Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az éjjeli UFO-s elrablást...

Evele123 kérdése:

Az éjjeli UFO-s elrablást hogyan lehet megkülönböztetni az alvási paralízistől? (Élménybeszámolóval részletezve)

Figyelt kérdés

Egy több évvel ezelőtti élményem volt az, hogy éjjel arra eszméltem fel, mintha egy hatalmas vakítóan fehér fénysugárral beszkenneltek volna. Utána éreztem, hogy nem tudok megmozdulni. Lassan felemelkedtem az ágyamról, átsuhantam a falon, mintha ott se lett volna. Láttam egy ezüstszürke repülő csészealjat lebegni, abból jött ki egy sárgás-fehéres sugárnyaláb, ami szívott befelé. Amikor beértem az ufóba, filmszakadás lett, semmire nem emlékszem. A következő dolog, amikor ismét képbe kerültem, hogy a sugárnyalábban ismét áthaladok a falon, be az ágyamba. A takaró alattam volt, nem pedig rajtam...

Az a baj, hogy egyedül voltam az albérletben és senki sem tudná megmondani, hogy mi is történt velem.

Ja, érkezés után gondolati úton azt közölték velem, hogy ők a "magas szőkék" voltak az Orion-csillagképből.

Ne trollkodjatok! 30 éves józan életű srác vagyok, nem alkoholizálok, nem drogozok, nem gyógyszerezek, komoly válaszokat várok.

2013. nov. 13. 07:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

egyszerűen az alvásparalízis közvetlenül

elalvás előtt, vagy felébredéskor jelentkezik,

és legfeljebb egy-két percig tart. Az érintett

a szemén kívül egy izmát sem tudja

megmozdítani, így még beszélni sem tud.

Gyakran kíséri félelemérzet, társulhatnak

hozzá hallucinációk (lidércnyomás), Az UFÓ elrablások legtöbbjük figyelem felkeltés Önreklámozás médiában való szereplés. Üdv, Jigsaw Hivatásos szkeptikus és kételkedő.

2013. nov. 13. 08:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az alvásparalízisre utal gondolom nem képzeled, az hogy földönkívüliek akartak el rabolni. téged, a leírtakat-ért nem tartalak

hülyének, mert teljesen reálisnak tartom amit leírtál: hallucinációk,mozgásképtelenség testen kívüli élmény stb. egyszer nekem is volt ilyen élményem kivéve a hallucinációkat. lehet hogy sok hülye azért képzeli azt hogy a földönkívüliek elrabolták őket. hiába akarod, őket meggyőzni az ellenkezőjéről.

2013. nov. 13. 09:01
 3/13 anonim válasza:
Ugyanez a sztori hangzott el hétfőn, egy népszerű reggeli rádióműsorban. Ott említették, hogy ezt ki lehet vizsgáltatni. Tehát javaslom, hogy menj el egy orvoshoz, hogy megtudd, erről van e szó.
2013. nov. 13. 09:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Én a mai napig nem tudtam eldönteni, mi lehetett ez, régóta érlelődik bennem ez az egész...
2013. nov. 13. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:

egyes-válaszoló teljesen logikusan érvel szerintem is

alvásparalízis volt.

2013. nov. 13. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy álmodtad?

"A takaró alattam volt, nem pedig rajtam... "

Álmodban lerúgtad és magad alá gyűrted a takarót.

2013. nov. 13. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy alvási paralízis van, éjjeli UFÓ rablás meg nincs :)
2013. nov. 13. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt többször is alvásparalízisem. De végig tudtam közben, hogy az alvásparalízis (mármint először még nem, mert akkor nem ismertem ezt a fogalmat). Annyi történt, hogy sötét volt és nem tudtam mozgatni a testemet, kicsit olyan volt, mintha nem is a testemben lettem volna. "Visszamentem" a testemben, megszereztem az irányítást fölötte és kinyitottam a szemem. Igazából ennyi volt. Az ufók eszembe sem jutottak közben.
2013. nov. 13. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nyugodtan és békésen szoktam aludni, immár 45 éve, viszont pont a múlt héten volt egy olyan felkavaró álmom, hogy nem is mertem utána aludni.

Hogy mi, nem részletezem, mert már nekem is homály, és szerintem nem is lényeges. A lényeg az, hogy álmomban tudtam, csak akkor menekülök, ha felébredek, és felébredtem, de nem tudtam mozogni, és visszaaludtam, és újból felébredtem és akkor tudtam, hogy az első felébredésem nem valós volt, csak az álmom része. Rémisztő volt.

És háton aludtam, amit nem szoktam, és úgy olvastam, hogy a legtöbb alvásparalízises eset háton aludva következik be.

Még most sem tudom eldönteni igazából, hogy az első felébredésem valós volt-e vagy sem. Ufók-ban, egyéb hülyeségben nem hiszek, de nem is akarom újra átélni azt az álmot.

45N

2013. nov. 13. 19:02
 10/13 freddy.krueger válasza:
Az éjjeli elrablásnál találhatsz dulakodásra utalò nyomokat..
2013. nov. 13. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!