Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Emberi és földönkívüli arcok...

Emberi és földönkívüli arcok a Marson?

Figyelt kérdés

Tudom!

Ez talán a milliomodik videó, de látottak egyértelműek.

Ha valaha volt civilizált élet a Marson, az jó régen lehetett. Talán több 100E éve.

Mi az esély arra, hogy felismerhető egy nagy méretű alkotás ennyi év után, vagy mennyi időnek kell eltelnie, hogy felismerhetetlenné váljon?

Link: [link]

2015. jan. 9. 20:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Mert az Evolúció már csak ilyen.

[link]

2015. jan. 16. 21:14
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, és az élet szélsőséges körülmények között is megtalálható. De a fejlődéséhez már optimális környezet kell.
2015. jan. 16. 21:17
 23/29 A kérdező kommentje:

3-4 milliárd éve nem igazán volt optimális az élet számára a föld sem.

Köztudott, hogy a Marson egykor volt folyékony víz, lényegesen magasabb átlag hőmérséklet, nagyobb légköri nyomás.

2015. jan. 16. 21:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem hol az összefüggés. Mindegy, nem koptatom tovább miattad feleslegesen a billentyűzetet:D
2015. jan. 16. 21:41
 25/29 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetett volna valamikor ott is optimális környezet? Ne abból induljunk ki, hogy mert sokak szerint nincsen semmi bizonyíték rá. Ezt az álláspontot több szempontból is fenntartással kell fogadni, és erre már a kérdező is utalt. Az embernek nem szabad a jelenből kiindulni, mert gondoljunk bele: mi lesz a mostani civilizációval mondjuk évmilliók múlva? A Marson vannak olyan dolgok bőven, amelyekből arra lehet következtetni, hogy nem volt mindig ilyen, mint most. Sok dolgot pedig szinte a szőnyeg alá söpörnek, amikkel pedig sokkal többet kéne foglalkozni.

A Vénusznál meg arra céloztam, hogy "nem biztos", hogy olyan, mint amit állítanak róla, tehát ez azt jelenti, hogy nem zárom ki a lehetőségét, nem pedig azt, hogy biztos, hogy nem olyan. A kettő nem ugyanaz.

2015. jan. 16. 21:46
 26/29 anonim ***** válasza:

"A Marson vannak olyan dolgok bőven, amelyekből arra lehet következtetni, hogy nem volt mindig ilyen"

Esetleg tanulmányoztad a bolygót? Vagy jártál is ott?:D

2015. jan. 16. 21:48
 27/29 A kérdező kommentje:

Vannak tudósok akik tanulmányozták!

Az internet bőven tartalmaz hiteles információkat egy melegebb folyékony vizet tartalmazó Marsról!

Rengeteg műholdképen találsz bizonyítékokat!

Kezd a NASA hivatalos oldalán.

2015. jan. 16. 22:05
 28/29 anonim ***** válasza:

Szerintem logikus az okfejtése a kérdezőnek.

Semmiképpen sem kizárható az elmélete.

Tény, hogy kicsi a valószínűsége, de nem kizárható.

Az élet kialakulásának elméletét még ennyi bizonyíték sem támassza alá. A nagy bumm, nagy reccs elméletek, meg egyenesen sci-fi-k ehhez képest, pedig neves tudósok támogatják. Nem a "plejjádokról és a hüllő lényekről" beszél.

Nekem ez egy reális elképzelés.

2015. jan. 18. 19:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Dehogynem támasztja, csak neked "sci-fi". [link]

Ezzel szemben civilizált marsi életre eddig kereken 0 bizonyíték van, minden lelet egyértelműen pareidolia, semmi más.

2015. jan. 18. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!