Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Emberi és földönkívüli arcok...

Emberi és földönkívüli arcok a Marson?

Figyelt kérdés

Tudom!

Ez talán a milliomodik videó, de látottak egyértelműek.

Ha valaha volt civilizált élet a Marson, az jó régen lehetett. Talán több 100E éve.

Mi az esély arra, hogy felismerhető egy nagy méretű alkotás ennyi év után, vagy mennyi időnek kell eltelnie, hogy felismerhetetlenné váljon?

Link: [link]

2015. jan. 9. 20:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Hogy egy elméletet elképzelhetőnek lehessen tartani, azért kell hogy legyen vmilyen alapja..

tehát ez az állítás :" Én nem tudom bizonyítani a létét, de egyelőre más sem tudja bizonyítani, hogy az állításom hamis. " értelmetlen, mert így bármit kitalálhatok és mondhatom rá hogy úgy van, és csak mert nem tudod cáfolni, lehetségesnek kellene tartanod... ez azért nem így működik.

A régi görög filozófusok korában még elfogadható volt, hogy kitaláltak mindefélét.. mert bár ma már szinte minden kitalációjukat megcáfoltuk, vagy nem tartjuk lehetségesnek, mégis ismerjük őket, mert anélkül az elmélkedés nélkül nem tartana ott a tudomány ahol most. De ez nem jelenti azt hogy ma már ez így van, ahhoz hogy egy elméletet elfogadhatónak tartsanak, kell egy egy erős alátámasztás...

Azok a dolgok amiket te leírtál meg nem egészen a te saját, alátámaszott elméleted, hanem mindenhonnét az interneten, tv-ben látott, összeolvasott dolgok... viszont ezeke nagyon sokszor nem megbízhatóak és nagyrészük alaptalan.

De az igazság az, hogy azt hiszel amit akarsz, a végén úgysem tudjuk bizonyítani... én jómagam úgy vagyok vele, hogy tökmind1 igaz-e vagy sem, úgy sem tudom meg soha

2015. jan. 15. 22:49
 12/29 A kérdező kommentje:

11. válaszírónak.

El kell hogy fogadjam a stabil lábakon álló érvelését, mivel nincs hiteles bizonyítékom.

Ennek ellenére tartom állításaimat és megpróbálom kissé alátámasztani.

[link]

[link]

Ez a két oldal szerintem hitelesen alátámasztja (feltételezi) azt a véleményemet, hogy a Marson kialakulhatott az élet. Akár hamarabb is mint a földön.

Egy fantázia rajz az élő Marsról:

[link]

Az élet kezdeti formái a Földre érkezhettek a Marsról:

[link]

A két bolygón szinte akár párhuzamosan is fejlődhetett az élet.

Ha a földön kialakulhatott az intelligens élet, akkor a Marson is.

Nem hiába hívják a Föld Testvérbolygójának.

Ha igaz az, hogy a szerves élet minden felszíni nyoma elbomlik néhány 100E év alatt, nem csoda, ha semmit sem találunk a Mars felszínén. ( ez volt az eredeti kérdésem)

Bár az sem kizárt, hogy talált valamit a NASA.

Meg lehet bízni a NASA-ban, vagy bármelyik űrkutatási hivatalban?

Sajnos bizonyítékkal nem tudok szolgálni arra vonatkozóan, hogy valaha volt, esetleg van élet a Marson. Ezidáig nem találtam semmilyen megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot, pedig keresem több mint tíz éve. Az interneten fellelhető töménytelen mennyiségü szemetet nem lehet bizonyítéknak tekinteni.

2015. jan. 15. 23:59
 13/29 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem meg Fehér Gandalf teremtette a világot. Bizonyítsd, hogy nem.
2015. jan. 16. 00:23
 14/29 A kérdező kommentje:

Trolkodni a legegyszerűbb! Az értelmes hozzászóláshoz gondolkodni is kell. Van akinek nem megy (szürkegandalf)

:D

2015. jan. 16. 00:32
 15/29 anonim ***** válasza:

Amik az interneten vannak, azok között ott van az igazság is. Az a kérdés, hogy ki mit tekint igaznak. Szerintem sokkal kevesebb a "szemét", mint azt sokan gondolják.

A tudósok nem is annyira azon vitatkoznak, hogy volt-e élet a Marson, hanem azon, hogy milyen szintű élet volt és mikor. Úgy gondolom, hogy a NASA-ban nem lehet megbízni. Véleményem szerint a Marson hamarabb alakult ki az élet, mint itt, és már voltak ott a mi mai civilizációnkhoz hasonlóak. De hogy mikor, hát ebben én is bizonytalan vagyok. Aztán ott van a Vénusz is, amely szerintem nem volt mindig olyan, mint most, és most sem biztos, hogy olyan, mint amit állítanak róla.

Bizonyos nézetek szerint a mai Mars és Jupiter között is volt egy égitest, amelyet többféle névvel is elneveztek. Ezen nagyon magas szintű civilizáció létezett valamikor igen régen.

2015. jan. 16. 00:34
 16/29 anonim ***** válasza:
A te okoskodásot meg pont ugyanilyen felesleges. Nem értesz azokhoz a dolgokhoz, amikről elméletet gyártasz. Valódi ismeret és tudás nincs a mondandód mögött. Ezen mégis mit kellene komolyan venni?:D
2015. jan. 16. 00:35
 17/29 anonim ***** válasza:

"Véleményem szerint a Marson hamarabb alakult ki az élet, mint itt, és már voltak ott a mi mai civilizációnkhoz hasonlóak."

Nagyon primitív élet lehetett ott, akár hamarabb is, de a miénkhez hasonlóra semmiféle bizonyítékot nem találtak.

"Aztán ott van a Vénusz is, amely szerintem nem volt mindig olyan, mint most, és most sem biztos, hogy olyan, mint amit állítanak róla."

Nagyszerű, és akkor milyen volt? Azt ugye tudod hogy egy távcsővel te is megnézheted, különböző számításokkal következtetni lehet az összetételére és légkörére, amivel azt kapod hogy pontosan olyan mint amit állítanak rajta?

"Bizonyos nézetek szerint a mai Mars és Jupiter között is volt egy égitest, amelyet többféle névvel is elneveztek. Ezen nagyon magas szintű civilizáció létezett valamikor igen régen."

És mi lett vele? Bolygók nem szoktak csak úgy eltűnni.

Tudom hogy keserű a valóság, de minden valószínűség szerint ebben a naprendszerben csak itt van értelmes élet, még akkor is ha egyesek mindenhova marslakókat fantáziálnak.

2015. jan. 16. 01:14
 18/29 anonim ***** válasza:
azért érdekes, hogy milyen könnyedén hiszik el azt, amit valahol olvastak, vagy láttak az emberek, mint azt ami a hivatalosan elfogadott megállapítás, vagy éppen tény (pl a vénuszos hozzászólással kapcsolatban)
2015. jan. 16. 01:30
 19/29 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom, hogy a tudomány eredményeivel ütközik az elképzelésem.

Nem egy neves tudós nyilatkozta már hivatalosan, hogy a Marson létezhetett, vagy létezik az élet, pedig erre sincs semmi bizonyíték. Amit eddig felmutattak nem túl meggyőző, mégis feltételezik.

Miből gondolja bárki is, hogy a mikrobiológiai élet fennmarad akár évmilliárdokig evolúció nélkül kezdeti formájában. A földön az evolúció egyik állomása az ember volt és még nem ért véget a folyamat.

Amennyiben a Marson létezett az élet kezdeti formája, annak fejlődnie kellett, és ha csak nem történt valami egész bolygóra kiterjedő kataklizma a kezdeti időkben, akkor ha megfelelő idő ált a rendelkezésére, kifejlődhetett az intelligens élet.

Egy rég letűnt élet nyomait, legyen az mikrobiológiai, vagy fejlett intelligens, az eddig a Marsra küldött szondákkal megtalálni szinte lehetetlen. Nagyon a felszínt kapargatják még.

2015. jan. 16. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:

# 19

Miért KELL fejlődnie?

2015. jan. 16. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!