E. T. idegen elrablás nem egyenlő az alvásparalízissel! A tudomány embere is ezt állítja! Mit gondolsz?
Úgy látom sokan azt gondolják, hogy az idegen elrablások valójában csak alvásparalízisek.
Két részre szedném a kérdést:
1.) Miért lenne ugyanaz a leírások alapján egy és ugyanaz a két dolog, mikor eltérnek egymástól?
2.) A professzor állítása.
Tehát:
1.)
Nekem és még sok embernek volt alvásparalízise, mégsem láttam sosem földönkívülieket és nem is vízionáltam hogy elraboltak, meg hogy kísérleteztek rajtam. Pontosabban egyszer minden ember életében eljön az, hogy legalább egyszer alvásparalízise van.
Tény, hogy bizonyos pontig az elrablásos eset hasonlít az alvásparalízishez, nézzük meddig:
Ha alvásparalízised van nem tudsz mozogni. Néha ( nem mindig!) talán árnyakat, vagy emberi alak szerű figurákat látsz magad körül.
És ennyi, ki is merült a hasonlóság.
Ha alvásparalízised van akkor elmúlik pár perc alatt és ennyi, nem történik semmi.
Elrablásos esetnél viszont tovább folytatódik a dolog sokkal, látod is a körülötted lévőket színtisztán nagyon sok dolog történik. Aki ismeri az elrablásos eseteket úgyis tudja hogy micsoda. Aki meg nem tudja, akkor nincs is megfelelő információ birtokában és fölösleges is tovább olvasnia a kérdést.
Ja és még valami: alvási paralízised nem lehet kocsivezetés közben vagy úgy hogy ébren vagy. Mégis számoltak be így elrablásról nagyon sok esetben. De tegyük föl az autóban elalszol és pont akkor van: katasztrofális balesetet szenvednél rögtön...
És most a 2.)
És hogy ki állítja még ezt, hogy a kettőt külön lehet választani? Egy kanadai professzor,Don Crosbie Donderi. 47 éven keresztül tanított az egyetemi katedrán.
MAGYAR INTERJÚ:
Aki rinyál ismét azért, mert hogy ez magyar oldal, tessék, itt van egy külföldin is:
Aki úgy gondolja, hogy az úr nevét piszkolják be az álhírrel , mint ahogy látom sok kérdésnél ez vetődik fel,/ vagy hogy nem is létező személy, itt egy videó is vele:
Ha nem ad ki könyvet abba köttök bele, hogy eddig miért nem adott ki és miért nem publikált, amikor meg kiadott mittomén 6-ot, akkor meg abba hogy a pénzért adta ki meg üzletért! xD
Tudom, hogy régen már volt egyszer a kérdés abba is belekötöttetek hogy hol vannak az adatai. Hát itt.
Megvannak adva hol publikált, hol tanított stb. mindent meglehet találni, és utána nézni. A kiadványok címei amiben szerepel, az előadásai, a cikke MINDEN, leellenőrizhető.
Tehát meg van adva amibe mindig beleköttök:
-magyar oldal
-külföldi
-interjú vele hogy létező személy
-hivatalos tudomány embere
-több évtizednyi munka az egyetemen, tehát tapasztalt
-a hivatalos adatai, publikációi különböző tudományos újságokban, szóval simán le lehet ellenőrizni
De kíváncsi vagyok megint milyen kibúvók lesznek :)
Üdv, George Adamski
Elindultunk egy jóféle irányba, de még nem sikerült teljességében értelmezned a korábbi mondatom: "...az elváltozás nem tudható be valami földi technológiának..."
Ha a fentebbi kritériumnak megfelelne az esemény, akkor magától értetődő lenne a dolog, hogy az eset megtörtént. Így viszont már közel sem annyira egyértelmű.
Néhány mondatra felhívnám a figyelmed a cikkből:
"When she touched the car's dashboard, Vickie Landrum's hand pressed into the softened vinyl, leaving an imprint that was evident weeks later. Investigators cited this handprint as proof of the witnesses' account; however, no photograph of the alleged handprint exists."
"However, Brad Sparks contends that, although the symptoms were somewhat similar to those caused by ionizing radiation, the rapidity of onset was only consistent with a massive dose that would have meant certain death in a few days. Since all of the victims lived for years after the incident, Sparks suggests the cause of the symptoms was some kind of chemical contamination, presumably by an aerosol."
Gondold végig logikusan! Semmi más nincs, csak a két nő sztorija (meg ott volt a kisgyerek is, de őt már csak egy kihallgatás kapcsán említik - viszont a kihallgatást a legkevésbé sem részletezik), meg hogy rosszul lettek. De a rosszullét nem származtatható a feltételezett ionizációs sugártól, és bizonyíték megint nincs.
Nos, az alvásparalízis közben nem mindenkinél jelentkeznek a hallucinációk. az alvásparalizis legfeljebb egy-két percig tart. Az érintett
a szemén kívül egy izmát sem tudja
megmozdítani, jellemzők: félelemérzet, hallucinációk, testen kívüli élmény, ennek ellenére biztosan nem tudhatjuk, hogy az alvásparalizis áll mindegyik UFO-elrablás mögött de nyilván vannak esetek, amikor az alvásparalizis áll az UFO-elrablások mögött. "de nem mindegyik esetben" csak gondolj bele, majdnem mindegyik UFO-elrablás Éjszaka történt az érintettek gyakran állítják, hogy képtelenek voltak megmozdulni fura fényjelenségeket észleltek. gyakran számolnak be testen kívüli élményeikről. az meg nyilván gyanús, hogy egyik orvos sem észlelt idegen elváltozást,beavatkozást bármilyen eltérést ezeknél az embereknél. Üdv, Jigsaw egy válaszadó
0:50:40.-től nézd 0:57:00-ig
Azért linkelem ezt a videót mert szinkronos.
http://www.youtube.com/watch?v=HAZXzFvSezw
Kutatók és laborok neve megadva a filmben az említett időpont között. Elemzés megtörtént tudományosan. Akkor meg?
De ha bírod a keresőbe szépen az alien implants-ot, biztos találsz még egy s mást, persze bele akadhatsz gagyi videókba is, de direkt azért linkeltem ezt, mert ebben egyértelműen kiderülnek az eredmények.
végre egy jókérdés tőled...adamski, monm hogy fejlődsz már!
szóval a fentebb említett úriember, a kopasz doktor, hírneves ember.és itt pont, van egy élete amit tudományosan elért, és van a hobbija, ami később a melójával is összekapcsolódott.
nos ő is, mint sok híres tudós, exopolitika szakértő...
gondolom innen nem kell tovább írnom, de azért írok pár sort, mert lehet vki nem olvasta régebben mikor kifejtettem néhány ufo kérdésnél, h mi is ez valójában...
szóval ez egy társulat, vagy társaság, hasonló mint a szcientológia, de mégis más .
más , mert nem annyira vallás alapú mozgalom, hanem inkább lobbi, ami az ufo téma népszerűsítését tűzte ki célul, és ezt nyíltan hangoztatják is.
meg azt is h tagjaik közt jó néhány olyan szakember vagy politikus van, aki az utóbbi időben olyan nagy bejelentést tett, h mégis vannak ufok, és azok röpködnek az égen.
a társaság háttér indítékáról még nem pontosak a hírek, de egyfajta scifi tömörülés.
ami tervbe vette, h hatalmas pénzek árán, de közelebb hozzák az ufo, és idegen témát az emberekhez.
azzal a sok pénzzel, ami ez mögött van, rengeteg politikust, 3 betűs félkatonai szervezet haldokló vezetőjét a halálos ágyán felismerhetjük.
alapítóik közt, holivudi producerek, rendezők, scifi írók, és filmesek vannak, na meg sok egyéb ember aki sok pénzt mozgat meg.
elsőre semmi másnak nem tűnik mint egyszerű marketing, népszerűsítik ezt a témát, és ezt nem is tagadják, rengeteg interjúban olvastam h külön erőltetik is ezt a társaságon belül, bár vannak irányvonalak, amik mostanában teljesen mást irányt képviselnek ezzel kapcsolatban.
szóval, adamski, igen ő egy létező ember, doktor meg miegymás, de őt mint sok más embert, megnyerték egy bizonyos pozicióra, és eljátszatják vele a szerepét, ha már a pénz kell neki.
szóval kutatási és érdeklődési körének irányvonala, erősen afelé mutat,h mit szabnak meg neki.
röviden ennyit a témáról...:)
Na nézzük a fickó bizonyítékait:
"Every one of the people involved saw a close up of a UFO. Everyone of the people had missing time they could not account for, a period of an hour or more, maybe even two or three hours. After the initial sighting, they ended up driving down a road not knowing how they got there. In several other cases, people saw the UFO as well. Some of these people wound up with scars they could not explain."
Remek, kitalálnak valami sztorit, és veszik a fáradságot, hogy leellenőrizzék a többi ilyen jellegű sztorit és kitalálnak valami konzisztens beszámolót. Ez hol bizonyíték?
"Q. Just because we don’t always know what’s seen on these types of tapes doesn’t mean that’s proof that it’s extraterrestrial."
"No, but what else is it? "
Nem is tudom, meteorológiai ballon, műhold, kísérleti katonai repülő, polgári repülő, madár, fotóbolt, lehetne még sorolni...
A nagy trükkje az a fickónak, hogy semmi konkrétumot nem mond, semmi megfoghatót, "majd a könyvben". Szerintem vagy kicsit zakkant az ürge (Behe is ért a nukleinsavkémiához, mégse teljesen százas), vagy szándékosan akar egy kis plusz profithoz nyúlni az ufózással.
"0:50:40.-től nézd 0:57:00-ig
Azért linkelem ezt a videót mert szinkronos. "
Nincs nagyon kedvem hét percen át nézni valami ufós videót, leírnád, hogy mi volt ez a cucc, konkrétan ki és mikor operálta ki, stb?
A legtöbb ilyen esetben semmi olyan nincs az állítólagos áldozatokban, ami akár csak távolról is emlékeztetne valami mikrochip-re vagy jeladóra. Inkább tűnnek üvegszilánknak, valamilyen aprócska fémdarabnak, ami akár észrevétlenül is az emberbe kerülhet. Most nézzük meg pl. ezt:
Hát igen, tiszta American Horror Story.
#15-ös köszi a kommentet.
Tudom jól mi az exopolitika, ismerem tökéletesen.
Tudnád-e egy hiteles linkkel alátámasztani azt, hogy ő is benne van-e exopolitikai körökben?
Semmit nem találtam én egyenlőre. Persze ettől függetlenül az írása hiteles lehet, ez olyan mintha egy említett filmrendező filmjét vacakolnánk le, mert hogy exopolitikában is mozog.
#16-os
"Remek, kitalálnak valami sztorit."
Na már megint jön ez a kitalálósdi. Az eltérítés egy globális jelenség és probléma, egymástól független emberek mondják el ugyanazt. Régen nem ment olyan gyorsan az információ áradat és mégis kontinenstől függetlenül sok ember ugyanarról számolt be, pedig nem tudhattak egymás tapasztalatairól, és még hasznuk sem származik belőle. Kivéve az hogy kirúgják az állásából ha elmondja hogy biztos alienek rabolták el.
"hogy semmi konkrétumot nem mond, semmi megfoghatót, "majd a könyvben""
Kiderült ha elolvassuk, előre nem írhatjuk le hogy semmi konkrétat nem mond. Mivel a tudomány embere, így biztos jól le is vezeti, hogy miért gondolja azt amit. Ő maga is elmondta az interjúban, hogy külön lehet választani az alvási paralízist ezektől az esetektől.
"kicsit zakkant az ürge"
Erősen kétlem.
Attól mert valaki az idegenekkel kapcsolatban publikál, és mellette is áll ki, nem kell rögtön megbélyegezni ilyen jelzőkkel.
A videóban is labilisnak néz ki teljesen és úgy is beszél.
"Nincs nagyon kedvem hét percen át nézni valami ufós videót,"
......................Hát most ezen kiakadjak vagy ne? Ez azért vicc.
"leírnád, hogy mi volt ez a cucc, konkrétan ki és mikor operálta"
Kioperáltak az emberből egy apró kis tárgyat, egy doktor a csapatával a kórházban, amit aztán hivatalos laboratóriumban leellenőriztek hivatalos tudósokkal hála az ottani gépek segítségével, nem tudták beazonosítani semmivel sem.
Gondolom azért annyira nem hülye a gép, hogy nem ismeri fel a fémet, üvegszilánkot stb. De nem értem miért nem lehetett 7 percet megnézni, mikor az a lényeg. Akkor így miről is beszélünk?
"mégis kontinenstől függetlenül sok ember ugyanarról számolt be, pedig nem tudhattak egymás tapasztalatairól, és még hasznuk sem származik belőle. "
Akkoriban is voltak információt közvetítő csatornák, volt tévé, rádió, újság, terjedhettek ezek az események pletyka szinten is. Hogy mi hasznuk van belőle? Nem feltétlenül anyagi haszon, az ember hajlamos kitalálni dolgokat, hogy sütkérezhessen a dicsfényben.
"Kiderült ha elolvassuk, előre nem írhatjuk le hogy semmi konkrétat nem mond"
Igen, én is pontosan ezt mondtam, nem ír le előre semmi konkrétumot, "majd a könvyben". Így jobban megéri neki, több pénz származik belőle.
"Ő maga is elmondta az interjúban, hogy külön lehet választani az alvási paralízist ezektől az esetektől. "
Az alvási paralízis szerintem sem minden esetben magyarázat, de sok esetben lehet. És tulajdonképpen a fickó is ezt mondja, csak ő a többi magyarázat alatt alienekre gondol, én meg simán haszonleső emberekre.
"......Hát most ezen kiakadjak vagy ne? Ez azért vicc. "
Kiakadhatsz, de tök fölösleges, leírod fél perc alatt, elolvasom 10 másodperc alatt és jobban jár mindenki.
"Gondolom azért annyira nem hülye a gép, hogy nem ismeri fel a fémet, üvegszilánkot stb. De nem értem miért nem lehetett 7 percet megnézni, mikor az a lényeg. Akkor így miről is beszélünk?"
Remek, már csak valami konkrétum kéne, hogy hol is történt mindez, kik végezték a kísérleteket,és a többi.
Hát engem nem győzött meg.
A diploma és szakterület nem jelenti azt, hogy az illető nem tud meghülyülni.
Amúgy lehet simán csak alkesz vagy kokainos.
Stephen King is az volt, de ő legalább jó könyvekbe vezette le ezt a feszültségét, és nem valósnak akarta eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!