek valóban történtek, amit esetleg orvosszakértők is megerősítettek, hogy az elváltozás nem tudható be valami földi technológiának, az elég jó kiindulópont lenne."
Itt a Cash-Landrum eset ahol az általuk látott UFO-ból valamilyen sugár csapódott beléjük, és a két nőt utána égési sebekkel, hányingerrel és hasmenéssel vitték be a kórházba . Tessék itt van az összes mellékhatás amit tapasztaltak és az orvosi vizsgálatok :
Ez már elég jó kiindulópont ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!