Nem fura hogy olyan fogalmak, mint plazmahajtómű, térhajlítás, féregjáratokon történő utazás mára bekerült a tudományos fogalmak közé, és ilyen jellegű kísérleteket folytatnak az űrügynökségek?
20-30 éve kiröhögtek mindenkit, akit csak érdekelt a téma, vagyis a média olyan képet próbált meg festeni, ahol az ilyen érdeklődésű embereket nevetség tárgyává teszik.
Mit hozott az élet?
A tudomány pont ilyen vizsgálódási tárgykörökbe tolódik el, csak ez nem scifi, hanem a valóság.
Ezek a technikák nem egymásra épülő technikai jellegű infórmációkból keletkeztek, hanem a 80-90 években egyszer csak megjelentek a tudomány vizsgálódási területén.
Mint egyfajta "idegen lények" által átadott technológia.
Pár link, amit kikerestem a témában, aki szorgalmasabb találhat más érdekes dolgot is , főleg angol nyelvű oldalakon.
mágneses hajtómű
térhajlítás
térugrás
idegen hajtóművek
féregjáratok időutazás
vákumenergia
A térhajlításon évtizedek óta dolgoznak, de még egy ceruzát nem sikerült arrébb tenniük. Én nem nagyon bízom benne. Vagy lehetetlen, vagy valami nagy elméleti áttörés kell ahhoz, hogy megoldják.
A vákuumenergia meg hülyeség. Egely-vel meg csak lejáratod magad. Egy vicc az az ember. "Itt a leghatalmasabb dolog kb az írás feltalálása óta. Megmutatnám. De most inkább nem." Több százszori próbálkozásra sem tudja demonstrálni, hogy működik amit kitalált. Ezt hívják tudományos körökben úgy, hogy FAIL.
A mágneses hajtómű az működik. De ez nem is tartozik a lehetetlenségek közé. Miért lenne az?
"Ma is fantazmagóriának hangzanak a telepátia, telekinézis, asztrológia, dimenziókat átszelő interdimenzionális idegen lények vagy űrhajók esetei, azonban ezekre is a modern fizika fejlődésével fény derül és bekerülnek a tudomány közé."
És ezt rá lehet mondani a világon bármire. Alátámaszthatatlan, falszifikálhatatlan állítás.
Figyelj:
Ma is fantazmagóriának hangzanak a jne ibcewzubfeuwv zcrebzb, urewzub, unfeiwnfibnw, fwuefn undfe, nudfrnewzhfb, unfeiwnfin, azonban ezekre is a modern fizika fejlődésével fény derül és bekerülnek a tudomány közé.
Szóval aki nem hiszi, hogy a jne ibcewzubfeuwv zcrebzb valóság, az hülye.
(am próbáljátok meg hangosan kiolvasni ezeket a halandzsa szavakat, szerintem baromi viccesen hangzanak:)
Olyan cikket linkelni
amelyik aztán erre hivatkozik
enyhén szólva dőreség.
(Szerencsére, ezek kívül másikat nem nyitottam meg, de ez pont elég.)
A Wiki négydimenziós gömböt említ.
Itt álljunk csak meg!
Az egydimenziós gömb: a pont. (Kiterjedése nincs.)
A kétdimenziós: a kör.
A háromdimenziós: a gömb.
Negyedik dimenzióban mi? (Valószinüleg négydimenziós tórusz háromdimenzióban megjelenő alakja. [Ám a négydimenziós tórusz már nem "az a" tórusz, amit mi annak nevezünk.])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!