404 az eggyik törvény úgy szól hogy ne változtasd meg a múltat mert a hibáidból tanulsz tehát akkor létezik idő utazás nem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 06:55
1/28 A kérdező kommentje:
írnál még valamit a törvényekről mindent amit tudsz róla nagyon érdekel és megakarom őket tanulni.nem érdekel ha azt mondják kitaláció én akkor is betartom őket mert van értelme.
2011. febr. 25. 07:02
2/28 anonim válasza:
tágabb értelemben nem létezik az idő sem
ott nem így hívják,hogy időutazás,de létezikolyan, amivel a múltat meg lehetne változtatni,de nincs értelme a fentebb említett mondat szerint..
3/28 anonim válasza:
Pedig jó lenne ha lehetne, mert hiába okostojáskodnak, hogy a hibáinkból tanulunk, túl rövid ahhoz az élet, hogy ezt jószívvel megengedhessük magunknak.
4/28 anonim válasza:
"nem érdekel ha azt mondják kitaláció én akkor is betartom őket mert van értelme"
Tehát akkor megígéred, hogy nem fogod megváltoztatni a múltat?
Igazán rendes vagy!
Beszarok a röhögéstől, mennyi idióta! :D
5/28 anonim válasza:
Tele van agybetegekkel a világ..
6/28 anonim válasza:
Lényeg, hogy írhatsz magadról is:D.
7/28 anonim válasza:
És ennek mi köze az ufókhoz? :D
8/28 anonim válasza:
Igen, ezt biztosan állíthatom , hogy létezik idő utazás, persze én nem 404-vagyok, de tegnap beszélgettem erről 404-el.
10/28 attila6 válasza:
Időutazás?Persze,hogy létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!