Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki tud olyan dolgot...

Valaki tud olyan dolgot mondani ami igaz és nem humbuk az idegen lényekről? Mikor jönnek el? Honnan tudsz róla? Eddig miért nem jöttek el?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szkeptikus.

De azt hiszem, hogy nincs olyan igazi eredetre mutató jel, hogy az idegenek felvegyék velünk a kapcsolatot.

Miből gondolom ezt?

-onnan hogy eddig nem jöttek , talán a messzi jövőben de a mi életünkben és még sok emberi generáció után sem fognak ide érkezni, hacsak nem mi keressük meg őket és megyünk el hozzájuk.

-azért jutottam erre a következtetésre, mert bármit olvasunk vagy láttunk dokumentumfilmeket, vagy ufo videókat, tudjuk hogy hiába látjuk nincs globálisan elfogadva..

hiszen miért fogadnánk el, amikor nincsenek köztünk az E.t-ik.

2013. nov. 15. 17:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Több bizonyíték van rá és több létezésükre utaló jel van, mint bizonyíték az evolúcióra! Honnan veszed, hogy nincsenek közöttünk? Ha egy török, egy svéd, vagy kínai végig megy az utcán nem mutatkozik be mindenkinek, hogy milyen nációhoz tartozik! Nagyon sok időnek kell még eltelni ahhoz, hogy ezt egy átlagember felfogja! Évezredeken keresztül a keresztény isten dogmája uralta a világot. Nagyon nehezen értették meg az emberek, hogy nem a zsidó isten teremtette a világot. Igaz, haladunk visszafelé, úgy, hogy az igazi valóságot ennél sokkal nehezebb lesz elfogadtatni!
2013. nov. 15. 17:55
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

"Több bizonyíték van rá és több létezésükre utaló jel van, mint bizonyíték az evolúcióra!"

Ez nem igaz.

Szubjektív bizonyítékok léteznek, persze, hiszen valakinek elég éjszaka valami fényeset látni, és az már neki egy idegen űrhajó.

Objektíven tekintve az egyetlen dolog, ami igazolja, hogy kell léteznie idegeneknek, az a nagy számok törvénye.Gyakorlatilag lehetetlen, akkora térben, amit mi képesek vagyunk látni a műszereinkkel, ne legyen olyan hely, ahol kialakulhat az élet.

viszont ez még nem bizonyíték, mert az esély, hogy még sem létezik még egy élet kialakulására alkalmas hely, továbbra is fent áll.

De ezek persze csak az általunk ismert szén alapú életformákra vonatkoznak.ki tudja, hogy milyen bizarr biokémiával rendelkező élet létezhet.Amíg azonban.Nincs bizonyíték a kezünkben, nem jelenthető ki az idegenek létezése.

2013. nov. 15. 18:03
 3/16 anonim ***** válasza:
59%

kérdező egy nagyon egyszerű okfejtést és kérdést teszek fel, majd megválaszolod, ha elgondolkodtál rajta...

miért van az h állandóan csak videók és képek vannak(amik nagy része irtó rossz minőségű, hoax , tárgyi bizonyíték, sehol.

mutogatnak exopolitikai körök által pénzelt interjúkat, mint pl a hárombetűs félkatonai szervezet állítólagos vezetője, aki beteg, halálos ágyán tárja fel az igazságot, de van itt ex miniszter is...

semmi tudományos vizsgálat, kísérlet, semmi de semmi nem volt még ebben a tárgykörben.

mondani sok mindent lehet, szép képeket és videókat is lehet csinálni, de hús vér élő idegenek, és ufok nincsenek....vagyis az utóbbi van, mert újfajta katonai fejlesztések...és sokan ha látnak ilyet, azt hiszik E.T. eljött.

szóval, szerinted bizonyíték hiányában ki hiszi ezt el?

max az álmokat kergető kisgyerkek akik itt nap mint nap felteszik a szokásos kérdéseiket.

2013. nov. 15. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Már jönnek !

[link]

2013. nov. 15. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
ennek az oldalnak volt az a nagy beharangozója , h focimeccseken fekete csuklyás alakok tűntek fel...és az oldalt reklámozták...
2013. nov. 15. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Azok a szubjektív bizonyítékok pont olyan szubjektívek, mint az evolúciós elmélet bizonyítékai! A nagy számok törvénye igaz itt is! Annyira sokan mondják, hogy már igaz kell, hogy legyen! Egyetlen kézzelfogható bizonyítékot mondj, amit közönséges "fődihalandó" csak úgy megnézhet! Ha ufó van a kirakatban, akkor photoshop, ha csontváz, akkor ősember? Mert csak a kirakatban nézheted meg!
2013. nov. 15. 18:15
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Az legalább a kirakatban ott van.

Na de ki látott múzeumban kiállított idegent, vagy űrhajót?Arról csak képek készültek, amiket a mai számítógépekkel már egy általános iskolás is képes készíteni.Ha az evolúcióról csak képek készültek volna, és nem lehetne vizsgálni az élőlények közötti összefüggéseket, és ennek alapján felállítani egy fejlődési sort, akkor egy szót sem szólnék, de ez nem így van.

Egyébként az evolúció megfigyelhető jelenség.Például ha aranyhalakat teljes sötétségben tartanak, akkor néhány generáció után a szemük visszafejlődik.Ez alkalmazkodás az új környezethez, ergó evolúció.

2013. nov. 15. 19:47
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
A világegyetem olyan felfoghatatlanul nagy (egy átlagember még a mi galaxisunk méretét is képtelen elképzelni) hogy biztos kialakult máshol is értelmes élet . A Tejúton is a legóvatosabb becslések szerint több ezer intelligens civilizáció létezhet, ha ezeknek csak az 1% képes az űrutazásra még az is rengeteg faj . Azért azt ne felejtsétek el, hogy kozmikus mértékkel a mi Földünk még nagyon fiatalnak számít . Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valahol kifejlődött egy (vagy akár több) szupercivilizáció, ami képes lehet elhagyni a saját naprendszerét vagy galaxisát ?! Miért vagyunk olyan önteltek, hogy azt hisszük mi létezhetünk csak a világban ?
2013. nov. 15. 20:23
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem kérdőjelezem meg a nagy számok rendszerét.

De valahogy elcsüggedtem és sajnos értelmet kellet keresnem arra hogy ezek a E.T-ik valahol léteznek-e.

Nagyon régóta kutatok, olvasok és vizsgálódok.

Sok fajta dolgot olvastam már voltak olyanok amik nagyon érdekesek voltak, és az eredeteire kerestem, hogy igaz-e lehet. Sajnos néha-néha olyan közvetítésben találtam az információkat amik azt bizonygatták hogy ez akár igaz is lehet, hiszen x-dolgok egyeznek.

De persze ez nem jelenti azt hogy igaz is.

Itt gondolok, egy fizikus interjújáról aki azt mondta hogy a Hirosimában ledobott atombombának akkora ereje volt hogy más dimenziókban lyukat ütött, ahonnan lények jöttek át, több fajta több világból. ( erre természetesen utána olvasgattam különös lényeknek, hogy még is mik lehetnek ezek a lények. ) a fizikus még annyit mondott: ezek a lények eltűntek a földön álcázzák magukat kárt tesznek, valamelyikük segít nekünk... Sajnos jobban nem igazán tért ki a tényekre. - Tehát utána olvastam valamilyen lényeknek, Persze nem a csukakabrára gondoltam, de sajnos nem igazán találtam semmit, viszont olvastam más forrásokból is hogy lényeket láttak hirosimában. Vagy ott van az a tény hogy egy atombomba a téren lyukat hűthet-e?

-sajnos nem tudom!!!!

itt befejezném ezt a elmélkedésemet.

-Na szóval, igen nem hinnék el ha látnak, kézzel fogható E.T-kellene! Viszont még akkor sem hinné el az emberiség, itt az idegeneknek olyan dolgot kell tenniük ami konkrétabb egy-egyszeres leszállásnál, egy beszélgetésnél egy idegen lénynél. tömegesen vagy olyan konkrét jelenéssel kell eljönniük amit ők maguk bizonyítják azt hogy ők más világból , bolygóról, vagy akárhonnan is jönnek.

Nagyon szeretném tudni, hogy mi lehet oda kint, amit még nem ismerünk.

Valamelyikőtök említette, hogy lehet hogy köztünk vannak, erre írtam a hirosimásat is.

Azt akarom mondani ha köztünk vannak akkor vagy egy földalatti bázison, vagy pedig emberi alakban vagy tudom is én jól rejtőzve, de miért nem hallunk róluk, kellene hogy haljunk róluk, vagy nem?

..

2013. nov. 15. 20:27
 10/16 anonim válasza:

1 bizonyíték kell?

Léteznek. Ha egy kicsit is értelmes vagy és értesz a biológiához akkor tudnod kell hogy több mint valószínű hogy léteznek idegen lények. Nem valószínű hogy csak ezen a porfészken alakult ki élet, viszont a mai technikák még nem elég fejlettek ahhoz hogy kapcsolatot létesíthessünk velük.

Annyi galaxis van szted máshol nem élhetnek hozzánk hasonló lények?

2013. nov. 15. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!