Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az éjjeli UFO-s elrablást...

Evele123 kérdése:

Az éjjeli UFO-s elrablást hogyan lehet megkülönböztetni az alvási paralízistől? (Élménybeszámolóval részletezve)

Figyelt kérdés

Egy több évvel ezelőtti élményem volt az, hogy éjjel arra eszméltem fel, mintha egy hatalmas vakítóan fehér fénysugárral beszkenneltek volna. Utána éreztem, hogy nem tudok megmozdulni. Lassan felemelkedtem az ágyamról, átsuhantam a falon, mintha ott se lett volna. Láttam egy ezüstszürke repülő csészealjat lebegni, abból jött ki egy sárgás-fehéres sugárnyaláb, ami szívott befelé. Amikor beértem az ufóba, filmszakadás lett, semmire nem emlékszem. A következő dolog, amikor ismét képbe kerültem, hogy a sugárnyalábban ismét áthaladok a falon, be az ágyamba. A takaró alattam volt, nem pedig rajtam...

Az a baj, hogy egyedül voltam az albérletben és senki sem tudná megmondani, hogy mi is történt velem.

Ja, érkezés után gondolati úton azt közölték velem, hogy ők a "magas szőkék" voltak az Orion-csillagképből.

Ne trollkodjatok! 30 éves józan életű srác vagyok, nem alkoholizálok, nem drogozok, nem gyógyszerezek, komoly válaszokat várok.

2013. nov. 13. 07:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy neked elrablásos élményed volt-e vagy csak alvásparalízised volt, azt nem tudom.

Viszont a többieknek nincs igaza, egyáltalán nem ugyanaz a kettő, hiába is próbálják belemagyarázni.

Majd teszek fel erről kérdést is.

Üdv, George Adamski

2013. nov. 13. 20:32
 12/13 H.István válasza:
Egyiket sem tapasztaltam még, vagy nem emlékszem rá. Mindenesetre érdekes történet. Nem hiszem, hogy mindenki csak azért találna ki ilyen meséket, hogy aztán népszerű lehessen. Aki csak azért találja ki, az előbb utóbb belekavarodik a hazugságaiba. Szerintem olvasgass a témában, sok írás van a neten szerintem. Biztosan vannak szakértők is, érdemes megkeresni ezzel valaki olyat, aki ezzel foglalkozik. A szkeptikusokat nem értem viszont. Attól, hogy valamit ő nem látott, vagy nem tapasztalt meg, miért ne lehetne igaz? Az alvásparalízissel való magyarázat pedig körülbelül az a szint, mikor bizonyos nyilvánvaló dologra, történésre ráfogják, hogy összeesküvés-elmélet, mert azt könnyebb elhinni és nem kell megmagyarázni. Engem például érdekelne, hogy azóta érzel-e valami változást magadon. Gondolkozásban vagy esetleg valami különleges képességed lett-e?
2013. dec. 12. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Írtam erről egy kérdést kérdező:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5069..

Egy pszichológus már felfedezte, hogy nem egyenlő az alvásparalízissel és több ilyet átélő is megerősítette, hogy ők sosem láttak ufókat miközben ez volt nekik. A kettőt meg lehet különböztetni. A kérdésben minden adat meg van adva a férfi hitelességéről.

2013. dec. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!