Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki tud olyan dolgot...

Valaki tud olyan dolgot mondani ami igaz és nem humbuk az idegen lényekről? Mikor jönnek el? Honnan tudsz róla? Eddig miért nem jöttek el?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szkeptikus.

De azt hiszem, hogy nincs olyan igazi eredetre mutató jel, hogy az idegenek felvegyék velünk a kapcsolatot.

Miből gondolom ezt?

-onnan hogy eddig nem jöttek , talán a messzi jövőben de a mi életünkben és még sok emberi generáció után sem fognak ide érkezni, hacsak nem mi keressük meg őket és megyünk el hozzájuk.

-azért jutottam erre a következtetésre, mert bármit olvasunk vagy láttunk dokumentumfilmeket, vagy ufo videókat, tudjuk hogy hiába látjuk nincs globálisan elfogadva..

hiszen miért fogadnánk el, amikor nincsenek köztünk az E.t-ik.

2013. nov. 15. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

itt egy hasonlat, ami által lehet könnyebben megérti pár ember.

tételezzük fel, h mégis van intelligens élet rajtunk kívül...ez a hasonlat alapja.

szóval, te egy nagyon gazdag országban élő ember vagy.életedben minden megadatott, kitanultál sok mindent, több egyetemi végzettséged van, és egy értelmiségi munkát végzel ebben az országban...éled a nyugodt, kiegyensúlyozott, harmonikus életed...míg egy napon valami történik...telefonhívás, egy ismeretlen országjelű számmal a telefonban, te beleszólsz, és egy általad rég hallott nyelven(amit a szüleidtől ismertél csak nyelven, de sose nem tanultad meg) , valaki megszólal.

kerítesz egy tolmácsot, és felveszitek a kapcsolatot.

kiderül h távoli rokonságban vagytok, ő már rég keresett téged, kis családjával, egy nagyon rossz gazdasági helyzetű országban élnek, de a környezete annál szebb.

szóval ő megkeresett téged, felvette veled a kapcsolatot, és most rajtad a sor.

érzed lelked mélyén h hatalmas társadalmi, és intellektuális szakadék van köztetek, de hát mégis rokon, megszeretnéd ismerni, még akkor is ha a találkozás később rosszra fordulna, irigység, vagy bármi más ok miatt.

felszállsz a saját repülődre, elutazol az adott országba, ahol már az érkezésedet is úgy nézik, mintha egy király érkezett volna, pedig te csak egy átlag ember vagy abban az országban ahol élsz, mert ott mindenki jól él.

szóval kibérelsz egy helikoptert mert ahhoz vagy szokva h gyorsan tegyél meg távokat, de itt ebben az országban ez a leggyorsabb közlekedési eszköz, és felkeresed a rég nem látott rokont.

a találkozás pillanata mindkét félben izgalmat, hoz, de a szegényebb, és kicsit együgyübb rokon, szájtátva vár és szinte hódolattal nézi ahogy a helikopter földet ér, még a találkozást is megakarja örökíteni filmen és fényképekkel, de a feleségének csak nagyon régi és elavult gépe van ezért a felvételek nem sikerülnek túl jól, plussz a fényviszonyok a helikopter által felvert por miatt is kicsit rosszak és ez tovább rontja a fényképek minőségét.

majd beszélgettek, egy kicsit, te vagyis a a gazdagabb rokon mintha sajnálná, akarna is segíteni...ad újfajta technikai dolgokat, amit egyfajta ajándékként hozott, mert neki ez szinte már ősrégi, de a szegényebb rokonnak nagyon jól jön, náluk még csak épp most épül ki az áram hálózat, de már van holografikus kivető tv-je, ami nálatok már kiment a divatból de nála, még a fekete fehér tv van.

adsz még neki pár kütyüt, amit nem ismer, nem is tudja a működését, magyarázod neki,de nem tudja felfogni mi az.

de otthagyod neki.

lerajzolod h ti hol éltek, melyik városok vannak közel hozzátok, megnevezed ezeket, ő csak a térképen tudja megnézni...és csak álmodozhat h egyszer eljuthat oda.

a szegény rokon országa most van azon a szinten, h kezd repülőjáratokat indítani a te jólétben élő országodba, így felcsillan neki is a remény, h egyszer majd te látod őt vendégül.

de lassan menned kell.

a búcsú után nem marad más neki mint a fényképek, a tárgyi emlékek, és a benne élő találkozás élménye, ami élete végéig elkíséri.

gyerekeinek majd mutatja a régi, ütött kopott képeket,h egyszer egy hatalmas és intelligens rokonnal találkozott, aki egy hatalmas és jólétben lévő országból jött.

de fél is környezetének mutogatni azokat a dolgokat amiket kapott,mert irigyek az emberek, feljelentik a szerveknél, mert náluk ezek még nincsenek forgalomban, és a szervek ezeket kémeszközöknek néznék, ezért csak a szegény rokon szák családjának mutogatja ezeket.

2013. nov. 15. 23:37
 12/16 A kérdező kommentje:

ezt megértem, és értem a hasonlatodat .

De úgy gondolom, hogy ha eljönnének akkor globális bevezetés lenne minden ember számára az hogy kik ők, miért jöttek, mi a céljuk. Persze csak akkor ha békével jönnek.

-Nem akarok hazudni.

én is úgy vagyok vele hogy létezhetnek. Természetesen biztosan léteznek is valahol a galaxisunkban.

Biszont én egy olyanra gondolok amit én is láttam még 2 évvel ezelőtt az égen.

Egy hatalmas fénnyel rendelkező objektumot láttam ami a föld légkörével párhuzamosan ment, aztán megállt és függőlegesen elkezdet szállni felfelé, úgy hogy a fénye kb 1 perc alatt teljesen eltünt..

Fantasztikus élmény volt..

Persze sokan nem fognak hinni ebben. Nem is várom el.

De tudom hogy láttam.

2013. nov. 16. 06:35
 13/16 Evele123 ***** válasza:

Erre a köztünk élhetnek témához szólnék hozzá. Szerintem élnek közöttünk idegenek és teljesen emberi formát vettek fel,mert földönkívüli lélekkel élnek emberi testben. Egy korábbi témánál már említettem pár híres embert, akik utaltak erre a zenéikben. Akkor megszóltak páran, hogy a megszemélyesítésről és a művészi szabadságról hallottam-e valamit? Hát igen. És pont a "művészlélek" mond ilyeneket, hogy:

Ákos: Idelenn idegen; Láss bennem mást

Edda: Csillagúton jöttem

Ánges Vanilla: (A Gömb) Beteg a Föld

Unisex (Kósa Ivett): Nekem 2 Nap kel fel

Több nem jut eszembe.

2013. nov. 17. 14:22
 14/16 Szecsői Tibor ***** válasza:

#2 A nagy számok törvénye azt mondja ki kicsit pongyolán, hogy egy kísérletet _sokszor_ elvégezve az eredmények átlaga annál közelebb lesz a várható értékhez, minél többször végezzük el a kísérletet. És itt a _sok_ definíciója sem mindegy. Sokan használják ezt rosszul.

Egyébként egyetértek, nem az "ufós dolgot" akarom ezzel pártolni.

#8 igen, mutatnál egy hivatkozást ezekre a legóvatosabb becslésekre? Egyébként a gondolatmenet annyira nem idegen tőlem, én sem állítom, hogy az Univerzumban sehol máshol nem lehet technikai civilizáció (lásd SETI, Drake-egyenlet, ilyesmik), de ez a köztünk járnak/élnek/repkednek/rabolnak sci-fi.

Egyébként a Föld annyira nem számít fiatalnak. A Naprendszer cirka 4.5*10^9 éves, az Univerzum korára mostanában olyan 1.4*10^10 évet szoktak mondani. Teljesen összemérhető. Az emberi civilizáció persze már más tészta.

#13 Természetesen ezek teljesen hiteles források.

2013. nov. 18. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Ércsétekmármeg! Nincsenek ufók! A világegyetem milliárdnyi galaxisa közül itten fejlődött ki egyedül az élet! Mi vagyunk a világegyetem legfejlettebb lényei! Előttünk sem volt soha ilyen fejlett élet sehol, meg utánunkse nem lesz! Aki még nálunk is sokkal okosabb, az a pofesszorúr, aki tanított benneteket! Engemet is szerettem volna, hogy taníccson, de nem voltam elég okos!

Akkor még nem értettem, hogy tulajdonképpen ő a világegyetem mindenkori legnagyobb tudósa! Mostképzeljétek el, ha ez a soksok ufó mániás győzni fog! ki fogják deríteni, hogy nem pofesszorúr van a világegyetem csúcsán! Merthogy ők meg ufók, meg okosabbak! Nanemá!

Mikis nagyon okosok vagyunk, még a mezeipocokis, mert másutt még mezeipocok se nem van! Pofesszorúr, mióta isten sincsen, csak a temlpomba, itten kint még annál is nagyob! Ebbe bekle kell nyugodni és ne higgyetek a sokmillió dr5ogosnak, aki látta már, meg találkozott velük, mertazok mind ugyanabba a kocsmába rúgtak be a msrijojonától, meg eccerre mentek fotósoppozni a spangliscigikkel!

2013. nov. 18. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Bírom, amikor megy itt a dobálózás olyan fogalmakkal, mint nagy számok törvénye, de fingotok nincs, mit jelent, csak hallottátok valami filmben..

"A Tejúton is a legóvatosabb becslések szerint több ezer intelligens civilizáció létezhet, ha ezeknek csak az 1% képes az űrutazásra még az is rengeteg faj"

Igen? És mégis ki adta ezt a nagyon óvatos becslést? Feltételezem, hogy valami UFO hívő :)

"Azért azt ne felejtsétek el, hogy kozmikus mértékkel a mi Földünk még nagyon fiatalnak számít . Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valahol kifejlődött egy (vagy akár több) szupercivilizáció, ami képes lehet elhagyni a saját naprendszerét vagy galaxisát ?! Miért vagyunk olyan önteltek, hogy azt hisszük mi létezhetünk csak a világban ?"

Hallottál már a Fermi paradoxonról?

Persze a kérdés költői, nyilván nem hallottál róla, hiszen ez tudományos alapossággal elemzi a kérdéskört, te meg nem nagyon látsz tovább a paranormal.hu-nál.

Mindenesetre én javasolnám elolvasni:

[link]

2013. dec. 15. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!