E. T. idegen elrablás nem egyenlő az alvásparalízissel! A tudomány embere is ezt állítja! Mit gondolsz?
Úgy látom sokan azt gondolják, hogy az idegen elrablások valójában csak alvásparalízisek.
Két részre szedném a kérdést:
1.) Miért lenne ugyanaz a leírások alapján egy és ugyanaz a két dolog, mikor eltérnek egymástól?
2.) A professzor állítása.
Tehát:
1.)
Nekem és még sok embernek volt alvásparalízise, mégsem láttam sosem földönkívülieket és nem is vízionáltam hogy elraboltak, meg hogy kísérleteztek rajtam. Pontosabban egyszer minden ember életében eljön az, hogy legalább egyszer alvásparalízise van.
Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig:
Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha ( nem mindig!) talán árnyakat, vagy emberi alak szerű figurákat látsz magad körül.
És ennyi, ki is merült a hasonlóság.
Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi.
Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, látod is a körülötted lévőket színtisztán nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda. Aki meg nem tudja, akkor nincs is megfelelő információ birtokában és fölösleges is tovább olvasnia a kérdést.
Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról nagyon sok esetben. De tegyük föl az autóban elalszol és pont akkor van: katasztrofális balesetet szenvednél rögtön...
És most a 2.)
És hogy ki állítja még ezt, hogy a kettőt külön lehet választani? Egy kanadai professzor,Don Crosbie Donderi. 47 éven keresztül tanított az egyetemi katedrán.
MAGYAR INTERJÚ:
Aki rinyál ismét azért, mert hogy ez magyar oldal, tessék, itt van egy külföldin is:
Aki úgy gondolja, hogy az úr nevét piszkolják be az álhírrel , mint ahogy látom sok kérdésnél ez vetődik fel,/ vagy hogy nem is létező személy, itt egy videó is vele:
Ha nem ad ki könyvet abba köttök bele, hogy eddig miért nem adott ki és miért nem publikált, amikor meg kiadott mittomén 6-ot, akkor meg abba hogy a pénzért adta ki meg üzletért! xD
Tudom, hogy régen már volt egyszer a kérdés abba is belekötöttetek hogy hol vannak az adatai. Hát itt.
Megvannak adva hol publikált, hol tanított stb. mindent meglehet találni, és utána nézni. A kiadványok címei amiben szerepel, az előadásai, a cikke MINDEN, leellenőrizhető.
Tehát meg van adva amibe mindig beleköttök:
-magyar oldal
-külföldi
-interjú vele hogy létező személy
-hivatalos tudomány embere
-több évtizednyi munka az egyetemen, tehát tapasztalt
-a hivatalos adatai, publikációi különböző tudományos újságokban, szóval simán le lehet ellenőrizni
De kíváncsi vagyok megint milyen kibúvók lesznek :)
Üdv, George Adamski
"Nem azt mondják, hogy tuti nem vasból áll. Túlnyomó részt vasból áll és vasoxidnak tűnik. Ezután feltételezik ha vas, nem rendelkezik olyan szerkezettel amilyennel kéne."
Na jó, de a vasnak is sokféle oxidja ismert már. Mire alapozzák, hogy ez valami olyan vas-oxid, aminek nem kéne, hogy létezzen?
"1.) Kinézem, hogy a szinkront félrefordították szám terén, a mostani discovery/nat geo filmeknél is megesik ahogy észrevettem
2.) Ha nem, akkor lehet az AKKOR ISMERT ennyi. A film legalább 20 éves.
Anyagot mond, nem vegyületet!"
Az feltűnt, hogy nem mai film, már csak a régi TV2 logóból is :)
Viszont azt mondja, hogy létező anyagok, nem jelenleg ismert anyagok, nem? Bocsi, ha tévednék, de nem kerestem most vissza.
Amúgy az, hogy anyagot mond, az jelenleg lényegtelen. A vegyületek is alkothatnak anyagokat, az elemek is, így a számok nagyságrendileg nem igazán változnak.
"Mivel orvos, így gondolom sok hasonlót távolított már el és sok műtétje volt. Ezért már mindenféle kinézetű és anyagú tárgyat látott. Mondja is " Nem hasonlít azokra a tárgyakra amelyeket már kioperált". Tehát nem tudja mihez hasonlítani."
Épp ezzel van bajom. Hogy miért ne tudná mihez hasonlítani, amikor ránézésre semmiben sem különbözik egy régóta a szervezetben oxidálódó fémszilánktól?
"Nem hiszem hogy egy neves egyetem egy ufó propaganda filmhez adná a nevét."
Sose lehet tudni. Lehet, hogy csak az ingyenreklám kedvéért vállalták. Én el tudom képzelni.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, de ugyanúgy a tiéd is, hogy szerinted meg nem adná a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!